نسل کشی مدیریتی سادات امامزاده علی(ع)

تاریخ استان کهگیلویه و بویراحمد از بدو تشکیل حتی آن زمان که زور، جنگاوری، قتل و کشتار تعیین کننده ی حکمرانی بود تاکنون که(مردم‌سالاری و حاکمیت دینی) برقرار است هیچگاه سادات امامزاده علی (ع) وضعیت فعلی را به خود ندیده و به یقین، نخواهد دید.
کد خبر : 28825
تاریخ انتشار : جمعه ۷ مرداد ۱۴۰۱ - ۹:۴۲

 

تاریخ استان کهگیلویه و بویراحمد از بدو تشکیل حتی آن زمان که زور، جنگاوری، قتل و کشتار تعیین کننده ی حکمرانی بود تاکنون که(مردم‌سالاری و حاکمیت دینی) برقرار است هیچگاه سادات امامزاده علی (ع) وضعیت فعلی را به خود ندیده و به یقین، نخواهد دید.

 

سید حسین رهی فعال فرهنگی و رسانه ای طی یادداشتی در واکنش به برخی انتصابات اخیر نوشت :قبل از بیان مطلبم قویا می گویم که با قوم گرایی و دامن زدن به آن شدیداً مخالفم و به مسئله قومیت در حد آنچه که به شناخت و سایر ارتباطات اجتماعی محدود می شود و مطابق با آموزه های دین مبین اسلام است معتقد و پایبندم.

از طرفی چه اعتقاد و باور داشته باشم و یا نه، تغییر و تحولات مدیریتی امری طبیعی، پذیرفته، معمول و جاری است.

حتی آنانکه نافشان را در سیاست بریده اند علیرغم میل باطنی شان که باشد روزی هم خارج از بدنه قرار خواهند گرفت و فقط نظاره گر خواهند بود.

در طول چهل و اندی سال گذشته از انقلاب اسلامی این موضوع به کرات تکرار شده و همزمان با تغییر دولت ها، مدیریت ها نیز دست به دست و کسانی از عرصه خارج و یا پا به عرصه گذاشته اند که قبل از آن حتی بر روی کاغذ هم محتمل نبوده اند اما پذیرش واقعیتِ اصل تغییرِ مدیریتی، آن را به عینیت رسانده است.

از قومیت گفتم که از آن گریزی نیست بویژه در استان کهگیلویه و بویراحمد که تا حدودی قومیت گرایی طبیعی بنظر می رسد هنچنانکه در ادوار و سنوات گذشته برخی طوایف و حتی شهرستان ها به وجود این موضوع معترض و گلایه مند بودند اما در این دوره چنان شور شد که حتی به قول معروف صدای آدمهای لال هم درآمد.

کیست که نداند و یا بخواهد درصدد انکار برآید که بخش عظیمی از مدیریت استانی و شهرستانی در اختیار قومی خاص قرار گرفته است که البته در این نوشتار قصد پردازش به آن نیست.

به لحاظ بافت قبیله ای و عشیره ای استان، اصطلاح “” توازن منطقه ای” تأیید و حرکت در جهت آن بارها از جانب مسئولان رده بالای استانی ( استاندار، نمایندگان مجلس و…) در خصوص مدیریت استان بیان و در جراید و رسانه ها به آن پرداخته شده و منافاتی با قانون اساسی هم ندارد.

تاریخ استان کهگیلویه و بویراحمد از بدو تشکیل حتی آن زمان که زور، جنگاوری، قتل و کشتار تعیین کننده ی حکمرانی بود تاکنون که(مردم‌سالاری و حاکمیت دینی) برقرار است هیچگاه سادات امامزاده علی (ع) وضعیت فعلی را به خود ندیده و به یقین، نخواهد دید.

ناگفته پیداست که وصل بودن به ارکان تصمیم گیر (استاندار، معاون سیاسی امنیتی، افراد مؤثر خارج از بدنه دولت و بالاخص نمایندگان استان) در این وادی، اصلی مهم و اساسی است که البته در این میان اگرچه سادات امامزاده علی از این موهبت و افتخار نیز برخوردار و بهرمند هستند. اما اینکه چرا خارج از گود هستند نمی شود گفت یک معما است چون نخبگان و فرهیختگان در بازی‌های سیاسی اسیر کوته فکری و افراد فاقد وجاهت علمی، عملی و برنامه نشده و حتی لیدرهای پر مدعا نیز، مناسفانه در چرخه و حلقه مشاورین جایی ندارند و جزء سیاهی لشکر محسوب و یا یک رای دهنده ی عادی تلقی می شوند.

هرگز نمی شود از واقعیت لابی ها و رایزنی ها در خصوص انتصابات چشم پوشی و یا گذر کرد. وقتی که معاونت سیاسی و امنیتی استاندار در معارفه اخیر از عملکرد مثبت مدیر معزول به شدت دفاع می کند و در حضور رسانه ها علناً خود را مخالف این تغییر می داند.!!!!!!! و یا در آیین تودیع و معارفه ای در شهرستان لنده معرفان مدیر منصوب فقط از عملکرد مدیر معزول تمجید نمودند و آرزو کردند که مدیر جدید در عملکرد و خدمت رسانی بسان مدیر معزول عمل نماید، تکلیف خدمتگزاری و ادعای آن بر مردم محرز و مسلم است!!!!!!!!!!!

به ضرس قاطع می گویم که هرگز هدف از این نوشتار حمایت صرف از طایفه سادات نیست بلکه بر کثرت جمعیتی این طایفه و وجود متعدد نیروهای تحصیل کرده، متخصص، متعهد و خدمت رسان وفاق و اجماع کلی وجود دارد که چشم پوشی از آنان محروم نمودن مردم از خدمتگزاری و خدمت رسانی آنان است.

