شعار مرگ بر امریکا شعاری برگرفته از ذهنیت تاریخی ایرانی ها، نسبت به رفتار استکباری آمریکا است

به گزارش مهر دنا: حجت السلام افشار در خطبه های نماز جمعه این هفته شهر چرام گفت: مبارزه ی با استکبار یک اصل قرانی و محوری برای همه ی انبیا بوده است و ایه یک سوره ممتحنه درباره استکبارستیزی می فرماید«یا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا لَا تَتَّخِذُوا عَدُوِّی وَعَدُوَّكُمْ أَولیا» اى كسانى كه ایمان آورده‌‏اید، دشمن

کد خبر : 22856
تاریخ انتشار : جمعه ۱۴ آبان ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۷



به گزارش مهر دنا: حجت السلام افشار در خطبه های نماز جمعه این هفته شهر چرام گفت: مبارزه ی با استکبار یک اصل قرانی و محوری برای همه ی انبیا بوده است و ایه یک سوره ممتحنه درباره استکبارستیزی می فرماید«یا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا لَا تَتَّخِذُوا عَدُوِّی وَعَدُوَّكُمْ أَولیا» اى كسانى كه ایمان آورده‌‏اید، دشمن من و دشمن خودتان را به دوستى برمگیرید به‌طورى كه با آنها اظهار دوستى كنید

و آیات الهی صراحتاً دستور به برخورد قاطعانه با جریان کفر ونفاق می‌دهند «… یَا أَیُّهَا النَّبِیُّ جَاهِدِ الْكُفَّارَ وَالْمُنَافِقِینَ وَاغْلُظْ عَلَیْهِمْ وَمَأْوَاهُمْ جَهَنَّمُ وَبِئْسَ الْمَصِیرُ؛ اى پیامبر، با كافران و منافقان جهاد كن و بر آنان سخت بگیر، و جایگاهشان دوزخ است، و چه بد سرانجامى است»(آیه ۷۳ سوره توبه).

 

امام جمعه چرام با بیان اینکه شعار مرگ بر آمریکا تا زمانی که این کشور به استکبار ورزی و سلطه جویی های خود ادامه دهد و احترامی برای حقوق ملتها و ملت ما قائل نشود و به دنبال توطئه و دشمنی با کشور ما باشد، ادامه خواهد داشت، افزود:

مقام معظم رهبری درباره شعار مرگ بر آمریکا فرمودند: «مرگ بر آمریکا» شعاری برگرفته از ذهنیت تاریخی ایرانی‌ها نسبت به رفتارهای استکباری حاکمیت آمریکا بوده که تاکنون استمرار هم داشته است.

 

وی با بیان اینکه کاپیتالاسیون، شلیک به هواپیمای مسافربری، کودتای نوژه و… از نشانه های دشمنی آشکار آمریکا با ملت بزرگ ایران است، ادامه داد: حتی یکی از برکات همین مذاکرات اخیر این بود که دشمنی آمریکایی‌ها… با ایران و ایرانی، با اسلام و مسلمین آشکار شد.»

 

افشار گفت: امام ره در اینکه ما با نظام سلطه مخالفیم، هیچ پرده‌پوشى نکرد. نظام سلطه یعنى آن نظام بین‌المللى‌اى که متّکى است به تقسیم دنیا به سلطه‌گر و سلطه‌پذیر؛ امام قاطعاً این را رد کرد. آن نظام سلطه هم در شکل کامل خود تجسّم و تجسّد پیدا میکند در رژیم و دولت کنونى ایالات متّحده‌ى آمریکا؛ لذا امام صریحاً در مقابل آمریکا موضع گرفت.

 

وی افزود: عده ای در خاطرات خویش نوشتند که امام خمینی موافق حذف شعار مرگ بر آمریکا بود. اما پیام امام ره گویای امری دیگر است.«از خدا می خواهیم که این قدرت را به ما ارزانی دارد که نه تنها از کعبۀ مسلمین، که از کلیساهای جهان نیز ناقوس مرگ امریکا و شوروی را به صدا درآوریم.»

افشار عنوان کرد: امام ره در وصیتنامه اش می نویسد : امریکا این تروریست بالذات دولتی است که سرتاسر جهان را به آتش کشیده و هم پیمان او صهیونیست جهانی است که برای رسیدن به مطامع خود جنایاتی مرتکب می‌شود که قلمها از نوشتن و زبانها از گفتن آن شرم دارند.

وی افزود: امام ره فرمودند

اکنون که من حاضرم، بعض نسبت‌های بی‌واقعیت به من داده می‌شود و ممکن است پس از من در حجم آن افزوده شود؛ لهذا عرض می‌کنم آنچه به من نسبت داده شده یا می‌شود، مورد تصدیق نیست مگر آن‌که صدای من یا خط و امضای من باشد، با تصدیق کارشناسان؛ یا در سیمای جمهوری اسلامی چیزی گفته باشم.

افشار گفت: مواضع شفاف امام درباره امریکا آنهم در آخرین سال های عمر ایشان نشان می دهد که رهبر فقید انقلاب هیچگاه موضع خود را دربرابر دشمنی های آمریکا تغییر نداده و موضع صریح ایشان درباره شعار مرگ بر آمریکا، تحت تاثیر نقل قول ها و خاطره های بدون سند قرار نمی گیرد

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.