سید حسین حسینی

چوب بی تدبیری دولت تدبیر و امید بر سر یکی از محرومترین بخش های استان

دولت دوم تدبیر و امید هم با همۀ فراز و نشیب هایش برای دیار سوق به پایان رسیده است و مردم این سامان دولت دیگری را پشت سر گذاشته اند و چشم انتظار دولت جدید مینشینند
کد خبر : 19931
تاریخ انتشار : جمعه ۱۸ تیر ۱۴۰۰ - ۰:۱۱

مطلبی که می خوانید از سری یادداشت های مخاطبان مهردنا است و انتشار آن الزاما به معنی تایید تمام یا بخشی از آن نیست. می توانید با ارسال یادداشت خود، این مطلب را تأیید یا رد کنید

سید حسین حسینی با ارسال یاداشتی به تحریریه مهردنا نوشت:

به نام دادار داد آفرین

به پایان آمد این دولت حکایت هم چنان باقیست

دولت دوم تدبیر و امید هم با همۀ فراز و نشیب هایش برای دیار سوق به پایان رسیده است و مردم این سامان دولت دیگری را پشت سر گذاشته اند و چشم انتظار دولت جدید مینشینند

چهارسالی که بر سوق گذشت از هر جهت چهارسالی سخت بوده است چرا که علنا تبعیض و بی عدالتی را در میزان اعتبارات به خود دیده است به ویژه از زمان سکانداری دکتر کلانتری بر این استان در خواست ها از ایشان و تیم مدیریتی اش برای حضور میدانی از بخش سوق و مشاهده مطالبات برزمین مانده این سامان ، ره جایی نبرده وهمچنان مجموعه مدیریتی استان در راس آن استاندار ، بی تفاوت از مسائل و مصائب این مردم رد شده اند. در کنار این بی تفاوتی در روزهای ابتدای اسفند 98 ویروس منحوس کرونا پای در استان نهاده است با ورود این ویروس بهانه ای برای بی توجهی به خواسته های مردم این سرزمین درمیان مسئولین استان گشوده شد که نظیری در تاریخ گذشته اش نمی توان جستجو کرد. اگرچه برای بررسی بی توجهی به دیار سوق ضرورت دارد کمی به عقب تر برگشت و آن را درویژگی هایی چون قانع بودن ،حجب و حیا و امید به رعایت عدالت در مسئولین استانی جستجو نمود اما واقعیت این است که تسریع این روند از آغاز زمامداری جناب دکتر کلانتری بر استان بوده است.

به عبارت دیگر، اغاز زمامداری دکتر کلانتری را می توان دوره نگاه ناعادلانه به سوق نامید که طی آن هیچ یک از زیرساخت های فنی، اقتصادی، سیاسی و فرهنگی از آغاز زمامداری ایشان شکل نگرفتند و هر چه به پایان زمامداری آن نزدیک تر شدیم شکل نگرفتن سرعت، شدت و عمق بیش تری یافته است. آغاز سال 1400 برای مردمان این سامان از آن رو سرنوشت ساز بود که انتخابات سرنوشت ساز ریاست جمهوری در اواخر فصل بهار با نگرشی نو وتحولی جدید نسبت به انتخابات قبلی رقم زدند و این نگرش نوین می تواند پاسخی باشد به همه بی مهری هایی که مدیران دولت و تدبیر امید در این مدت بر سوق روا داشته اند . گفتن ندارد که تحت تأثیر مدیریت این مدیران بود که تحول مثبتی در سوق روی نداده است.. و این یعنی یکی از سرآغازهای ورود دیارسوق به مطالبه گری از دولت آینده با چنین تحولی در شکل و محتوای به نسبت جدید به دنبال توزیع عادلانۀ قدرت و ثروت در استان و شهرستان و هم چنین دست یابی به مطالبات و خواسته های به حقمان باشیم . به هرسخن دیگر دو موضوع بنیادی و پایه ای “برابری” و “مطالبه گری” حالا به صورت توأماً مورد خواست و تمنای مان خواهد بود و این تمنّا و خواست طی چند سال اخیر فراز و نشیب های فراوانی نیز به خود دیده است. گفتن ندارد که تمنّای آزادی و واحقاق حق برای ما به تَبَعِ ورود نگاه نابرابر مدیریت استانی به دیارمان نیز بوده است چرا که تا پیش از آن چنین تمنّایی وجود نداشت.

آقایان مجموعه مدیریتی استان در سوق 85 درصدی رای به روحانی طی 4 سال دولت روحانی چه میزان خدمت به این خطه ارائه داده اید؟ پاسخ شما به این سوال را می توان به طور کامل وابسته به این موضوع دانست که نسبت به مناطق دیگر چقدر به “برابری های اجتماعی” توجه داشته اید. این موضوع از آن رو اهمیت دارد که هرچه ما کنکاش می کنیم خدمت قابل ذکری از این دولت به ویژه در چهار سال دوم آن در این دیار نمی بینیم وهمواره دیار ما چوب سیاسی کاری مدیران ومسئولان را خورده است از این رو هستۀ مرکزی تمنای ما از مجموعه دولت آینده بخش نرم افزاریِ آن یعنی تغییر نگرش مدیران استانی به نگاه مساوات گرایانه به همه بخش ها و مناطق استان هست . از این منظر می توان گفت “توسعه متوازن به مثابه نگاه مساوات گرایانه ” است که مد نظر بوده و تا این مهمّ به نحو مطلوبی دربین مدیران سطوح استانی عمق و گسترش نیابند نمی توان امیدی به بهبود اوضاع این دیار داشت.