راستی در این استان چه خبر است و رفتارهایی این چنین در قالب کدام سرفصل، اصول و شیوه های مدیریتی جای می گیرند؟!

این نیز بگذرد اما آنچه که بر همگان مبرهن است چنین منشی نه تنها مطلوب نیست بلکه هرگز هیچ کس خواهان آن نیست و نخواهد بود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 8 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 8
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ساداتی جمعه , 7 مرداد 1401 - 10:02

برو احمق بی سواد …ابرو ما را بردی با قلمت….قلم رهی ….این قلم پست و نحیف تو که یکساله متولد شده ، با این عنوان ، فقط آبروی و عظمت ساداتی را زیر سوال برده .شما بیرسوادها مایه ننگ و تحقیر سادات هستید

مگه پست نشانه عظمت و‌هیمنه ماست . ؟ اگه سواد داشتی اززاویه دیگر فخر و‌ بزرگی این ایل را پویا و زنده جلوه می دادی .

بس کن آقا . امثال شما که تو عمرت دو کتاب نخوندی حیثیت همه ما را بردید . ننویس. حق نداری چرندیات را به خورد سادات بدی

والله این نگاشته پلشت فقط ابرو ما را برده . لطفا اگر میخوای اون عظمت حفظ بشه ، خواهشاً ننویس . سکوت کن . تا لکه دار نشه این اصالت رنگین سادات

تقوی جمعه , 7 مرداد 1401 - 10:13

باسلام
آیا درزمان جناب بزرگواری ودکتر خادمی عزیز قلمت دردسترس نبود که بعنوان یک صاحب قلم بیطرف چنین متن وزینی بنویسی؟!

میر مجید جمعه , 7 مرداد 1401 - 10:33

با سلـام و درود،دقیقا مطالب فوق مـورد تاییـد و نظـر ما سادات است،با تشڪر از نویسنده محتـرم.

محمد عزیزی جمعه , 7 مرداد 1401 - 10:34

اقای رجایی مدیر کل دامپزشکی، اقای علی محمد دانشی مشاور ارشد استاندار، آقای باقری معاونت اداره کل آموزش پرورش، آقای پور دانش ریاست آموزش پرورش لوداب، آقای دانش زاده ریاست آموزش پرورش دنا، اقای جهانبین ریاست بنیاد مسکن دنا، آقای موسوی روابط عمومی اداره کل آپ اینها همه از سادات امامزاده علی هستند بهتر است بجای عقده پراکنی ها واقعیت جامعه به قلم کشیده شود

بویراحمدی جمعه , 7 مرداد 1401 - 10:39

لطفا این همه سنگ سادات امام زاده علی رو به سینه نزن مگه گرو کشییه که سادات امام زاده علی نسلشون کشته شده .آیا جلیل .قائد گیوی.دیگر سادات استان و …… جزء لاینفک این استان نیستن که هیچ توجهی بهشون نشده و همچون شما فریادشان گوش فلک رو هم کر نکرده

فردین جمعه , 7 مرداد 1401 - 11:48

جناب رهی میدونید که همین مساله باعث شده نوابغ سادات و منسوبینش از این استان بروند ودلیلش برسر کار امدن افراد نلایق چه از طوایف دیگر و چه از همین ایل بزرگ سادات هستند که به یه پوست پیازی نمی ارزن و فقط تشنه پست هستن.لعنت برافراد نالایق بی معرفت که دل مردم خون کردن.

بیطرفانه و بیزار از فصولگرایان و اصلاح گریزان جمعه , 7 مرداد 1401 - 13:43

کیست که نداند و یا بخواهد درصدد انکار برآید که بخش عظیمی از مدیریت استانی و شهرستانی در دزمان ۸ساله حاج آقا بزرگواری و مدیریت ارشد استانداری در اختیار همین قوم خاص قرار نگرفته بود که البته در این نوشتار قصد پردازش به آن نیست.
نماینده، استاندار و پنج مدیرکل ،منهای انتصابات در وزارت خانه هاشون،
درد دارد ،بله درد دارد وقتی مناصب مدیریتی از دست یک قوم اخذ و به عموم فوامیل داده و تقسیم می شود.
مگه فراموش کردید که تندرو ترین های اصلاح طلب با اصولگرا صرفا حسب قومیت در طول۸ سال پا بر اعتقادات بینشی و شعاری ۴۰ ساله خویش نهادنده بودند و تمام مناصب را با موضع قدرت تصاحب کرده بودند.
حال که مناصب در بین تمام ایلات شهرستان های چهارگانه تقسیم شد،طبیعیه که داد برخورداران بلند شود،درضمن در همین دوره ۲/۵ ساله هم سهم قوم محترم و واجب الاحترام از وزارت خانه ها تا شهرهای کوچک بیش از بقیه می باشد .
از یک به اصطلاح فرهنگی بعید بود که به بحث قومیت دامن بزند و سادات محترم امتمزاده علی ع را تشنه پست و یا گلایه مند از پست قلمداد کند

سادات امام زاده علی ممسنی دوشنبه , 1 اردیبهشت 1404 - 3:30

نگاهی به تاریخ که بیندازیم متوجه می‌شویم که نوادگان امام زاده علی دراکثر استان‌ها موقعیت والایی علمی وسیاسی والایی داشتن یه نمونه سیدمحمد تفی تقوی شیرازی نوه آیت اله سید محمد شریف تقوی که نماینده شیراز درمجلس سنا واولین شهردار شیراز بودن یعنی دورانی که شاید درمناطق عشایرنشین حتی یه باسواد نبود