بازدید مسئولان ارشد وزارت جهاد کشاورزی از شهرستان چرام + تصاویر
مسئولان ارشد وزارت جهاد کشاورزی همزمان با دومین سفر سید ابراهیم رئیسی از شهرستان چرام بازدید کردند و از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات مردم قرار گرفتند.
به گزارش مهردنا، معاون آب و خاک وزیر جهادکشاورزی، رئیس بازرگانی دولتی کشور و مشاور وزیر جهاد کشاورزی همزمان با دومین سفر سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور از شهرستان چرام بازدید کردند و از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات مردم قرار گرفتند.
در این برنامه مسئولان ارشد وزارت جهاد کشاورزی در جاده باشت به چرام مورد استقبال قرار گرفتند و پس از آن از محل پمپاژ تامین آب منطقه شمس آباد و در ادامه از طرح آبرسانی 600 هکتاری حومه غربی چرام بازدید به عمل آمد.
معاون آب و خاک وزیر جهادکشاورزی در حاشیه این بازدید گفت: از ایستگاه تامین آب باغات شمس آباد بازدیدی داشتیم که مشکلاتی در بحث پمپ های الکترومتورها داشتند و برخی از پمپ ها مستعمل شده بود و تقاضای تعویض پمپ و استفاده از شناور را داشتند که قرار شد بررسی شود و ما در حوزه معاونت برسی می کنیم و بهترین راه حل را پیشنهاد و بر همین اساس سیاست گذاری و تصمیم گرفته می شود.
دکتر نیازی افزود: پروژه آبرسانی به حومه غربی دومین پروژه ای بود که بازدید داشتیم که بیش از 600 هکتار است و دارای اراضی خوبی است و منطقه خوبی برای توسعه باغات و بخش کشاورزی است.
وی ادامه داد: این پروژه مشکل تخصیص آب دارد که باید بررسی کنیم که در حال حاضر 280 هکتار تخصیص آب از وزارت نیرو دارد و مابقی آن مانده که مقرر شد در جلساتی که دو هفته یکبار با معاونان وزارت نیرو داریم آنجا تخصیص آب را مطرح کنیم که پس از تخصیص آب، بحث کمیسیون ماده 23 و بحت تامین اعتبار در دستور کار قرار می گیرد.
نیازی عنوان کرد: کلنگ پروژه بزرگترین کارخانه تولید خوراک دام، طیور و آبزیان بر زمین زده شد که قرار شد فاز اول این پروژه به بهره برداری برسد.
وی با بیان اینکه احداث کانال های کشاورزی، سرآب بندی و جاده های بین زمین های کشاورزی قبلا ملی بوده که الان استانی شده و ردیفی در حوزه ملی برای آنها نداریم، افزود: ترمیم قنوات، آبیاری تحت فشار و اجرای شبکه ها داری ردیف ملی است.
نیازی ادامه داد: در قانون بودجه تبصره 11 بند ح مقرر شده دولت نسبت به فروش اموال و مولد سازی اقدام کند و منابع برای پروژه های اجرایی در اختیار قرار بگیرد و اگر بتوانیم از آن محل منابعی تامین کنیم در رابطه با کانال ها و سرآب بندی ها به این استان تخصیصی تعلق می گیرد.
معاون آب و خاک وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه در این دو روز که در استان بودیم تقریبا تمامی فرمانداران درخواست اصلی آنها سد آبریز بود، گفت: سد در حوزه وزارت نیرو است و ما مصرف کننده آب هستیم و همکاران ما در وزارت نیرو باید این سد را احداث کنند که برنامه ریزی و اجرای آن با دوستان وزارت نیرو است اما ما هم به نوبه خود پیگیری می کنیم که امیدواریم نتیجه دهد.
فرماندار شهرستان چرام در این بازدید گفت: یکی از خسارت های که به شهرستان چرام انجام می شود نگاهی است که از سوی فرادستان صورت می گیرد وقتی از قسمت چشمه بلقیس و باغات شمس آباد به شهرستان ورود صورت می گیرد چشم اندازهای زیبایی و باغات شمس آباد را که می بینند با نماد توسعه یافتگی به شهرستان نگاه می کنند و از این بایت شاید این ظلمی است که در حق مردم روا داده می شود که شهرستان به عنوان یک شهرستان توسعه یافته و برخوردار تلقی می شود در عین حال که اینطور نیست.
سید عبدالرحمان توفیقیان افزود: در شهرستان 8 هزار هکتار باغات وجود دارد که جاده های بین مزارع مشکلات زیادی دارد و می طلبد که نگاه ویژه ای به آن صورت بگیرد.
وی با بیان اینکه نبود صنایع تبدیلی و نبود سردخانه از دیگر مشکلاتی است که در شهرستان وجود دارد، گفت: سیل مانسون سال گذشته خسارت های زیادی به بخش کشاورزی وارد کرد که نیاز به کمک های بیشتری دارند.
انتهای پیام/
برچسب ها :دکتر نیازی ، رئیس بازرگانی دولتی کشور ، سفر دوم هیئت دولت به کهگیلویه و بویراحمد ، سید عبدالرحمان توفیقیان ، فرماندار شهرستان چرام ، مشاور وزیر جهاد کشاورزی ، معاون آب و خاک وزیر جهادکشاورزی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0