برداشت سالانه 5 تن قارچ صدفی توسط کارآفرین لنده‌ای

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان لنده گفت: جوان کار آفرین لنده‌ ای با راه اندازی ۸ کارگاه پرورش قارچ، سالانه ۵ تن قارچ صدفی برداشت می‌کند.

کد خبر : 17805
تاریخ انتشار : دوشنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۲۳:۲۷

به گزارش پایگاه خبری “مـــهـــر دنا” از دهدشت، حکمت همتی اظهار داشت: جوان کار آفرینی یک کارگاه تولید قارچ صدفی در پارکینگ ۴۰ متری منزل خود ایجاد کرد، که پس از مطالعات میدانی در عرصه پرورش قارچ، تجربه و مهارت لازم در این زمینه را کسب کرد.

رئیس جهاد کشاورزی شهرستان لنده با بیان اینکه در این کارگاه در دوره سه ماهه یک تن قارچ برداشت می‌شود، افزود: این جوان کارآفرین هم اکنون ضمن ایجاد اشتغال برای جمعی از خانواده در شهر لنده، با جدیت و کوشش وصف ناپذیری برای توسعه این رشته فعالیت می‌کند.

وی تصریح کرد: برای راه اندازی کارگاه‌ های زود بازده از جمله پرورش قارچ دوره‌ های آموزشی در روستا‌های این شهرستان برگزار شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان لنده با اشاره به اینکه بذر اصلاح شده قارچ نیز در اختیار متقاضیان قرار گرفته است، عنوان کرد: هم اکنون ۸ کارگاه پرورش قاچ صدفی در این شهرستان فعال است.

آقازاده جوان کار آفرین لنده‌ای گفت: از حدود یک سال قبل به فکر راه اندازی چنین مکانی بودم تا ضمن درآمد زایی و امرار معاش خانواده و برای حوزه تولید کشور و عمل به منویات رهبر معظم انقلاب در خصوص جهش تولید نقشی هر چند کوچک ایفا کنم.

وی افزود: در صورت حمایت مسئولان و ارائه تسهیلات، علاوه بر گسترش کارگاه، می‌توانم برای افراد بیشتری در شهرستان لنده ایجاد اشتغال کنم.

برپایه این خبر، قارچ‌ های صدفی در مقایسه با سایر گونه‌ های خوراکی رشد آسان و باردهی عالی دارند، همچنین دارای شکل و طعم خوبی هستند، قارچ‌ ها از نظر غذائی بسیار با ارزش هستند و بصورت تازه، خشک و پودر شده، کنسرو و نیز ترشی در فروشگاه‌ های مواد غذایی و میوه فروشی‌ها عرضه می‌شوند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.