خدا قوت فرمانده خط شکن دانشگاه‌های کهگیلویه و بویراحمد

اولین تفاوت مهدوی با سایر مدیران این بود که وی  بچه ها رو پیدا میکرد،نه بچه ها او را…، او ما را پیدا کرد،از اهدافمان پرسید.

کد خبر : 14853
تاریخ انتشار : سه شنبه ۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۷

مهر دنا/ حمید آذربو نوشت: (به پاس ۶سال خدمت صادقانه)؛ دنبال کار متفاوتی در حوزه دانشجویی بودیم ،می خواستیم دانشجو بتواند با مشکلات جامعه(مفاسد،بیکاری،آسیب های اجتماعی و..)درگیر شود..

اما…
ازیک سو نمیدانستیم از کجا شروع کنیم و از سوی دیگر تعداد کثیری مارا از این اهداف میترساندند!!!

تا اینکه…فرمانده‌ای متفاوت سر راه ما قرارگرفت، فرمانده ای که گویی وی نیز برای اهداف بزرگی مدیریت بسیج دانشجویی استان رو پذیرفته است.

اولین تفاوت مهدوی با سایر مدیران این بود که وی  بچه ها رو پیدا میکرد،نه بچه ها او را…، او ما را پیدا کرد،از اهدافمان پرسید،ترسیدیم مهدوی نیز محافظه کار باشد!!! پس طرح ها و اهدافمان را با ایما و اشاره گفتیم که مبادا  ما را طرد کند !!!

اماکمی که پیش رفتیم دیدیم او خیلی وقت است برای راهی که انتخاب کرده به دنبال این است یارانی پیدا کند و باهم برای پیشرفت استان بجنگند و او نیز از زر زور و تزویر رنج های بسیار کشیده بود.

تا پیش از وی دانشجو و دانشگاهیان صرفاً ناظر به مسائل دانشگاه واکنش نشان می دادند،اما او با افق جدیدی که ترسیم کرد در صدد بود منزلت دانشجو و دانشگاهیان رو  ارتقا بخشد.

لذا با رهبری وی نقشه راهی تدوین کردیم تا نیروهای انقلابی مطالبه گر تربیت کنیم، این راه پرفراز و نشیب درگیری‌های زیادی با نهادهای امنیتی و حاکمیتی داشت که هیچ مدیری نه تنها از آن استقبال نمی کند بلکه از آن گریزان و فرار است.

پروژهایی همچون(پتروشیمی سقاوه ،حقوق کارگران سد چم شیر،جمعه بازار یاسوج،استخدام های غیرقانونی،طلاق ،کارخانه قند و آرد،کارخانه های شن وماسه  و…)به رهبری شهرام مهدوی مطلق انجام گرفت.

اما در این مسیر بچه ها از سوی نهادی حاکمیتی ،امنیتی  ودولتی مورد فشار قرار می گرفتند که ایشان سپر بچه ها می شدند تا سرعت و انگیزه آنها کم‌نشود.

معبری که مهدوی برای دانشگاهیان استان باز نمود به مانند  فرمانده ای بود که  به روی سیم ها دراز کشیده تا بقیه برای فتوحات راحت تر گام بردارند.

اکنون وی از مجموعه دانشجویی رفت ولی نیروهایی که تربیت کرد  بیش از پیش آن مسیر را ادامه خواهند داد.

انتهای پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 1
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

اغو سه شنبه , 9 اردیبهشت 1399 - 15:40

…یادش گرامی