اختلال در پرداخت مطالبات بیمه‌ای کارکنان علوم پزشکی یاسوج

بر اساس اطلاعات موجود در پایان دوره قراردادها دانشگاه حدود دو ماه از واریز حق بیمه به حساب شرکت‌های بیمه خودداری کرده است. 
کد خبر : 35000
تاریخ انتشار : یکشنبه ۲۴ فروردین ۱۴۰۴ - ۲۰:۲۱

در چند سال اخیر‌ دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با بیمه‌های تکمیلی دی‌، سینا و آتیه‌سازان قراردادهایی منعقد کرده است که به نظر می‌رسد اجرای آنها با مشکلاتی همراه بوده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مهردنا، بر اساس اطلاعات موجود در پایان دوره قراردادها دانشگاه حدود دو ماه از واریز حق بیمه به حساب شرکت‌های بیمه خودداری کرده است.

این موضوع باعث شده است که شرکت‌های بیمه نیز به طور موازی از پرداخت مطالبات پرسنل دانشگاه سرباز بزنند و این وضعیت به نوعی گره‌ای درازمدت در فرآیند پرداخت‌ها ایجاد کند.

جالب اینجاست که در همین حال حق بیمه پرسنل به صورت ماهانه از حقوق آنها کسر شده است، اما این مبالغ نه تنها به حساب شرکت‌های بیمه واریز نشده بلکه به نحوی در گردش مالی دانشگاه باقی مانده است.

با توجه به این شرایط‌ انتظار می‌رود رییس جدید دانشگاه علوم پزشکی یاسوج به عنوان مسئول اصلی اجرایی این مرکز آموزشی و درمانی اقدامات لازم را برای حل این مشکل انجام دهد.

پرسنل دانشگاه که در این مدت با عدم پرداخت مطالبات بیمه‌ای خود مواجه بوده‌اند، از مدیریت جدید انتظار دارند که ضمن پیگیری و واریز بدهی‌های معوق به شرکت‌های بیمه از تکرار این اتفاق در آینده جلوگیری کند. این موضوع نه تنها به اعتبار و مدیریت مالی دانشگاه مربوط می‌شود بلکه تأثیر مستقیمی بر رفاه و اعتماد پرسنل به سیستم‌های اداری و بیمه‌ای دارد. بنابراین رسیدگی فوری و شفاف به این موضوع می‌تواند گامی موثر در جهت احراز عدالت و افزایش رضایت کارکنان باشد.

انتهای پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 1 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.