حالْ باید دید که مدیران استانی طی این مدت در ارتباط با دو اصل اساسی و بنیادی “نگاه مساوات گرایانه و برابری به همه مناطق چه کارنامه ای با خود دارند؟ و این که عدم توجه شان به سوق چه بوده است؟ چه موانعی در میان بوده است که مدیران آن گونه که شایسته است به این موهبت بزرگ عدم تبعیض بین مناطق ، خاتمه نداده اند و همچنان مردم ما درآرزوی دست یابی به این هدف جان و تن شان می فرساید؟ این پرسش یکی از بنیادی ترین پرسش هایی است که لازم هست مدیران استانی پاسخگو باشند لذا از مجموعه مدیریتی استان در راس آن استاندار محترم و معاونان و مدیران کل می خواهم به صورت و اضح و شفاف کارنامه مدیریتی خدمت خود به این سامان سوق را جهت آگاهی مردم منتشر نمایند.

درزیر به عنوان مصداقی چندین مطالبه مردم را که پیگیری آن در این مدت همچنان بی نتیجه مانده است را بیان کنم.

دکتر سید حسین حسینی سوق:

1- آیا واقعا میتوان باور کرد مدعیان دولت تدبیر و امید برای پروژه فرسایشی جاده سوق و دهدشت تدبیری نداشته تابرای شنیدن صدای مردم سوق گوش خود را به کری بزنند؟

2- پروژه آبیاری دهدشت غربی که تاثیر گذارترین عامل اشتغال زایی هست به چه سرنوشتی مبتلا شده است که همچنان حرکتی بسیار کند داشته است آیا کلید تدبیر این دولت نتوانسته است قفل های بسته این پروژه را باز کند.

3- تصاویریادگاری مدیران ومسئولین در یادوراه شهید طیب شهید شاخص استان از حافظه گوشی هایتان پاک شده است که راه ارتباطی این شهید والامقام را فراموش کردید . شهید جمادی را می شناسید؟ شیر بیشه ای که به تنهایی یک گردان بود اما راه ارتباطی زیارتگاهش نامناسب وآرامگاهش در معرض تخریب هست. میدانید به لحاظ برخی امکانات سوق کهگیلویه بشاگرد اول انقلاب کرمان هست.

4- دولاله گلگون کفن غریب را در تپه مشرف به شهر رها کرده اید اگر قصدتان ب ساخت مقبره و یادمان این دولاله خونین نبود ، چرا آنها را به سوق آورده اید تا روزانه با دیدن محوطه نامناسب آنها روح شهروندان را بیزارید؟

5- برای خاستگاه فرهنگ و هنر استان (سوق) چه کرده اید ؟ایا سوق استحقاق یک سالن آمفی تئاتر از دهها سالن در سطح استان را نداشت تا جامعه هنری آن سرخورده نشوند ؟

6- سازمان جهاد کشاورزی و اداره آبخیز داری فرسایش زمین هایی مستعد کشاورزی این سامان را در طول این مدت ندیده است چاره ای برای جلوگیری از آنها بیندیشد تا تنها منبع درآمد مردم این سامان گرفتار خشم طبیعت نشود؟

7- تدبیر شما در ارائه طرح جامع شهری این بوده که بخشی از منازل ساخته شده مردم را از طرح خارج کنید تا جوان بیچاره ای که با هزاران بدبختی سرپناهی ساخته نتواند در آن ساکن شود. تا جائیکه این موضوع کانون خانوادگی برخی از آنها را به مخاطره انداخته است.

8- هنر شما این بود که منازل پاپر را که قدمت ساخت برخی از آنها به دوران قبل از انقلاب برمیگردد را منابع طبیعی اعلام کنید بعد برای درآمد زایی آنهارا به بنیاد مسکن واگذار کنید تا جهت سند مالکیت مبالغی از سکانان طلب کنند؟

9- جناب اقای استاندار شما که برایتان بازدید میدانی از این دیار مهم نبوده است چرا وعده دروغ داده اید و هر بار که درخواست بازدید و دیدار با مردم قانع و صبور این سامان را می شنیدند پاسخ می دادین در اسرع وقت خواهید آمد؟ حال که خود از ترس کرونا ویا شرمندگی در مقابل مردم به خود اجازه نداده اید چرا معاونین خود را به این سامان نفرستادی تا مصائب این دیار را از نزدیک ببینند.

10- جناب اقای حاجی زاده چند بار شما قول داده اید برای حل مسائل عمرانی ومشکلات شهری و روستائی سوق به این دیار می آئید اما صرفا فقط آنرا برزبان آورده اید در عمل شاهد حضوری نبوده ایم.

می دانید چرا نیامده اید چون هدیه ای برای مردم نداشته اید تا از طریق آن رسانه های اجیر شده به تعریف و تمجید از شما بپردازند . اینجا دیار علامان ،فرهیختگان و عالمان هست . میهمان آنها شدن موهبیی هست که نصیب هر کسی نخواهد شد . این چند صباح دیگر هم تمام خواهد شد ولی کم توجهی شما در تاریخ شفاهی و مکتوب این سامان خواهد ماند.

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.