نقره داغ شدن قاچاقچیان سیگار در تعزیرات

قاچاقچیان سیگار در 2 پرونده به پرداخت 12 میلیارد ریال جزای نقدی در تعزیرات حکومتی دنا محکوم شدند.   به گزارش مهر دنا، سید حمزه لقمانی گفت: پرونده قاچاق 485 هزار و 400 نخ سیگار قاچاق به ارزش پنج میلیارد و 876 میلیون ریال در شعبه ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات

کد خبر : 32677
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۹ آذر ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۳

قاچاقچیان سیگار در 2 پرونده به پرداخت 12 میلیارد ریال جزای نقدی در تعزیرات حکومتی دنا محکوم شدند.

 

به گزارش مهر دنا، سید حمزه لقمانی گفت: پرونده قاچاق 485 هزار و 400 نخ سیگار قاچاق به ارزش پنج میلیارد و 876 میلیون ریال در شعبه ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی شهرستان دنا بررسی شد و شعبه با توجه به مدارک موجود در پرونده، علاوه بر ضبط کالا متهم را به پرداخت 6 میلیارد و 561 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم کرد.

 

مدیرکل تعزیرات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد افزود: شعبه ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی شهرستان دنا همچنین پرونده قاچاق 437 هزار نخ سیگار به ارزش سه میلیارد و 787 میلیون ریال را رسیدگی کرد و شعبه با توجه به اقرار متهم و مدارک موجود در پرونده، علاوه بر ضبط سیگارهای کشف شده، متهم را به پرداخت پنج میلیارد و 362 میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

 

به گفته لقمانی، ماموران نیروی انتظامی میمند در هنگام ایست و بازرسی از 2 خودرو این محموله های قاچاق را کشف و پرونده های این تخلف ها را برای بررسی به تعزیرات حکومتی دنا ارسال کردند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.