چالش‌های پیش‌روی یکی از بزرگترین واحد‌های صنعتی کهگیلویه و بویراحمد+فیلم و تصاویر

به گزارش مهر دنا بهرام باقری مدیرعامل صنایع غذایی کوبودنا در نشست با اصحاب رسانه اظهار داشت: در دو مجموعه کارخانه آرد و صنایع غذایی کوبودنا بیش از ۱۵۰ نفر مشغول به کار هستند. وی افزود: آرد و نان از کالاهای استراتژیک محسوب می‌شود و امنیت غذایی یکی از مهم‌ترین چالش‌های دولت‌ها در جهان امروزی

کد خبر : 23899
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۰ - ۲۱:۳۴

به گزارش مهر دنا بهرام باقری مدیرعامل صنایع غذایی کوبودنا در نشست با اصحاب رسانه اظهار داشت: در دو مجموعه کارخانه آرد و صنایع غذایی کوبودنا بیش از ۱۵۰ نفر مشغول به کار هستند.
وی افزود: آرد و نان از کالاهای استراتژیک محسوب می‌شود و امنیت غذایی یکی از مهم‌ترین چالش‌های دولت‌ها در جهان امروزی است.
باقری به فعالیت‌های صنایع غذایی کوبودنا در بحران کرونا اشاره کرد و گفت: رسالت کوبودنا این بود که بدون یک روز تعطیلی با این که خیلی از واحد‌های صنعتی و تولیدی تعطیل بودند، به کمک مردم در تهیه کالای اساسی بنام نان آن‌هم به صورت بهداشتی بیاید.

وی خاطرنشان کرد: در طول فعالیت مجتمع صنایع غذایی کوبودنا تلاش بر این بود یک نان سالم بهداشتی و و بدون دخالت دست را تولید و توزیع داشته باشیم.
مدیرعامل شرکت صنایع غذایی کوبودنا ابراز داشت: بخش عمده‌ای از تولیدات کوبودنا بدون دخالت دست انجام می‌شود، در ایام کرونا مردم متوجه شدند که باید از محصول بهداشتی بدون دخالت دست و تحت کنترل بهداشت مصرف کنند و همین باعث در ایام کرونا مصرف نان صنعتی به دلیل شرایط بسته بندی و بهداشتی بودن ۲۰ درصد افزایش داشته است.
باقری گفت: این امنیت خاطر را به جامعه می‌دهیم که محصولات کوبو دنا بدون هر گونه مواد افزودنی که سلامتی را به خطر بیاندازد در حال تولید است.
وی به دیگر خدمات صنایع غذایی کوبودنا در مواقع بحرانی اشاره کرد و افزود: در بحث زلزله کرمانشاه، لرستان و سی‌سخت نان‌های سلامت بسته بندی شده به صورت مستمر و مستقیم در بین مناطق آسیب دیده توزیع شد.
وی بیان کرد: پارسال توانستیم در روز پرستار تمام پرستار و کادر پزشکی بیمارستان شهید جلیل یاسوج را از نوع نان سلامت پشتیبانی کردیم.
باقری یادآور شد: تمام خطوط تولید کوبودنا از آخرین تکنولوژی روز دنیا است و پیوند بین صنعت و سنت در تولید نان را برقرار کرده‌است.
مدیرعامل صنایع غذایی کوبودنا اظهار داشت: توانستیم ارتباط بین دانشگاه و صنعت را برقرار کرده و کارگاه‌ها و کلاس‌های آموزشی را در این مجموعه برای دانشجویان توانستیم برگزار کنیم.

کارخانه آرد باقری با ظرفیت ۱۸ درصد و ۸۲ درصد ظرفیت خالی در حال فعالیت است و قریب ده سال است که مسئولان قول داده‌اند، سهمیه گندم کارخانه باقری را  افزایش بدهند.
وی بیان کرد: با راه‌اندازی کارخانه آرد و نشاسته و فعال شدن بخش‌های مختلف و تکمیل ظرفیت این کارخانه بیش از ۲۰۰ نیرو و با تکمیل سهمیه گندم کارخانه آرد باقری قریب به ۵۰ نفر اشتغالزایی ایجاد می‌شود.
باقری در ادامه افزود: عدم تغییر مزد آسیابانی آرد در ده سال گذشته با توجه به وضعیت تورم و افزایش دستمزد و نرخ بالای خرید تجهیزات، باعث مشکلات برای تولید کنندگان شده‌است.
وی به چالش اصلی در کارخانه و مجتمع صنایع غذایی کوبودنا پرداخت و گفت: کارخانجات تولید نان صنعتی در کشور تا هزار تن سهمیه آرد دریافت می‌کنند این در حالی است که کارخانه ما فقط سی و پنج تن آرد در ماه دریافت می‌کند در حالی که سهمیه تعریفی در پروانه ماهیانه ۳۰۰ تن است.
وی افزود: راه‌اندازی کارخانه با توجه به پروانه و سهمیه آرد بوده ماهانه ۳۰۰ تن آرد مصرف داریم در حالی که ۳۰ تن آرد دریافت می‌کنیم و با همین ظرفیت محدود کار می‌کنیم.
باقری افزود: مزارع گندم و آرد و نان را داریم و این چرخه در کوبودنا موجود است و در این موضوع تنها هلدینگ فعال در سطح کشور هستیم.
وی بیان کرد: طرح توسعه و فاز سوم کارخانه در زمینه گیاهان دارویی در دستور کار است و چنانچه تسهیلات مورد نیاز پرداخت شود توان ایجاد هزار فرصت شغلی فراهم می‌شود.
وی در پایان تأمین دیزل ژنراتور جهت تأمین برق در مواقع ضروری را از چالش‌های دیگر پیش‌روی کارخانه دانست و افزود: پارسال صد میلیون تومان به دلیل قطعی برق به کارخانه خسارت وارد شد و انتظار داریم مسئولان در تهیه این ژنراتور به مجتمع کمک کنند تا در مواقع بحرانی سفره مردم با خطر نبود نان مواجه نشود.
ادامه مطلب در فیلم:

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.