آغاز کلاس های اوقات فراغت شهرستان چرام از اول تیرماه
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان چرام گفت: به منظور شکوفا کردن استعدادهای نوجوانان کلاسهای اوقات فراغت از اول تیرماه در شهرستان چرام آغاز می شود.
کد خبر : 31047
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۱:۴۳
به گزارش مهردنا، رئیس اداره فرهنگ ارشاد اسلامی شهرستان چرام در جمع خبرنگاران گفت: غنیسازی اوقات فراغت دانشآموزان و شکوفا کردن استعدادهای نوجوانان یکی از مهمترین برنامه اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان چرام است.
سید محمد تقوی با بیان اینکه اوقات فراغت فرصت مناسبی برای پرورش و استمرار فعالیت های دانش آموزان است افزود: با توجه به فصل تابستان، تعطیلی مدارس و خالی بود اوقات فراغت کودکان و نوجوانان و جوانان، این اداره با همکاری انجمن ها و هنرمندان و موسسات خود اقدام به برگزاری کلاس های اوقات فراغت می کند.
وی با بیان اینکه کلاسهای اوقات فراغت از اول تیرماه آغاز خواهند شد، ادامه داد: امسال کلاس های آموزش خوشنویسی، طراحی و نقاشی، سیاه قلم، عکاسی، عکاسی با موبایل، موسیقی، قرآن و احکام ، بازیگری تئاتر، گرافیک و موسیقی کودک را با همکاری انجمن های فرهنگی و هنری و موسسات وابسته برگزار می شود.
تقوی عنوان کرد: علاوه بر انجمن ها فرهنگی و هنری برنامه های ویژه ای در کانون های مساجد و موسسات قرآنی برای اوقات فراغت جوانان و نوجوانان پیش بینی شده است.
دبیر شورای فرهنگ عمومی شهرستان چرام گفت: متقاضیان میتوانند جهت ثبت نام به اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان چرام مراجعه یا با شماره تلفن های ۰۷۴۳۲۳۶۱۶۰۳ و ۰۹۱۷۷۴۴۱۲۸۲ تماس حاصل نمایند.
تقوی افزود: جهت ثبت نام کپی شناسنامه یا کارت ملی و رضایت نامه کتبی لازم و ضروری است.
انتهای پیام/
برچسب ها :اوقات فراغت ، پایگاه اطلاع رسانی مهر دنا ، چرام ، رئیس اداره فرهنگ ارشاد اسلامی شهرستان چرام ، سایت خبری و تحلیلی مهر دنا ، سید محمد تقوی ، مهر دنا
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0