سید علیرضا کشاورز

بصیرت و روشنگری۲۶//یادداشت؛ کـرامت الله پرورش

یکی دیگر از مهمترین استراتژی های دشمن ، سرمایه گذاری فراوان در امر انتخابات در ایران بوده
کد خبر : 19722
تاریخ انتشار : جمعه ۴ تیر ۱۴۰۰ - ۲۱:۳۷



بسمه تعالی

بصیرت و روشنگری۲۶

…وَ لا یَحمِلُ هذَاالعَلَمَ اِلاّ اَهلُ البَصَرِ وَ الصَّبرِ وَ العِلمِ بِمَواضِعِ الحَقِّ

موضوع:جریان شناسی.

سئوال:وظیفه کنونی ما چیست و استراتژی برتر کدام است؟ در راه و یا بیراهه؟

در حالی انتخابات ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ را برگزار کردیم که عوامل بازدانده ی فراوانی در مقابل خود داشتیم. عواملی که در یک تقسیم بندی کلی بر دو دسته داخلی و خارجی تقسیم می شد. عواملی که هر کدام را اگر استکبار در کشوری دیگر غیر از ایران، تحمیل می کرد؛ اساس و بنیان آن کشور متلاشی شده بود. سئوالی که همواره اذهان سیاستمداران و ابر رسانه های جهانی را به خود مشغول کرده، و بصورت معمایی آنرا دنبال میکند؛ این است که جنس انقلاب اسلامی ایران چیست؟ و اجزای تشکیل دهنده و نگهدارنده این سیستم کدامند؟ که در مقابل این همه عوامل مخرب، ویرانگر، هر روز مستحکمتر و قدرتمند تر و در مقابل تکانه های بی حد وحصر استوار مانده و با صلابت به پیش می تازد.

این ابر رژیم،از ابتدای شکل گیری تا کنون هیچ وقت از اصول اصلیش عدول نکرده، اگرچه عواملی در داخلی همواره همصدا و همراه با اردوگاه جبهه استکباری، شده و می شود، که با استراتژی نفوذ، شاید در اصول و ارزشهای انقلاب اسلامی امام خمینی(ره) در اذهان عمومی شبهه ای ایجاد نمایند، تا با بمب باران تبلیغاتی و رسانه ای خود همچون موریانه ریشه و اساس انقلاب را از درون متلاشی نموده، و زمینه نارضایتی عمومی مردم از انقلاب و نا فرمانی مدنی را از سوی خواص غربگرا نیز فراهم آورند. اما مردم شریف، نجیب، با وفا، عزتمند و عدالتخواه و انقلابی در تمامی شرایط حساس انقلاب با سیلی بنیان کن، ترفندها و اندیشه های پوسیده ی لیبرال دمکراسی غربی که آمال و آرزوی غربگرا ها و غرب زدگان داخلی است؛ با اشاره ای از رهبری فرزانه ی خود، نابود ساخته و از بین برده و می برند.

ارودگاه استکباری به سرکردگی آمریکا، دائما و با روشهای مختلف و پیچیده بدنبال ضربه زدن به انقلاب اسلامی بوده است ؛ که خوشبختانه در تمام عرصه ها شکست فاحش خورده است.

تحمیل هشت سال جنگ نابرابر، ترورهای شخصیت های بزرگ و تاثیر گذار ،حمایت از تروریست های حرفه ای، تحمیل تحریم های بی سابقه و ظالمانه،طراحی، ساماندهی،آموزش،

پشتیبانی تسلیحاتی، تبلیغاتی و بخصوص مالی از سوی شیوخ منطقه گروهک های تروریست و نظام برانداز از قبیل طالبان، داعش و… را برای اسلام ستیزی و برادر کشی در جهان اسلام را به بهانه واهی تشکیل حکومت اسلامی بوجود آوردند؛ و جنگ های نیابتی زیادی را به راه انداختند، و همچنین دخالت های آشکار و پنهان در امور داخلی، بکار گماری نیروهای نفوذی در ارکان کشور به منظور تغییر محاسبات ذهنی در تصمیمات مسئولین کشور، مایوس کردن مردم از انقلاب اسلامی، ناکارآمدی جلوه دادن دین در اداره ی امور جامعه و کشور،مخدوش کردن اعتقادات و اخلاق و فرهنگ مردم، سیاه نمایی خدمات نیروهای انقلابی، نشانه گرفتن اصول و ارکان نظام از قبیل ولایت فقیه، شورای نگهبان،سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، بسیج مردمی،جامعه روحانیت و…نمونه هایی از مداخله و رفتارهای ناجوانمردی راس استکبار در ۴۲ سال انقلاب اسلامی بوده است.

یکی دیگر از مهمترین استراتژی های دشمن ، سرمایه گذاری فراوان در امر انتخابات در ایران بوده ؛ که تلاش مضاعفی در تحریم انتخابات داشته و یا حداقل از این فرصت استفاده کرده افراد وابسته ی خود را بعنوان نفوذی در سطوح مدیریت کلان کشور بکار کیرد تا زودتر به اهداف شوم وپلید خود برسد که در این سیاست تا حدودی موفق گردید و هزینه های زیادی را بر ملت بزرگ ایران تحمیل کردند. متاسفانه عده ای از خواص بی بصیرت نیز در این میدان تعمدا نقش آفرینی کرده و میکنند. و بر این باورند که: بدون وابسته به کدخدا و غرب نمی توان برای توسعه و پیشرفت کشور کاری انجام داد.

