گزارش مهر دنا از تعطیلی بیمارستان نرگسی

غلام نژاد با تصمیمات ناپخته قطار بهداشت و درمان را از ریل خارج کرد/ بازی مغرضانه رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با بیت المال و حق و‌ حقوق مردم

بیمارستان 142 تختخوابی نرگسی گچساران بعد از یکسال خدمات‌دهی با دستور رئیس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد تعطیل شد.
کد خبر : 29454
تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۳ شهریور ۱۴۰۱ - ۳:۱۰

مهر دنا/ بیمارستان 142 تختخوابی نرگسی گچساران بعد از یکسال خدمات‌دهی با دستور رئیس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد تعطیل شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مهر دنا، بیمارستان 142 تختخوابی نرگسی گچساران نهم مردادماه 1400 از طریق ویدئو کنفرانس توسط رییس جمهور وقت و وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دولت دوازدهم به بهره برداری رسید و بعد یکسال از زمان افتتاح به دستور رئیس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد تعطیل شد.

عملیات اجرایی بیمارستان نرگسی گچساران مرداد 92 در زمینی به مساحت 40 هزار متر مربع در 2بلوک 6 طبقه‌ای با هشت اتاق عمل، رادیولوژی، سونوگرافی، ازمایشگاه، داروخانه، جراحی، عفونی، نورولوژی، مغز و اعصاب، سر پایی و درمانگاه با اعتباری افزون بر 2 هزار و 800 میلیارد ریال آغاز شد.

بیمارستان نرگسی گچساران دارای بخش‌های اورژانس با 13 تخت، درمانگاه، “سی سی یو” با هفت تخت، شش تخت “آی سی یو”، بستری جراحی، بستری داخلی، زنان، کودکان و جراحی است.

محمد غلام نژاد رئیس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد دلیل تعطیلی بیمارستان نرگسی گچساران را نداشتن شناسنامه و فراهم نبودن برخی زیرساخت‌ها از جمله عدم دریافت گواهی استاندارد آسانسور و عایق بندی نکردن سیستم گرمایشی و سرمایشی عنوان کرده است.

یکی از اعضای سابق هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد به خبرنگار مهر دنا گفت: بیمارستان نرگسی در بودجه سالانه از سال 92 تا امسال به عنوان بیمارستان جایگزین شهید رجایی گچساران معرفی شده است.

وی افزود: بدون شک به بیمارستان جایگزین، چارت تشکیلاتی نخواهند داد یعنی باید بیمارستان شهید رجایی گچساران تعطیل شود و با تمام امکانات و نیروی انسانی و با همان چارت تشکیلاتی به بیمارستان نرگسی منتقل شود، مگر اینکه بیمارستان نرگسی مجوز مستقلی را دریافت کند و پس از آن چارت تشکیلاتی جداگانه‌ای برای آن صادر شود در غیر این صورت امکان گرفتن چارت تشکیلاتی مستقل وجود نخواهد داشت.

وی بیان کرد: در دولت قبل و در زمان معاونت سیدکامل تقوی‌نژاد در وزارت بهداشت بنابر دستوری که به مدیر منابع فیزیکی و عمرانی وزارت داده بودند برای استقلال بیمارستان نرگسی اقدام شد و قرار بود در کمیسیون ماده 20 معاونت درمان وزارت مطرح شود.

این مسئول سابق دانشگاه علوم پزشکی یاسوج می‌گوید: گرفتن چارت تشکیلاتی معمولاً کاری زمان‌بر و طولانی است که اگر بیمارستان نرگسی مستقل بود حداقل یک تا دو سال اخذ چارت آن به طول می‌انجامید.

وی با اشاره به اینکه بیمارستان جلیل یاسوج با وجود استقلال در اواخر سال 99 چارت تشکیلاتی آن ابلاغ شد، ادامه داد: استاندارد آسانسور نیز یک کار زمان‌بر و طولانی بوده که آسانسور موجود در ستاد دانشگاه هنوز استاندارد بهره‌برداری را پاس نکرده و آسانسورهای موجود در بیمارستان شهید جلیل هم تا سال 1400 استاندارد لازم را نداشتند. عایق‌بندی سیستم سرمایشی و گرمایشی مانع بهره‌برداری و افتتاح بیمارستان نبوده و نخواهد بود و این بهانه‌ای بیش نیست.

محمد غلام‌نژاد رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد نیز افتتاح بیمارستان نرگسی گچساران بدون توجه به تکمیل زیرساخت‌ها را زودهنگام دانست و گفت: زیرساخت‌های اصلی بیمارستان نرگسی شهرستان گچساران آماده نشده و بدون تکمیل این زیرساخت‌ها قابلیت افتتاح ندارد.

غلام‌نژاد افزود: بیمارستان نرگسی گچساران آسانسور استانداردی ندارد و قابل استفاده نیست و اگر بیماری یا فردی در این آسانسور دچار مشکل شود ما باید پاسخگو باشیم.

وی با بیان اینکه سیستم سرمایشی و گرمایشی بیمارستان در دست ساخت نرگسی گچساران اصلا عایق‌بندی نشده است، اظهار داشت: پیمانکار از سازمان مُجری که سازمان مسکن و راه و شهرسازی است طلبکار بوده و کار را عملا انجام نمی‌دهد.

وی بیان کرد: پیمانکار نگران تحویل بیمارستان و افتتاح و بهره‌برداری بیمارستان بدون تسویه حساب است و از سویی کارشکنی می‌کند و ما هم در فکر راه‌اندازی هستیم.

غلام‌نژاد با بیان اینکه بیمارستان نرگسی گچساران شناسنامه ندارد، ابراز کرد: تعریف بخش‌ها صورت نگرفته و تعداد نیروهای انسانی عادی و متخصص آنها که در چه تخصصی و چه بخشی باشند، مشخص نیست.

وی تصریح کرد: آقایان فقط درب آن را باز کردند و خبر دادند که افتتاح شده در حالی که زمانی می توانیم بگوییم افتتاح یک بیمارستان کامل بوده که بیمار در آن بیمارستان بستری شود.

غلام‌نژاد گفت: اینکه بیماران کرونایی آنجا بستری شدند، بر اساس اضطرار بوده زیرا بیماران کرونایی در چادر و حتی منزل هم مورد درمان واقع می شدند و البته این توجیه درستی برای افتتاح پروژه‌ای چون بیمارستان نرگسی گچساران نیست.

انتهای پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 1
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

احسان یکشنبه , 13 شهریور 1401 - 7:55

هر دم از این باغ بری می رسد ، هی ددم هی