رئیس راهداری و حمل و نقل جاده‌ای بویراحمد تغییر کرد

محمد نصیری‌راد مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کهگیلویه و بویراحمد در حکمی امین پایدار را به سمت سرپرست اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان بویراحمد منصوب کرد.

کد خبر : 16323
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۹ شهریور ۱۳۹۹ - ۱۷:۳۷

مهر دنا/ محمد نصیری راد در حکمی امین پایدار به را به سمت سرپرست اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای بویراحمد منصوب کرد.امین پایدار

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مهر دنا، محمد نصیری‌راد مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کهگیلویه و بویراحمد در حکمی امین پایدار را به سمت سرپرست اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان بویراحمد منصوب کرد.

امین پایدار دانشجوی دکتری مهندسی برق قدرت، پیش از این در کارنامه کاری و اجرایی خود مشاور مدیرکل،رییس اداره روابط عمومی ، عضویت در شورای اطلاع رسانی استان،کارشناس برق و تاسیسات و ناظر عالی اداره ایمنی و حریم راه را داشته است.

پایدار جایگزین مهران مسعودی شده است.

در حکم پایدار آمده است:

نظر به سوابق و تجارب ارزنده جنابعالی و بنا به پیشنهاد معاونت راهداری و تایید شورای معاونین اداره کل به موجب این ابلاغ به سمت سرپرست اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستان بویراحمد منصوب می‌شوید.

امید است با استعانت از خداوند متعال و با هماهنگی معاونین و روسای ستادی در پیشبرد اهداف و برنامه های سازمان و خدمت به مردم شهرستان موفق باشید.

انتهای پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 4 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 4
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

گلشن پنجشنبه , 20 شهریور 1399 - 14:25

احسن با انتخاب شایسه دکترامین پایداربه سرپرستی اداره حمل نقل قطع”موفقبت روزافزون درراه هست

ناشناس سه شنبه , 21 شهریور 1402 - 1:48

ریده بود

گلشن پنجشنبه , 20 شهریور 1399 - 14:26

درودبرآقای مهندس نصیری راد

محمد پایدار پنجشنبه , 20 شهریور 1399 - 19:54

شیرت کنم تاته ی شیرم