آیت الله ملک حسینی: هر حرفی را نپذیریم، تفحص کنیم+کلیپ

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی مهر دنا، حضرت آیت الله ملک حسینی  نماینده مردم استان کهگیلویه و بویراحمد در مجلس خبرگان رهبری  در تفسیر آیه ۶ سوره مبارک حجرات گفتند دروغ پردازی و شایعه سازی گناهی بزرگ است و پیامد آن مصائب فراوان اجتماعی دارد که مصیبت امروز ماست. دروغ گفتن گاه ساده است اما

کد خبر : 21396
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۴ شهریور ۱۴۰۰ - ۱۹:۰۶



به گزارش پایگاه خبری تحلیلی مهر دنا، حضرت آیت الله ملک حسینی  نماینده مردم استان کهگیلویه و بویراحمد در مجلس خبرگان رهبری  در تفسیر آیه ۶ سوره مبارک حجرات گفتند

دروغ پردازی و شایعه سازی گناهی بزرگ است و پیامد آن مصائب فراوان اجتماعی دارد که مصیبت امروز ماست. دروغ گفتن گاه ساده است اما فاسقان گاه دروغ می پردازند و می سازند.

دروغ گفتن یک سخن و دروغ سازی سخنی دیگر است و این در جامعه فتنه ایجاد می کند این پیامد فتنه بار، برای جامعه بسیار وحشتناک است و زندگی ها را به خطر می اندازد و آبروها را می برد و کینه را در دل ها روشن می کند که شاید جامعه را آبستن جنگ و فتنه هایی بدتر از جنگ کند. اینها همه از یک دروغ ساختن است.

جامعه ای که بر پایه صدق و صداقت باشد و راستی و درستی در آن حاکم باشد،این جامعه ،جامعه عاقل و صاحب اندیشه است و نادانی و جهالت در آن راه ندارد .

این آیه توضیح داده تا ما راه خروج از این فتنه را یاد بگیریم و هر حرفی را نپذیریم، تفحص کنیم ،درست را از نادرست و راست را از ناراست تشخیص دهیم.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.