بخداوند قسم بدون از جانبداری و حمایت از اقای بهرامی و یا کسی دیگر ، تمام نوشته های این متن چیزی جز واقعیات نیست و همه نوشته های این متن منطقی و اصولی هستند و سوالاتی هست که حتی در فکر اینجانب و خیلی از مردم وجوددارد.
انتظار میرود آقای دکتربهرامی بفکر مردم باشند و دیگر با رفتن در برخی رسانه های پولکی ، به دنبال کارکردن برای مردم باشند و وست از این گونه خودنمایی ها و بدنبال فریب مردم نباشند و حداقل ربع تاجگردون بدنبال خدمت به مردمش باشد و دست از این پتروشیمب ها و پالایشگاه های عسلویه و… بکشد و بدنبال خدمت به مردم شهرستان های بویراحمد دنا و مارگون باشد که مردممان روز به روز فقیرتر و تحت فشار اقتصادی هستند و هرروز هم شاهد قطعی برق ، گاز و بیشتر آب هستیم و ناترازی ها هم بیشتر و بیشتر میشود.
مردم خودشون دارند واقعیات را میبینند.
انتظاراتی که از دکتربهرامی میرفت خیییلی بد عمل کرده و همه را از خودش ناامید کرده و اکثریت لیدرهای اصلی ایشان و حامیانش ازش ناامید شده اند و بسمت رقبای انتخاباتی ایشان رفته اند.
انتظار میرود که ایشان بفکر مردم باشند و در مقابل مافیای آب و ثروت بایستند و دیگه سکوت نکنند تا مردم دچار شک و شبهه ای بیشتر از این نشوند.ببخشید اگر رک و بی پرده واقعیات را نوشتم.ممنونم از سایت خبری مهردنا
آقای نماینده «شاقول ملی» از توهمات ساختگی بیرون بیایید و به داد مردم برسید؟
مهر دنا/ یاداشت ارسالی یکی از مخاطبان مهر دنا/اخیرا دور و ور آقای دکتر بهرامی چنان تور هوایی و توهمات خیالی بافته اند که خود این بزرگوار هم بلور کرده و کلا وارد یک فضای خیالی و حباب شده است و آنچه فراموش شده بویراحمد و مردمی هستند که به امید تحولی بیشتر و بهتر پای صندوق رای آمدند و به آقای بهرامی رای دادند.
جناب آقای بهرامی هر هفته در یک استان یا قیچی به دست در حال افتتاح پروژه های نمایشی حوزه نفت و انرژی است که اساسا برای دلربایی نمایندگان کمیسیون مربوطه و برخی از کاسبان این صنعت هست و یا در حال سخنرانی غیر تخصصی در همایش های مصنوعی همین حوزه انرژی با هدف دکر شده است ،کار نخ نمایی که معمولا حتی روسای کمیسیون های مجلس هم دیگر محلی برای آنها نمی گذارند.
اقای بهرامی در نشست مجله عمومی دنیای اقتصاد شرکت کردند و تیم رسانه ای ایشان چنان آب و تاب داد که خیال می کردند الان دنیای اقتصاد بویراحمد و ایران آباد می شود ؟ غافل از اینکه عامل بدبختی اقتصاد ایران امثال مجله دنیای اقتصاد هست که هر وقت دور هم جمع می شوند نتیجه ای جز تورم ندارد و بعد از همان نشست تزئینی دنیای اقتصاد قیمت ها از ؛دلار و طلا گرفته تا سیب زمینی و گوجه و فردا بیلهر سر به فلک کشیدند و می کشند و ناترازی های هم ناترازتر شدند.
اخیرا هم تیم رسانه ای نماینده ، روی سکوهای ورزشگاه های شیراز برای یک تیم ورزشی به نام فناوران شیراز به عنوان تیم منتخب و اهدایی نماینده بویراحمد هورا می کشند و جناب نماینده هم با لبخندی ملیح دست تکان می دهد آن هم در شیراز و حال اینکه چگونه تیم فناوران شیراز برای بویراحمد هست یا استان و چگونه و کدام تضمین های مادی و کدام هزینه بماند برای بعدا و حواشی بعدی که در راه هست.
اما سئوال اول در حوزه ورزش این است که جناب آقای بهرامی اولا یک مهندس عمران بدون یک رزومه و رشته ورزشی را الان گذاشته مدیر تربیت بدنی شهرستان بویراحمد؛ این تناقض اول در دیدگاه ورزشی ایشان.
دوم به جای هیاهو در ورزشگاه های شیراز؛اول فکری به حال ورزشکاران بومی بویراحمد و تیم های ورزشی رها شده و بدون پشتوانه شهرستان و صفر بودن همه امکانات ورزشی در دو شهرستان دنا و مارگون بکند.
دوم به جای دست تکان دادن در ورزشگاه شیراز ، ؛سری به هتل ورزشی نیمه کاره و رهاشده استان و ورزشگاه های رنگ و رو باخته شهر یاسوج بزنید و فکری بکنید.
بدتر و متوهم تر اینکه اخیرا در بوق و کرنا کرده اند که سفارت کره شمالی !!!! از دکتر بهرامی دعوت کرده ؛کاری به کره شمالی و وضعیت داخلی آن نداریم اما این چه تبلیغات پوپولیستی غیر حرفه ای است که راه می اندازید؟ حال چند تا سئوال داریم از آقای دکتر بهرامی و تیم رسانه ای و گروه دفتری ایشان در یاسوج
۱. اینکه اعضای دفتر ایشان جمعی و فردی با مراجعه به مدیران کل و بانک ها و نهادهای خدمات رسان چه در خواست های غیر معقولی دارند ،بماند به وقت خودش
۲. آیا شما اطلاع دارید مدیریت کشاورزی استان سالهاست بویراحمد را رها کرده است و جاهای دیگر دارند سرمایه گذاری می کنند؟
آیا از قضیه راه اندازی کشت و صنعت جدید در گچساران با سرمایه گذاری شرکت ماهان اطلاع دارید ؟
آیا از راه آهن شیراز به بوشهر و شاخه گچساران با دور زدن یاسوج اطلاع دارید ؟
آیا از پمپاژ های بر قرار شده در سایر شهرستان ها و پمپاژهای نیمه کاره و سوخته در دشت های بویراحمد اطلاع دارید ؟
آیا اطلاع دارید در بیمارستان های شهر یاسوج که ریاست و مدیریت های انان را شخصا انتخاب کرده اید ، چه می گذرد و چه بر سر مردم می آورند؟؟
آیا از نارضایتی عمومی مردم در حوزه اقتصاد و کشاورزی در بویراحمد مطلع هستید ؟
آیا از تورم و گرانی مضاعف و رها شدگی حوزه اقتصادی و سرمایه گذاری در بویراحمد و استان که در ید نیروهای منصوب و مورد تایید شماست اطلاع دارید ؟
راستی از حذف یک سوم بودجه نفت از اعتبارات تملک دارایی شهرستان های جناب عالی چه خبر دارید ؟ و کجا جبران کردید ؟
برادر کمی کوتاه بیایید و از این حلقه توهم زا دور و بر خودت بیرون بیا ؛شما نماینده مردم بویراحمد بزرگ،دنای فراموش شده و مارگون بی پناه هستید ؛اگر برای اینا کار کردید هم در تراز ملی هستید و هم فرا ملی وگرنه در هیچ ترازی نمی گنجید.
انتهای پیام/
برچسب ها :پتروشیمی ، صنعت نفت ، فوتبال ، کمیسیون انرژی ، مجلس شورای اسلامی ، محمد بهرامی ، مهر دنا
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 1