تکمیل و تسریع بیمارستان چرام خواست مردم است

  حجت الاسلام افشار در خطبه های نماز جمعه این هفته شهر چرام گفت: آمنه صدر معروف به‌بنت‌الهدی صدر از فعالان فرهنگی، اجتماعی و سیاسی شیعه بود که وقتی برادرش شهید صدر به‌دلیل فعالیت‌های سیاسی و حمایت از انقلاب اسلامی ایران و امام خمینی(ره) توسط دولت بعثی عراق دستگیر شد، بنت‌الهدی به‌حرم امیرالمؤمنین(ع) رفت و

کد خبر : 30564
تاریخ انتشار : جمعه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۶

 

حجت الاسلام افشار در خطبه های نماز جمعه این هفته شهر چرام گفت: آمنه صدر معروف به‌بنت‌الهدی صدر از فعالان فرهنگی، اجتماعی و سیاسی شیعه بود که وقتی برادرش شهید صدر به‌دلیل فعالیت‌های سیاسی و حمایت از انقلاب اسلامی ایران و امام خمینی(ره) توسط دولت بعثی عراق دستگیر شد، بنت‌الهدی به‌حرم امیرالمؤمنین(ع) رفت و به‌سخنرانی پرداخته و مردم را از دستگیر شدن مرجع دینی‌شان آگاه کرد.

 

خطیب جمعه چرام افزود: نتیجه این سخنرانی تظاهرات مردم نجف و آزادی شهید صدر بود که با رسیدن خبر به‌دیگر شهرها و کشورها، تظاهرات‌هایی در بغداد، کاظمین، فهود، نعمانیه، سماوه، لبنان، بحرین و ایران صورت گرفت.

 

وی ادامه داد:حکومت عراق با دیدن این تظاهرات، به‌بازداشت خانگی خانواده صدر دست زد و شهید صدر و خواهرش بنت‌الهدی را به‌زندان انداخت. سرانجام این برادر و خواهر بزرگوار در ۱۹ فروردین ۱۳۵۹ و طی سه روز شکنجه شدید به‌شهادت رسیدند.

 

افشار ابراز کرد: از صدام پرسیدند که این خانم را چرا رها نکردی، گفت نمی‌خواستم اشتباه یزید را تکرار کنم. یزید زینب(س) را نکشت و او رسوایش کرد، نمی‌خواستم خواهر محمدباقر صدر هم ما را رسوا کند.

 

وی با بیان اینکه زن نقش اثر گذار و مهمی در مسیر تاریخ دارد واسلام به این نقش توجه کرده است، گفت: اگر در غرب نقش زن به‌عنوان ارضاى جنسى مردان خلاصه می‌کند، اسلام نسبت به‌زن دیدگاه کاملاً متفاوت دارد، همان‌طور که از صدر اسلام، زنان در دو زمینه ترویج اندیشه اسلامى و پیاده کردن عملى آن سهم به‌سزایى داشتند.

 

امام جمعه چرام به نقش زن در ترویج اندیشه اسلامى اشاره کرد و افزود: تاریخ اسلام در لابه‌لاى صفحات خود نام درخشان زنان بسیارى را براى ما حفظ کرده است که حتى پیش از مردان خود، به‌اسلام گرویدند و احکام آن را با تعقل دریافت کردند و خود مُبلّغ دین و حتى راوى حدیث شدند.

 

افشار با بیان اینکه اسلام هیچ مانعى در راه زن براى کسب دانش و ترویج و نشر آن قرار نداده و هیچ مانعى برای حضور زنان در محافل فرهنگى با رعایت حجاب و عفاف نمى‌بیند، افزود: این دشمنان اسلام هستند که علم را لازمه جلف‌گرى قرار دادند تا به‌مطامع و هوس‌هاى خود برسند و جلو پیشرفت زنان مؤمن را بگیرند. این نکته را زنان باید خوب درک کنند تا آن نمونه‌هاى صدر اسلام را احیا نمایند.

 

 

افشار تاکید کرد: زنان از لحاظ آماری نیمی از جامعه اند اما از لحاظ تاثیرگذاری تمام جامعه می باشند و آنچه مورد عنایت اسلام است که جلوی شهوترانی و سو استفاده از جنس زن گرفته شود و زن با بروز کمالات و استعداهایش نقش مادری و تربیت را به خوبی ایفا کند و در جامعه اثرگذار باشد.

 

 

امام جمعه چرام با اشاره به اهمیت حجاب و عفاف در جامعه عنوان کرد: حجاب به معنی این است که دیگر نباید به او به چشم ابزار برای مطامع گوناگون نفسانی نگاه کرد و ارزش واقعی او به ظاهر او و داشتن جاذبه های جنسی او نیست، بلکه به کمالات روحی و توانایی ها و قابلیت های دیگر او است.

 

 

افشار در بخش دیگری از سخنانش گفت: هفتهٔ پیش نیروی دریایی ارتش یک نفتکش خارجی متخلف با پرچم جزایر مارشال را در دریای‌ عمان توقیف کرد. ارتش ایران اعلام کرده بود این نفتکش با یک شناور ایرانی در آب‌های خلیج‌فارس برخورد و از صحنه متواری شده است.
وی افزود:سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفته است که ایران باید فوراً نفتکشی را که در تنگه هرمز توقیف کرده آزاد کند جواب می دهیم دوران یکه تازیتان و ظلم بر ملت ها به پایان رسیده است وبه تعبیر رهبر حکیم انقلاب، دشمن میداند که اگر یکی بزند، ده تا میخورَد.

 

افشار با بیان اینکه در ۶ آذر سال ۱۳۲۲ رؤسای جمهور سه کشور فاتح جنگ جهانی دوم بدون اطلاع دولت وقت وارد خاک ایران شده و یکی از کنفرانس‌های چندگانه‌شان را در تهران برگزار کردند، افزود: در این کنفرانس چهار روزه «فرانکلین روزولت» رئیس‌جمهور آمریکا، «وینستون چرچیل» نخست‌وزیر انگلیس و «ژوزف استالین» رهبر اتحاد جماهیر شوروی درباره وضعیت جهان بعد از جنگ جهانی دوم صحبت کردند، کنفرانسی که در روز برگزاری مسئولان ایرانی از آن باخبر شدند، این دیدار خلاف تمام رفت و آمدهای دیپلماتیک به خاک کشورها بود چراکه بدون اطلاع دولت ایران صورت گرفت، اکنون آن دوران ذلت گذشته است و ملت ایران در اوج عزت و عظمت قرار دارد و همه ی ظالمین بین المللی را به خاک مذلت خواهد کشاند.

 

 

امام جمعه چرام با اشاره به هفته سلامت، عنوان کرد:جان‌فشانی و فداکاری مدافعان سلامت در حافظه تاریخی مردم باقی خواهد ماند ، خدا قوت خدمت مدافعان سلامت و تشکر از تلاش هایشان در امور سلامت مردم شهرستان،. تقاضای مردم پیگیری امور از جمله بیمارستان چرام را در دستور کار داشته باشید و این کار بزودی تکمیل گردد تا خدمتی دیگر به مردم صورت پذیرد.

 

 

وی در پایان خطبه ها گفت: در هفته معلم و کار خوب آموزش و پرورش چرام در تجلیل از روسای آموزش و پرورش و بازنشستگان قابل تجلیل و قدردانی است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 1 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.