دلال سیاسی در اخلاقی که نیست/من یک راننده تاکسی هستم!

مهر دنا/ اخیرا شخصی که خود را فعال سیاسی نامیده است در نقد و یا جواب به نامه سرگشاده نماینده سابق مردم بویراحمد به آقای استاندار در خصوص برخی موارد ،یاد داشتی را در رسانه ها منتشر کرده است . نه کاری به نامه نه چندان دلچسب جناب دکتر روشنفکر داریم و نه دل در

کد خبر : 34794
تاریخ انتشار : شنبه ۱ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۳

مهر دنا/ اخیرا شخصی که خود را فعال سیاسی نامیده است در نقد و یا جواب به نامه سرگشاده نماینده سابق مردم بویراحمد به آقای استاندار در خصوص برخی موارد ،یاد داشتی را در رسانه ها منتشر کرده است . نه کاری به نامه نه چندان دلچسب جناب دکتر روشنفکر داریم و نه دل در گرو جریان خاصی داریم و صد البته که رای می دهم و رای داده ام و امسال در مرحله اول به قالی باف و در مرحله دوم به پزشکیان رای دادم ،این هم بماند به کنار.

اما روی صحبت من مستقیم متوجه جناب آقای اخلاقی است که مدعی خود خوانده فعال سیاسی است و در مرقومه ای که خواسته در جواب نامه آقای نماینده سابق بنویسید ، تمام همت ،اراده و سواد رسانه ای و سیاسی و در عین حال عقده گشایی خود را جمع کرده تا برای تاختن به یک شخصی که در سپر سیاسی بویراحمد بیش از ۶۵ هزار رای مردمی دارد ، قشر مظلوم و خدوم راننده تاکسی را تحقیر کند ،آنجا که گفته است ،سطح تحلیل روشنفکر از رانندگان تاکسی پایین تر هست.

معنی این حرف و این مدل تحلیل این هست که رانندگان تاکسی، سطح تحلیل شان بسیار پایین تر از جامعه بوده و یا اصلا تحلیلی و ….نسبت به سیاست و توسعه ندارند و این توهینی آشکار هست که از دید جمع کثیر رانندگان تاکسی مخفی نمانده و نخواهد ماند.

حال جناب اخلاقی، اولا هیچ نویسنده ای پای یادداشت خود ،خودش را فعال سیاسی نمی نویسد ،بلکه این نوع القاب را دیگران بر اساس رزومه کاری به دیگران نسبت می دهند ،پس این اولین موضوعی که بر فعال بودن سیاسی شما خط بطلان می کشد.

دوم جناب فعال سیاسی، پژوهشکران ممتاز عرصه های سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و حتی امنیتی در تمام دنیا و حتی در روستاها، آخرین سطح تحلیل‌های واقعی هر جامعه را از رانندگان تاکسی در انواع مختلف (اسنپی. تپسی، تاکسی تلفنی ،تاکسی عمومی و ….) و کلا حوزه حمل و نقل عمومی دریافت می‌کنند و جامع ترین تحلیل‌های جامعه شناختی را رانندگان تاکسی می توانند به مسئولین ارائه دهند.

سوم جناب فعال سیاسی، بنده با افتخار یک راننده تاکسی هستم که لیسانس و فوق لیسانس از دانشگاه دولتی و اکنون هم دانشجوی دکتری دانشگاه آزاد اسلامی واحد …. هستم، حال می توانید بگوئید شما با کدام رزومه کاری و علمی و اجرایی و تجربی و …. خود را فعال سیاسی نامیده اید ؟ بله ما نه رانت داشتیم و نه دلالی سیاسی کردم ،لذا تاکنون شاغل نشده ام و با تاکسی امرار معاشی دارم که سعی می کنم حلال باشد.

اما جنابعالی بفرمائید با کدام قانون و مجوز قانونی و بکار گیری ،شما اکنون در تمام جلسات استانداری حضور دارید و در دفتر معاون عمرانی استاندار مشغول شده اید ؟ اگر استانداری قرار هست در خصوص استخدام های غیر قانونی استاندار قبل تصمیم بگیرد ،خودش نمی تواند دوباره بدون قانون نیرو بردارد و بیاورد در دفتر معاون خود بکارگیری کند .
جناب اخلاقی یک از محسنات راننده تاکسی ها این هست که آدم های شهرشان را هم خوب می شناسند و ما از مال مهمانی های سیاسی و ایفای نقش دلالی سیاسی پیرامون شما اطلاع داریم.

شما فقط به افکار عمومی پاسخ دهید که اللان چگونه در استانداری مشغول شده اید ؟ و با کدام مجوز در تمام جلسات استانداری حضور دارید.

رضا صادقی اصل
راننده تاکسی خط یاسوج به ….

انتهای پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.