یاسوج| فرافکنی به جای پاسخگویی به رسم مسئولان سیمان مارگون؛ شفاف سازی کنید

بعد از انتشار گزارشی در زمینه « انحصار در فروش سیمان مارگون» و واکنش‌ها در افکار عمومی، مسئولان سیمان مارگون به جای شفاف سازی اقدام به فرافکنی کرده‌اند.

کد خبر : 16898
تاریخ انتشار : شنبه ۲۴ آبان ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۹

مهر دنا/ بعد از انتشار گزارشی در زمینه « انحصار در فروش سیمان مارگون» و واکنش‌ها در افکار عمومی، مسئولان سیمان مارگون به جای شفاف سازی اقدام به فرافکنی کرده‌اند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مهر دنا، 14 آبان ماه امسال گزارشی با عنوان «انحصار در فروش سیمان مارگون» بر روی خروجی برخی رسانه‌ها قرار گرفت که محتوای آن ضمن تبیین نقش کارخانه سیمان مارگون در تولید، صادرات و اشتغال استان کهگیلویه و بویراحمد، ولی از فروش انحصاری سیمان و تبعات منفی این تصمیم بر بازار نیز پرده گشایی کرده است.

بدون شک مجموعه رسانه‌ها از جمله پایگاه اطلاع رسانی مهر دنا در استان کهگیلویه و بویراحمد حمایت از تولید و توسعه صادرات غیر نفتی را در سال جهش تولید برای خود تکلیف می‌داند، همانگونه که تاکنون در زمینه بیان مشکلات واحدهای تولیدی راکد و نیمه فعال این استان از هیچ کوششی دریغ نکرده و به صورت مستمر از روند فعالیت کارخانه‌ها و بازار گزارش تهیه و انتشار می‌دهد.

با توجه به محتوای گزارش رسانه‌ها و اطلاع رسانی از ابراز نگرانی مردم نسبت به عاملیت انحصاری سیمان مارگون در استان کهگیلویه و بویراحمد، انتظار می‌رفت مسئولان این کارخانه نسبت به شفاف سازی در زمینه این موضوع خاص اقدام می‌کرد نه اینکه با فرافکنی و بیان یکسری مسائل واهی و بدون ربط به موضوع، از پاسخگویی و شفاف سازی فرار کند.

واکنش کارخانه سیمان مارگون به یک گزارش

در جوابیه سیمان مارگون آمده است:

     مطالبی چند در سایت‌های خبری در خصوص نحوه فروش و عرضه محصولات شرکت سیمان مارگون و فعالیت‌های تولیدی این شرکت منتشر شد       لازم دانستیم مواردی چند به عرض برسانیم:

شرکت سیمان مارگون نزدیک به 3 سال قبل با سرمایه گذاری خارجی در استان کهگیلویه و بویراحمد و در منطقه‌ای محروم به بهره‌برداری رسید و با تلاش‌های مجدانه مجموعه مدیریت شرکت و در کمتر از یک ماه پس از بهره برداری، با وجود حضور شرکت‌های تولیدی بزرگ و برند در عرصه صادرات محصولات سیمانی کشور، موفق به ورود به بازار صادرات شد، به نحوی که در 6 ماه نخست فعالیت خود بیش از 100،000  تن از محصولات خود را به بازارهای خارجی صادر کرد.

این روند در سال‌های بعد به صورت مستمر با پیگیری های مدیران مجموعه ادامه داشته  و با رشد همه ساله مواجه بوده است.در بخش دیگر توسعه بازار شرکت ، با توجه به عدم تناسب حجم تولید شرکت با تقاضای استان و لزوم تامین نقدینگی لازم جهت ادامه حیات شرکت، حضور در بازارهای استان های همجوار با رعایت تمامی ضوابط و مقررات ابلاغی توسط انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان و مصوبات کارگروهای عرضه سیمان در استان های مختلف صورت پذیرفته و همواره شرکت سیمان مارگون تمامی مصوبات و مفاد تفاهم نامه های فی ما بین کارگروهای استانی را رعایت نموده و با نگاهی تعاملی و همراهی با دیگر شرکت سیمانی استان (سیمان یاسوج) تلاش کرده تا از هر گونه تعارض منافع با این شرکت دوری نماید و گواه این مطلب صورتجلسات و توافقات فی مابین می باشد.

از آنجا که شرکت سیمان مارگون در حدود 500 نفر اشتغال مستقیم و بیش از 2000 نفر اشتغال غیر مستقیم در حوضه تولید و عرصه سیمان و نیز بیش از 200 نفر اشتغال مستقیم در بخش های مختلف حمل ونقل استان را پشتیبانی میکند، در حال حاضر به عنوان بزرگترین بنگاه اقتصادی استان بخش عمده بار اشتغال استان را به دوش می کشد.

 گردش مالی بخش های مختلف مرتبط با فعالیت های شرکت سیمان مارگون در استان در حال حاضر بین 50 تا 60 میلیارد تومان در ماه است که این خود نشان از اهمیت اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی این بنگاه اقتصادی برای استان دارد .

متاسفانه در چند روز اخیر ، افرادی غیر متخصص و غیر مسئول که در طی 3 سال گذشته که این بنگاه اقتصادی برای ادامه حیات و حفظ شرایط تولید و اشتغال مولد خود با مشکلات عدیده ای دست و پنجه نرم می کرده ، اثری از آنها یافت نمی شود و در سختی های طاقت فرسا هیچ احساس مسئولیتی  نداشتند. امروز در پی منافع شخصی، حزبی و جناحی با نادیده گرفتن اهمیت و ضرورت فعالیت های این شرکت به عنوان یک شرکت صادرات محور که در شرایط سخت حال حاضر و جنگ تمام عیار اقتصادی و تحریم های ظالمانه که کشور با آن درگیر است و به عنوان یکی از بنگاه‌های تامین کننده بخشی از منابع ارزی کشور در حال فعالیت است، اقدام به نشر مطالب خلاف واقع، کذب و موهن و به دور از اخلاق حرفه ای نمودند و همگام با دشمنان این مرز و بوم  تلاش نمودند تا با هدایت مدیران مجموعه به سمت حاشیه های غیر ضروری ، اصل مبارزه و جنگ اقتصادی را از یاد ایشان ببرند.

لذا بدینوسیله شرکت سیمان مارگون اعلام می دارد ، ضمن تلاش مضائف تمامی بخش های سازمانی در راستای نیل به اهداف ملی و سازمانی و تعهد وتفکر توسعه پایداری که در این شرکت نهادینه شده حق خود می داند  مراتب را از طریق مراجع ذیصلاح پیگیری ونسبت به طرح دعوی علیه عوامل دخیل اقدام نماید، مگر اینکه کلیه عوامل منتشر کننده مطالب کذب مذکور نسبت به عذرخواهی رسمی از شرکت اقدام نمایید.

شایان ذکر است شرکت سیمان مارگون و مجموعه پرسنل خدوم این شرکت طی 20 روز گذشته به دلیل توقف 3 کارخانه تولید کننده سیمان در استان های کهگیلویه و بویراحمد ، خوزستان و بوشهر با تلاش شبانه روزی و بی وقفه و تولید و توزیع محصولات شرکت بیش از ظرفیت اسمی ماشین آلات شرکت سعی در پاسخگویی به نیاز بازار را داشته و دارند.

انتهای پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.