ستاد انتخاباتی آیت الله رئیسی در کهگیلویه افتتاح شد/ بیگلری: آیت الله رئیسی در قوه قضائیه نشان داد توان ایجاد تحول را دارد+تصاویر

رئیس شورای هماهنگی ستادهای مردمی آیت الله رئیسی در کهگیلویه و بویراحمد گفت: از مرزبندی‌ها عبور خواهند کرد و از همه ظرفیت‌ها با هر سلیقه و اندیشه در دایره نظام جمهوری اسلامی استفاده خواهد شد.

کد خبر : 19124
تاریخ انتشار : شنبه ۱۵ خرداد ۱۴۰۰ - ۲۳:۲۳
مهر دنا- رئیس شورای هماهنگی ستادهای مردمی آیت الله رئیسی در کهگیلویه و بویراحمد گفت: از مرزبندی‌ها عبور خواهند کرد و از همه ظرفیت‌ها با هر سلیقه و اندیشه در دایره نظام جمهوری اسلامی استفاده خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از دهدشت، آرمان بیگلری امشب در آئین افتتاحیه ستاد مرکزی آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی در شهرستان کهگیلویه ضمن تسلیت سال‌روز ارتحال ملکوتی امام راحل و شهادت امام جعفر صادق علیه السلام، اظهار داشت: انقلاب ایران اسلامی امروز نقش مؤثری در معادلات جهان دارد و این مورد را اغلب سیاستمداران دنیا اذعان دارند و جمهوری اسلامی ایران در بسیاری از امور کارنامه درخشانی دارد و باید بپذیریم که

وی افزود: در بحث عدالت اجتماعی خوب عمل نکردیم و یکی از اشکالات اساسی و ضعف مدیریت ‌ها اتفاق افتاد ضعف در عدالت اجتماعی بود و امروز ما همه جمع شده‌ایم که با انتخاب فرد اصلح برای سپردن امور در قوه مجریه کشور به عدالت اجتماعی برسیم.

رئیس شورای هماهنگی ستادهای انتخاباتی آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی در استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی در مدت حضور خود در رأس قوه قضاییه به خوبی نشان داد که توان ایجاد تحول در امور را دارد.

بیگلری ادامه داد: امروز جامعه ما با مشکلات متعدد در حوزه‌های مختلف به ویژه حوزه اقتصادی روبرو بوده و این در حالی است که برخی از افراد مدعی برای ایجاد وضعیت مطلوب خود درگیر فساد هستند.

وی بیان کرد: آیت‌الله رئیسی در آستان قدس رضوی با مدیریت صحیح و قوی خود توانستند که از ظرفیت‌های آستان به نفع مردم استفاده کند.

رئیس شورای هماهنگی ستادهای انتخاباتی آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی در استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: آیت‌الله رئیسی از محدود افرادی است که بعد از سابقه طولانی در مدیریت به صورت سالم زندگی کرده و به صورت شفاف دارایی خود را اعلام نموده‌ است.

بیگلری اظهار داشت: حضرت آیت‌الله رئیسی قصد دارند که با تکیه بر مردم، دولت مردم را ایجاد کند و انتظار داریم که مردم با حضور گسترده در انتخابات ریاست جمهوری زمینه ایجاد دولت مردمی را فراهم کنند.

آرمان بیگلری تصریح کرد: دولت آینده آیت‌الله رئیسی یک دولت وحدت ملی توانمند است و از مرزبندی‌ها عبور خواهند کرد و از همه ظرفیت‌ها با هر سلیقه و اندیشه در دایره نظام جمهوری اسلامی استفاده خواهد شد.

سید منصور تقوی مسئول شورای هماهنگی ستادهای انتخاباتی آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی در شهرستان کهگیلویه نیز در این آئین گفت: نارضایتی‌های به دلیل ضعف مدیریت‌ها وجود دارد، برای ما آنچه مهم بوده مشارکت گسترده مردم در انتخابات است.

وی افزود: دوام، ماندگاری و استقامت و پویایی نظام جمهوری اسلامی بستگی به حضور و مشارکت مردم در صحنه‌های مهم مثل انتخابات است.

تقوی بیان کرد: علاوه بر دوام و قوام نظام جمهوری اسلامی ایران حضور در انتخابات باعث می‌شود که در وضع موجود تغییر ایجاد شود و زمینه پویایی و رشد جامعه را رقم بزند.

وی خاطرنشان کرد: سه قشر در انتخابات حضور پیدا می‌کنند، یک قشر سفید هست که در هر شرایطی پای صندوق می‌آیند و یک قشر سیاه هم هستند که تحت هیچ شرایطی پای صندوق نمی‌آیند و گروه سومی هم بنام قشر خاکستری هستند، که باید افراد فعال در جذب آرا به این قشر توجه خاص داشته باشند.

تقوی کشمکش بر سر ستادهای انتخاباتی اشاره کرد و گفت: در این برهه حساس نیاز به وفاق و همدلی داریم و در شهرستان کهگیلویه تلاش شده‌ که گام‌های موثری در راستای هماهنگی ستادهای انتخاباتی آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی برداشته شود.

به گزارش مهر دنا، ستاد انتخاباتی آیت الله رئیسی با محرومیت حجت‌الاسلام موحود نماینده 20 ساله مجلس شورای اسلامی با حضور ستادهای مختلف مردمی افتتاح شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.