مهار آتش سوزی کوه های خامی و نارک در گچساران / ” اقدام جهادی” منتخب مردم گچساران و باشت در نبرد با آتش + تصاویر
آتش سوزی در کوه های خامی و نارک در گچساران به طور کامل مهار و خاموش شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مهر دنا از گچساران، همه ساله و در فصل های بهار و تابستان کوه های گچساران طعمه حریق شده و بخشی از کوه های زاگرس بر اثر آتش سوزی ها از بین می رود. قصه آتش سوزی کوه ها و جنگل های زاگرس قصه تازه ای نیست و سال ها بوده که آتش به جان آن افتاده و متاسفانه بر اثر این آتش سوزی ها، کوه ها و جنگل های زاگرس رو به نابودی می رود.
پس از وقوع آتش سوزی در سه ماه گذشته در کوه های خامی، منطقه حفاظت شده دیل، کوه مشرف به تلخاب شیرین و تپه های اطرف کوی کارکنان در گچساران و مهار آن ها، هفته قبل نیز در این شهرستان ابتدا کوه نارک و سپس کوه خامی گرفتار شعله های آتش شد.
با وقوع آتش سوزی گسترده در کوه نارک و خامی در گچساران، مدیران جهت مهار شعله های آتش وارد عمل شدند و شبانه روزی برای خاموش کردن آتش تلاش کردند.
فرماندار گچساران با اشاره به مهار آتش سوزی در کوه های خامی و نارک در این شهرستان اظهار داشت: آتش سوزی در خامی و نارک پس از یک هفته تلاش شبانه روزی به طور کامل مهار شده و اکنون نیروهایی در این مناطق جهت کنترل و پایش اوضاع و شرایط آن مستقر هستند.
علیرضا اتابک با تقدیر از زحمات و تلاش های منتخب مردم گچساران و باشت در مجلس، سپاه، بسیج، نیروهای مردمی و دستگاه های اجرایی در شهرستان و استان، بیان کرد: از شروع آتش سوزی ها نیروهای مردمی و بسیجیان و مدیران پای کار آمدند و به دلیل صعب العبور بودن مناطق، کار مهار آتش سوزی به سختی انجام شد ولی الحمدالله پس از تلاش شبانه روزی آتش سوزی ها به طور کامل مهار شد.
وی افزود: در زمان آتش سوزی ها تمام تلاش خود را کردیم که نیروهای مردمی و نیروهای امدادی حاضر در صحنه آسیبی نبینند و خسارتی به منابع طبیعی نیز وارد نشود.
اتابک تاکید کرد: ضروری بوده عاملان آتش سوزی ها در کوه ها و جنگل های شهرستان گچساران شناسایی و با آن ها برخورد شود.
آنچه که در این چند روز گذشته تحسین مردم گچساران را به همراه داشت، اقدام جهادی سید ناصر حسینی پور منتخب گچساران و باشت در مجلس بود. حسینی پور که به تازگی به عنوان نماینده گچساران و باشت انتخاب شده، با حضور در قلب آتش سوزی و پیگیری ها و رایزنی های مستمر و مداوم با سپاه پاسداران، ارتش و نیروهای مسلح جهت اعزام نیرو و بالگرد برای مهار سریع تر آتش سوزی، در همین ابتدا نشان داده که نماینده ای جهادی و مرد میدان بوده و مردم گچساران و باشت می توانند برای حل مشکلات و معضلات خود به وی امیدوار باشند.
انتهای پیام/
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0