استاد یه کم هم وقت برای بچه هات بزار خدای ناکرده اگه بد تربیت بشن همه داغون شدنهات را به باد میدن
روز پر کار عضو شورای شهر دهدشت / پاداش: همیشه به وظایف کاری متعهد هستم
طاهر پاداش یکی از اعضای شورای شهر دهدشت امروز سهشنبه ۲۴ خردادماه به عنوان نماینده مردم در پارلمان شهری یکی از پرکارترین روزهای کاری خود را پشت سر گذاشت.
به گزارش پایگاه خبری “مــــهر دنا” از دهدشت، طاهر پاداش یکی از اعضای شورای شهر دهدشت امروز سهشنبه ۲۴ خردادماه به عنوان نماینده مردم در پارلمان شهری یکی از پرکارترین روزهای کاری خود را پشت سر گذاشت.
طاهر پاداش در طول حداقل یکسال گذشته از عمر شورای ششم نشان داد که همواره خدمت به مردم برایش یک اصل بوده و رضایت شهروندان برایش بسیار اهمیت دارد.
طاهر پاداش امروز سهشنبه ابتدا از محل سایت زباله شهر و از شیوه دپو و دفن زبالههای سایت بوسیله ماشینآلات بازدید کرد.
وی پس از بازدید از سایت زباله براساس وظیفه خطیر شغل معلمی جهت صدور کارنامه دانشآموزان و سایر کارهای روزمره در مدرسه حاضر شد.
نماینده پارلمان شهر دهدشت پس از کارهای مدرسه، جهت پاسخ به درخواستهای مردمی و نیز پیگیری امورات مردم از جمله پیگیری دفترچه اصلاحیه قیمت عوارضات باتوجه به نرخ بالای امور مالیاتی درسال 1401 در محل شورای شهر حاضر شد.
پاداش با درخواست مردم شریف یکی از محلات شهر دهدشت جهت حل مشکل کم آبی برخی از انشعابات با همراهی رئیس آب و فاضلاب شهرستان به محله مذکور مراجعه نمود و با پیگیریهای لازم مشکل انشعاب محله مذکور را حل کرد تا مردم این محله دیگر مشکل کمآبی نداشته باشند.
پاداش در گام بعدی از یک روز کاری خود، سپس جهت بررسی کیفیت و پیشرفت فیزیکی پروژه فاز اول و دوم تپه نورالشهدا از این مکان بازدید کرد و از نزدیک میزان پیشرفت کاری ساماندهی تپه نورالشهدا را زیر نظر گرفت.
وی عصر امروز نیز با همراهی رئیس اداره صمت، رئیس تعزیرات، نماینده فرمانداری و جهاد کشاورزی جهت بررسی کیفیت نان از برخی از نانواییهای سطح شهر بازدید کرد و یک روز کاری پرکاری را به پایان برساند.
پاداش همواره تعهد کاری، رضایت مردم و شهروندان و نیز تلاش برای توسعه شهری را بعنوان اولویتهای کاری خود قرار داده و نسبت به انجام آنها پایبند خواهد بود.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
درود و خسته نباشید
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 2 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 2