سید بهنام طاعتی

ضرورت حضور طلبه و روحانی جهادی در روستا برای انجام امور مختلف شرعی، فرهنگی و مذهبی

برپائی سفره افطار و اطعام روزه داران در روستای مندان سرفاریاب به همت بنیاد خیریه آبشار عاطفه ها و مرکز نیکوکاری مسجدالرضای سرفاریاب
کد خبر : 26503
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۹

برپائی سفره افطار و اطعام روزه داران در روستای مندان سرفاریاب به همت بنیاد خیریه آبشار عاطفه ها و مرکز نیکوکاری مسجدالرضای سرفاریاب

به گزارش مهر دنا، در این برنامه که شورای اداری بخش سرفاریاب نیز حضور داشتند، امام جمعه شهر سرفاریاب با آرزوی قبولی طاعات و عبادات همه مؤمنان در ماه مبارک رمضان گفت: رمضان ماهی است که ابتدایش رحمت، میانش مغفرت و پایانش رهایی از عذاب است و اگر روزه ای مقبول با انجام درست و دقیق واجبات و ترک محرمات داشته باشیم، حتما ریزش گناهان و رهایی از عذاب در دنیا و آخرت را برای ما در پی خواهد داشت.

حجت الاسلام زارعی پور در ادامه تریبون نماز جمعه را متعلق به همه مردم این بخش و روستاهای مختلف دانست و گفت: با وحدت، اراده در پیگیری و قانون مندی، زمینه رفع نیازمندیها و حل مشکلات را فراهم می کنیم.

ایشان پیگیری ارائه خدمات خیریه ها به این روستا و همه نقاط بخش را قول دادند و در پایان بر ضرورت حضور طلبه و روحانی جهادی در روستا برای انجام امور مختلف شرعی، فرهنگی و… تأکید کردند و از مردم خواستند در این امر مهم همکاری لازم را داشته باشند.

مسئول بنیاد خیریه آبشار عاطفه ها در این برنامه نیز گفت: با تهیه و پخت ۷٠٠ پرس غذای گرم به روزه داران طعام افطار و تعداد ۲۲٠٠ قرص نان بین اهالی این روستا توزیع شد.

خانم دیرباز در ادامه، تهیه جهیزیه و بسته های معیشتی، لوازم التحریر و حمایتهای مختلف مادی، عاطفی و معنوی را از جمله اقدامات این بنیاد به خانواده ها و فرزندان ایتام، بی سرپرست، بد سرپرست، مطلقه و معلول برشمرد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.