فساد اخلاقی و ترویج منکراتی مثل بی حجابی عامل فنا و اضمحلال یک کشور است.
به گزارش مهر دنا، حجت الاسلام سید نورالله افشار در خطبه های نماز جمعه این هفته شهر چرام گفت: جامعه ای ارزشمند است و مراحل پیشرفت را طی خواهد کرد که تعلیم و تربیت در آن مورد اهتمام باشد. امام جمعه چرام با بیان اینکه از ارکان اصلی تعلیم و تربیت ،معلم است، افزود: هر
به گزارش مهر دنا، حجت الاسلام سید نورالله افشار در خطبه های نماز جمعه این هفته شهر چرام گفت: جامعه ای ارزشمند است و مراحل پیشرفت را طی خواهد کرد که تعلیم و تربیت در آن مورد اهتمام باشد.
امام جمعه چرام با بیان اینکه از ارکان اصلی تعلیم و تربیت ،معلم است، افزود: هر معلم به طور متوسط در طول دهها سال خدمت خویش، هزار دانش آموز خواهد داشت بنابراین میزان تأثیرگذاری این قشر بالاتر از هر قشر دیگری است. به همین دلیل است که حس گرایش به دین داری، قانون مداری ،امیدآفرینی و…توسط معلمان است که در ذهن و ضمیر دانش آموزان نهادینه میشود.
وی ادامه داد: یک کلام از معلمی میتواند مسیر تاریخ را عوض کند.آنچنان که عمرابن عبدالعزیز طبق توصیه معلمش در نوجوانی درباره فضل و برتری امیر المؤمنین ( ع )،باعث شد که وقتی به خلافت رسید ،لعن بر امام علی (ع ) را برداشت.
افشار با بیان اینکه تماس نزدیک معلم با دانش آموزان و نفوذی که بر آنها دارد نقش مهمی در سلامت فکری و روانی آنها ایفا می کند، عنوان کرد: بنیه علمی کشور در سایه توجه جدی به آموزش و پرورش تقویت میشود و انتظار میرود از این مجموعه، نیروی انسانی شایسته و در تراز انقلاب اسلامی تحویل جامعه شود.
وی اضافه کرد: در این رابطه سؤال این است كه مدارس ما برای تربیت فرهنگی ،اجتماعی و در نهایت برای تحقق امر مهم تعلیم و تربیت چگونه عمل میكنند؟
افشار با بیان اینکه در مدارس باید حس کنجکاوی و ایجاد و تحریک سوال برای دانش آموز بر انگیخته شود و با پاسخ های علمی به نوجوانان نسلی در تراز انقلاب تربیت شود، گفت: هر دانش آموز در وقتی که مشغول به تحصیل است با یک حرفه و کار آشنایی پیدا کند.تا در کنار محفوظات علمی با یک شغل آشنا شود و در صورت عدم ادامه تحصیل این دانش آموز بتواند کمک کار تولید و خدمت به جامعه باشد، پس وظیفه آموزش و پرورش و معلمین مهم و اساسی است.
امام جمعه چرام با بیان اینکه باید به معیشت و رفاه معلم توجه ویژه شود، افزود: بخشی از قانون رتبه بندی معلمین در این دولت ابلاغ شد که جای تقدیر و سپاس دارد اما توجه به مسائل مادی معلمین کافی نیست و در برخی موارد معلمین گرامی گلایمند هستند که رفع دغدغه آنها ضروری است و دولت با ایجاد تحول در این بخش به تعلیم و تربیت کمک کرده است.
وی ادامه داد: حقوق و معیشت معلمین بازنشسته ای که چندین دهه از عمر مبارک خویش را صرف تعلیم و تربیت کرده اند ،کافی نیست و با تورم موجود فاصله زیاد دارد، معلم بازنشسته با موی سفید و دارای چندین فرزند و نوه و احیانا بیماری ،در بحث معیشت و حقوق و خدمات رفاهی باید بهتر از این دیده شود تا منزلت تعلیم و تربیت در جامعه حفظ گردد و امیدوارم مجلس و دولت با برنامه ریزی به این موضوع ورود کنند.
افشار در بخش دیگری از سخنان خود عنوان کرد: شهید مطهری بعد از بیان پیشینه و تجربه تاریخی نقش سیاست اشاعه فساد و فحشاء در سقوط اندلس با استناد بهگزارش «گوستاو لوبون» مورخ مشهور فرانسوی تصریح میکند، «اندلس اسلامی یك تجربه بسیار روشن در این زمینه است… فساد اخلاق، عامل فنا و اضمحلال یك قوم است. استعمار غرب نیز این برنامه را در قرون اخیر بهصورت دقیقی در كشورهای اسلامی اجرا كرد».
وی ادامه داد: گوستاو لوبون، علاوه بر سقوط اندلس، شكست مسلمانان از اقوام ترک و مغول را نیز نتیجه غوطه وری در فساد می داند بنابراین دشمنان ما از دیرباز این حقیقت را دریافتهاند که برای تسلط بر کشورهای ثروتمند اسلامی، باید این جوامع را از طریق اشاعه فساد و فحشاء استحاله فرهنگی کرد و در اینجهت ایجاد فرهنگ برهنگی، راهکار مهم آنها در بسط انحطاط اخلاقی در جوامع اسلامی گردید، در حقیقت فرهنگ برهنگی را مقدمه برهنگی فرهنگی جوامع اسلامی قرار دادند و برای آنها برهنگی سر، سرآغاز سایر برهنگیها بود.
افشار با بیان اینکه اینکه قرآن در میان پوششها، نام «خُمُر» (مقنعه و روسری) را متذکر میشود، دلیل بر اهمیّت پوشش سر و گردن و سینه است، افزود: «هَمفر»، جاسوس انگلستان در کشورهای اسلامی در یادداشتهای خود یکی از نقاط قوت مسلمانان را حجاب زنان میداند و مینویسد: «زنانِ آنان دارای حجاب محکم هستند که نفوذ فساد در میانشان ممکن نیست… بههر وسیلهای که شده باید زن مسلمان را از حجاب اسلام خارج کرد و بیحجابی را در بین مسلمانان رایج نمود… خواه ناخواه وقتی زنها از حجاب خارج شوند، مردها و جوانان فریفته میشوند و در نتیجه، فساد در کانون خانوادهها رخنه میکند. برای اجرا باید اول سعی کرد زنان غیرمسلمان درکشورهای اسلامی را از حجاب خارج کرد تا زنان مسلمان نیز از آنان پیروی کنند».
امام جمعه چرام عنوان کرد: بر این اساس مبارزه با حجاب، صرف مبارزه با یک نماد و سمبل مذهبی و سنتی نیست، بلکه آغاز تغییر فرهنگ، باور و اندیشه در جوامع است؛ بههمین دلیل طرح کشف حجاب در رأس برنامههای آنان در کشورهایی مانند ترکیه و ایران و…قرار گرفت، زیرا «هر نوع دگرگونی در ساختار فرهنگی و اجتماعی، با تغییر در پوشش مردم مشخص میگردد؛ چنانکه سلطهپذیری نیز، در اولین مرحله، از طریق تغییر در پوشش مردم چهره مینماید».
افشار افزود: البته دشمن فقط از حربه اجبار در طرح کشف حجاب استفاده نکرد بلکه عمده فعالیتهای او متمرکز بر تخریب فرهنگی چهره حجاب است.
برچسب ها :پایگاه خبری تحلیلی مهر دنا، ، ترویج منکراتی ، حجت الاسلام سید نورالله افشار ، خطیب جمعه چرام ، سید علیرضا کشاورز
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0