برگزاری جشنواره پوشش ایرانی اسلامی گوهرشاد در کهگیلویه و بویراحمد
به گزارش مهر دنا از یاسوج، تاجگل اهلدشتی از برگزاری جشنواره پوشش ایرانی اسلامی گوهرشاد در استان کهگیلویه و بویراحمد خبر داد. مسئول امور بانوان اداره کل تبلیغات اسلامی کهگیلویه و بویراحمد افزود: ارائه راهکارهای برون رفت از وضعیت انفعالی در حوزه حجاب و عفاف، تثبیت مفهوم زیبایی اصیل به عنوان رویکرد فرهنگی و رسانهای
به گزارش مهر دنا از یاسوج، تاجگل اهلدشتی از برگزاری جشنواره پوشش ایرانی اسلامی گوهرشاد در استان کهگیلویه و بویراحمد خبر داد.
مسئول امور بانوان اداره کل تبلیغات اسلامی کهگیلویه و بویراحمد افزود: ارائه راهکارهای برون رفت از وضعیت انفعالی در حوزه حجاب و عفاف، تثبیت مفهوم زیبایی اصیل به عنوان رویکرد فرهنگی و رسانهای در ارتباط با حجاب ایرانی اسلامی، بیان رابطه وثیق امنیت، سلامت و نشاط اجتماعی با مسئله حیا و عفاف در جامعه از جمله محورهای این جشنواره است.
وی ادامه داد: راهکارهای عملی برای نهادینه کردن حجاب و حیاء در جامعه، تجربه موفق امر به معروف و نهی از منکر لسانی در زمینه ححاب و عفاف و حجاب و نمود آن در پوشش زنان لر از دیگر محورهای این جشنواره است.
اهلدشتی بیان کرد: علاقمندان شرکت در این جشنواره میتوانند آثار خود را در قالب نماهنگ، انیمیشن، فیلم کوتاه، وبلاگ نویسی، شعر، موشن گرافیک، پادکست، طرح گرافیکی، نمایشنامه و فیلم نامه، نماهنگ و کلیپ، مقاله و یادداشت تا ۱۵ خرداد سال جاری به شماره ۰۹۱۷۱۴۶۹۹۴۰ ارسال کنند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0