کمربندی مرگ با هر کیلومتر 1 کشته
رئیس پلیسراه کهگیلویه و بویراحمد جزئیات تصادف مرگبار سه راهی زندان یاسوج را تشریح کرد.
کد خبر : 15397
تاریخ انتشار : شنبه ۱۰ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۳:۱۶
به گزارش مهردنا، از یاسوج عصر شنبه 10 خرداد تصادف شدید و برخورد تریلر با پراید سه نفر از جمله یک طفل 2 ساله را به کام مرگ کشاند.
سرهنگ بهنام ویسیپور فرمانده پلیس راه استان کهگیلویه و بویراحمد در خصوص جزئیات حادثه در سه راهی زندان یاسوج اظهار کرد: سواری پراید که از سمت اصفهان به سوی بوشهر در حرکت بود در 140 متری سه راهی زندان به دلیل سبقت غیر مجاز با یک کامیون برخورد میکند که هر سه سرنشین پراید کشته می شوند.
وی افزود: هر چند که در این حادثه راننده پراید مقصر بوده اما همواره به وضعیت جاده کمربندی و غیر ایمن بودن آن اعتراض داشتهایم.
این مسوول گفت: در نظر بگیرید این کمربندی بیشترین تلفات جادهای استان را به خود اختصاص داده و در یک بازه زمانی یک ساله در هر کیلومتر از این کمربندی یک نفر کشته شده است.
وی ادامه داد: این جاده کم عرض و تا حدود زیادی غیر ایمن است اما رانندگان هم باید در چنین وضعیتی رانندگی مطمئن داشته باشند و از قوانین و هشدارها تخطی نکنند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0