در انتخابات ۱۴۰۰ علیرغم گلایگی های بحق مردم نسبت به ناکارامدی دولت به اصطلاح اصلاحات، در زمینه تبعیض، فساد، فقر، اشرافیگری،عدم پاسخگویی،ناکارآمدی، ایجاد فاصله طبقاتی،فاصله گرفتن از مردم، کاشتن بذر نا امیدی و بی تدبیری و بلاخره سوء مدیریت؛ اما مردم بزرگ و همیشه در صحنه به تبعیت از رهبرمعظم انقلاب اسلامی با تمام وجود و با انگیزه در انتخابات مذکور حضور و مشارکت فعال و سر نوشت ساز داشتند؛ و در بین کاندیداهای صالح که از گروهها ، سلیقه ها و اندیشه های مختلف حضور داشتند؛ گفتمان انقلابی حضرت آیت اله دکتر رئیسی را با شعار دولت مردمی-ایران قوی که دارای ویژگی عزتمندی تحولخواهی بر محور عدالت و مبارزه با تبعیض، فقر، فساد، ناکارآمدی، اشرافیگری و سوء مدیریت را اصلح تشخیص داده و به او رای آری دادند.

سئوال اصلی؛ وظیفه ما در این شرایط حساس از انقلاب اسلامی، که تمام دشمنان در مقابل آن صف آرایی کرده اند؛ چیست؟

سه راه در مقابل ما وجود دارد:

۱-حضور در میدان و اقدامات انقلابی، جهادی بعنوان انجام وظیفه شرعی، ملی و میهنی در دفاع از این دست آوردهای بزرگ مردم.

۲- ترک میدان به بهانه های مختلف از قبیل: کارما تمام شد، به ما ربطی ندارد، ما چکاره هستیم، اما و اگر ها و توجیهات متعدد…

۳- ماندن مشروط در میدان؛ غفلت و سهم خواهی. که معمولا بعد از هر انتخاباتی در بعضی از هواداران ایجاد می شود. و این عمل را می توان یکی از آفت های انتخابات دانست.

در انتخاب و گزینش این سه مورد ، راه کدام است ؟ و بیراهه کدام؟

برای انتخاب راه و مسیر درست بهتر آن است که از آموزه های دینی مدد بگیریم؛ اما آنچه به ذهن متبادر می شود، این است که دین و آموزه های دینی، گزینه ی مداومت و استمرار در میدان را که مکتب امام راحل، مقام معظم رهبری و حاج قاسم سلیمانی بر گرفته از آن است؛ را مد نظر قرار دهیم.

شهید والامقام حاج قاسم سلیمان در این خصوص از دو ویژگی ممتاز برخوردار است:

۱- ماندن در میدان و مداومت و استمرار آن ، موجب شد که او همانند دیگر شخصیت های برجسته ی نظامی و استراتژیست دنیا مشهور،معروف و محبوب شود.

۲- بصیرت و اخلاص در عمل او؛ موجب شد که با بقیه استراتژیست ها و طراحان بزرگ نظامی دنیا تفاوت داشته باشد و همین ویژگی موجب ماندگاری و جاودانیش در بین اقوام، ملل و اعصار مختلف گردد.

آنچه در سیره اهلبیت عصمت و طهارت علیهم السلام مشهود است آن است که : ماندن در میدان و اسمترار و مداومت در آن و عمل به تکلیف راه درست و گزینه نهایی خواهد بود؛ هم چنانکه

پیامبر رحمت(ص):((

افضل العمل ادومه و ان قلّ))

برترین عمل،با دوامترین آنهاست؛ هر چند اندک باشد.

و همچنین حضرت علی (ع) نیز فرموده است:(( المداومه، المداومه ! فان الله لم یجعل لعمل المومنین غایه، الاّ الموت))

مداومت، مداومت ؛ زیرا که خداوند برای عمل مومنان پایانی جز مرگ قرار نداده است.

در حکومت دینی و اسلامی، حضور فعال و مستمر در میدان آنهم بدون طمع وسهم خواهی تکلیف شمرده شده است. صبر و استقامت موجب نجات بشر می شود.

اسدی طوسی چه زیبا فرموده است:

مشو سوی رودی که نایی به در

به یک ماه دیر آی و بر پل گذر

و زیباتر از آن امام زین العابدین فرموده؛: (( انّی لاحبّ ان اداوم علی العمل، و ان قلّ))

من دوست دارم که بر عمل، مداومت و استمرار داشته باشم، گرچه آن عمل اندک باشد.

در پایان این بخش از سعدی بزرگ مدد میگیرم؛ که فرودند:

رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود

رهرو آنست که آهسته و پیوسته رود

ادامه دارد…

با احترام؛

✍️کرامت اله پرورش

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.