کری خوانی سید ناصر حسینی در حیات بهداشت و درمان/ آیا سید ناصر بنای تقابل با برخی دستگاه‌های خاص را دارد؟

نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد در خطبه‌های نماز جمعه تهدید استعفا کنندگان را شورش اداری خواند و خواهان برخورد با آنان شد.
کد خبر : 30925
تاریخ انتشار : سه شنبه ۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۹:۳۲

مهر دنا/ سید ناصر حسینی پور نماینده مردم شهرستان‌های گچساران در عکس نوشته‌های که در واتس آپ به اشتراک گذاشته است به نوعی می‌توان گفت در حیات بهداشت و درمان کری خوانی کرده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مهر دنا از یاسوج، بعد از انتصاب کارشناس مسئول امور قراردادهای دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد حاشیه‌های ایجاد شده که بنای تمام شدن ندارد.

سعید جاودان سیرت سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان تصمیم گرفت فردی مورد اعتماد خود را به سمت کارشناس امور قراردادهای دانشگاه منصوب کند و بعد از اینکه معاونت توسعه مدیریت و برنامه ریزی زیر بار این تغییر نرفت، خود مجبور به صدور ابلاغ شد.

گفتنی است فرد منصوب شده که در دوران ریاست جاودان سیرت در بیمارستان شهید جلیل با وی همکار بوده و شناخت کافی داشته است.

اما بعد از این انتصاب ۱۱ نفر از مسئولان بهداشت و درمان در ستاد دانشگاه و دو شهرستان گچساران و باشت و همچنین دو فرماندار همین شهرستانها تهدید به استعفا کردند و حتی معاون توسعه منابع و برنامه ریزی دانشگاه مکتوب استعفای خود را تقدیم سرپرست دانشگاه کرد.

تیم شورشی در یکی از مناطق یاسوج با حضور سید ناصر حسینی پور با قید فوریت جلسه‌ای گذاشتند و در این جلسه موارد و مسائل مختلفی مطرح شد.

این اقدام و تهدید به استعفا سبب واکنش برخی دستگاه‌ها، نهادها و متولیان در حوزه خاص شد و حتی شنیده شده مقام عالی وزارت نیز از این اقدام ناشایست به شدت نگران شده بود.تا جایی پیش رفت که نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد واکنش نشان داد و در خطبه‌های نماز جمعه تهدید استعفا کنندگان را شورش اداری خواند و خواهان برخورد با آنان شد.

در نهایت بنا به خواست افکار عمومی و برخی از متولیان امر، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی با استعفای سرپرست معاونت توسعه منابع و برنامه ریزی موافقت کرده ولی مثل اینکه این اقدام برای نماینده گچساران و باشت خوش نبوده و در جدیدترین اقدام کری خوانی کرده است.

در این شرایط انتظار افکار عمومی این است که سید علی احمدزاده استاندار کهگیلویه و بویراحمد از حیثیت دولت دفاع کرده و موضوع را مدیریت کند زیرا هرگونه برخورد احساسی و جانب گیرانه امکان بوجود آمدن برخی مشکلات را دارد.

محتوای عکس نوشته‌های سید ناصر عینا منتشر می‌شود:

جناب آقای دکتر جاودان سیرت، شاید من اولین کسی بودم که در چند دهۀ اخیر علی‌رغم مخالفت‌های جدی بزرگان حوزه انتخابیه‌ام تلاش نمودم تا با پیشنهاد و حمایت از جنابعالی، از ارتفاع دیوارِ بی‌اعتمادیِ ایجاد شده مابین دو حوزه انتخابیه بکاهم. هدف تلاش برای افزودن سرمایه اجتماعی استانم بود. اما جنابعالی چنان ضربه‌ای به تلاش برای ایجاد اتحادِ درون استانی زدید که شاید دیگر کسی در آینده جرأت قدم گذاشتن در این مسیر را نداشته باشد.

شما چند مدیر از این حوزه را عزل نکردید که این عزل و نصب‌ها در برابر اتفاقات تلخی که رخ داد بسیار ناچیز است، شما ضربه جبران‌ناپذیری به سرمایه اجتماعی و اتحاد درون استان وارد کردید که تا سال‌ها قابلیت جبران نخواهد داشت. باید عرض کنم که با این اقدام شما، شاید بنده آخرین نفری بودم که در این مسیر گام گذاشت.

شما جوانمرد، با صداقت و سیاست‌مدار نبودید، از دربِ جلب اعتماد، دوستی و اتحاد وارد شدید. هر کسی می‌تواند از این درب وارد شود و اگر به آن احترام نگذارد دیگر هر عنوانی می‌توان روی آن گذاشت، الا صداقت‌مدار.

کاش حداقل به آن کلمه‌ای که گفتید احترام می‌گذاشتید، «کلمه بویراحمد» در خاطره جمعی مردم استان یادآور سرزمین شرافتمندی‌هاست. حداقل به کلمه باعظمت بویراحمد رحم می‌کردید.

انتهای پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 4 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 4
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

عبدالله آینده نگار سه شنبه , 9 خرداد 1402 - 20:14

سید جان درست فرمودید
اعتماد خوبی نبود
باید بیشتر تحقیق میکردید در مورد رزومه افراد

خلیفه تهله خار سه شنبه , 9 خرداد 1402 - 20:37

من پیرل تیپ نوبهار هم مو باید،له وابم

کارمند جلیل چهارشنبه , 10 خرداد 1402 - 22:03

…؟.. با نام مستعار ؟….(برادرش) نیروی خدماتی بود، البته قبل از بیمارستان جلیل در یک نانوایی خمیر گیر بوده(طبق سوابق بیمه) بعد به صورت فله ای وارد سیستم و حالا هم با رانت ….شده مسول
این نیروی انقلابی واویلا

بویراحمد متحد چهارشنبه , 31 خرداد 1402 - 14:24

درود بر اقتدار دکتر جاودان سیرت.. مگه دانشگاه علوم پزشکی ارث پدری سید ناصر هست که ادعای طلبکاری داره؟ شورای نگهبان استان باید همین متن بیشرمانه ناصر حسینی پور رو که نشان از دخالت مذبوحانه ایشان برای دخالت در عزل و نصبهاست مد نظر داشته باشه و مردم بدانند که شعار ولایی ناصر حسنی پور فقط یک شعار برای فریب افکار عمومیست وگرنه چرا باید بر خلاف منویات رهبری رفتار و عمل کنه و با متخلفان و غارتگران بیت المال برای ماندن در کرسی مجلس همراه بشه؟