صحبت‌های متفاوت رئیس نظام پزشکی کهگیلویه در آیین تجلیل از خبرنگاران فعال حوزه سلامت/ رسانه از ارکان اصلی دموکراسی و چشمان بیدار جامعه است/ مسئولان باید نقدپذیر باشند/ خبرنگار باید خطر کرده و خطرنگار باشد

رئیس نظام پزشکی شهرستان‌های کهگیلویه، چرام و لنده گفت: اگر رسانه و خبرنگار وظیفه خود را در جامعه به درستی انجام ندهد در این صورت زمینه برای ایجاد انواع نابکاری و ظهور امثال طبری‌ها فراهم می‌شود.

کد خبر : 16418
تاریخ انتشار : جمعه ۴ مهر ۱۳۹۹ - ۱:۴۴

به گزازش پایگاه اطلاع رسانی “مـــهر دنا” از دهدشت، رئیس نظام پزشکی شهرستان‌های کهگیلویه، چرام و لنده در آیین تجلیل از خبرنگاران فعال حوزه سلامت کهگیلویه با تبریک روز خبرنگار، اظهار داشت: رسانه یکی از ارکان اصلی دموکراسی و از عوامل اصلی و پایه‌ای توسعه در هر جامعه‌ است.

دکتر جهانشاد شرافت افزود: رسانه و خبرنگار به عنوان چشم و گوش جامعه عمل می‌کنند و چنانچه وظیفه خود را به درستی انجام دهند جامعه اصلاح می‌شود.

وی با اشاره به عدم ایفای درست وظیفه خبرنگاری در جامعه، تصریح کرد: اگر رسانه و خبرنگار وظیفه خود را در جامعه به درستی انجام ندهد در این صورت زمینه برای ایجاد انواع نابکاری و ظهور امثال طبری‌ها فراهم می‌شود.

رئیس نظام پزشکی شهرستان‌های کهگیلویه، چرام و لنده عنوان کرد: مسئولان در هر رده‌ای که باشند باید آستانه تحمل خود را بالا برده و نقدپذیر باشند و هیچ مسئولی نباید خود را از نقد مبرا دانسته و انتقاد نپذیرد.

وی به میزان بسیار زیاد اشتباهات مدیران جامعه اشاره کرد و افزود: باید بپذیریم و قبول کنیم که اشتباهات زیادی داریم و ضرورت دارد که نقد شویم.

دکتر شرافت با اشاره به ایفای نقش پررنگ خبرنگاران، خاطرنشان کرد: خبرنگاران باید آنچنان خبر تولید کرده و کار کنند که اگر ده سال دیگر خبر امروز خود را مشاهده کردند بتوانند به آن خبر افتخار کنند.

وی عنوان کرد: تردیدی نیست که اگر شرایط نقد فراهم بود وضعیت ما بهتر از شرایطی بود که اکنون در آن بسر می‌بریم.

رئیس نظام پزشکی کهگیلویه، چرام و لنده با اشاره به همراهی مردم و رسانه‌ها با کادر بهداشت و درمان در شرایط فعلی بحران ویروس کرونا، ابراز کرد: مردم باید در این شرایط همکار ما بوده و رسانه‌ها وظیفه دارند مردم و شهروندان را نسبت به شرایط فعلی کادر بهداشت و درمان آگاه کرده تا شهروندان بدانند جامعه پزشکی و پرستاران در چه شرایط سختی زندگی می‌کنند.

وی تصریح کرد: اگر خبرنگاران به درستی وظیفه خود را ایفا کرده و مسئولان نقدپذیر باشند بدون شک جامعه سالمتری خواهیم داشت.

دکتر شرافت خاطرنشان کرد: خبرنگار هم باید مسئولیت پذیر و متعهد باشد و هم گاهی باید خطر کرده و خطرنگار باشد.

“ســــید مصطفی گــــنجی”

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 1
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

منصور.م جمعه , 4 مهر 1399 - 13:13

بسیارعالی.دقیقادردجامعه وخبرنگارامروزرافریادزدند