بیش از یک هزار نفر در فاز اول واکسیناسیون کرونا در کهگیلویه واکسینه شد

رئیس مرکز بهداشت کهگیلویه گفت: در فاز اول واکسیناسیون کرونا یک هزار و 76 نفر در شهرستان کهگیلویه واکسینه شد.

کد خبر : 17746
تاریخ انتشار : دوشنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۱:۴۸

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی “مهر دنا” از دهدشت، رئیس مرکز بهداشت کهگیلویه اظهار داشت: از ابتدای اجرای فاز یک طرح واکسیناسیون کرونا و بر اساس سند ملی واکسیناسیون کووید ۱۹، یک هزار و ۷۶ نفر تا کنون در شهرستان کهگیلویه واکسینه شدند.

لطف الله افروشته افزود: این تعداد افراد بر اساس سند ملی واکسیناسیون و در فاز یک اجرای این سند بر اساس اولویت اعلام شده واکسینه شدند.

وی تصریح کرد: در این فاز جمعی از کارکنان بهداشت و درمان، حوزه نظام پزشکی شهرستان، فوریت های پزشکی، بیماران خاص، پاکبانان، کارکنان آرامستان ها و جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر واکسن کرونای خود را دریافت کردند.

افروشته خاطرنشان کرد: از این تعداد ۴۵۴ نفر دو دوز واکسن را دریافت کرده و بقیه افراد ان شاالله در زمان مقرر دوز دوم واکسن خود را دریافت می نمایند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.