رئیس شورای اسلامی شهرستان بویراحمد روز شوراها را تبریک گفت
مهر دنا/ رئیس شورای اسلامی شهرستان بویراحمد در پیامی روز شوراها را تبریک گفت. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مهر دنا، در پیام محمد دانشینسب آمده است: هیچ قومی مشورت نکردند جز آنکه به بهترین امور هدایت یافتند. پیامبر اکرم(ص) نهم اردیبهشت سالروز رویدادی بزرگ در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است که بی تردید
مهر دنا/ رئیس شورای اسلامی شهرستان بویراحمد در پیامی روز شوراها را تبریک گفت.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مهر دنا، در پیام محمد دانشینسب آمده است:
هیچ قومی مشورت نکردند جز آنکه به بهترین امور هدایت یافتند.
پیامبر اکرم(ص)
نهم اردیبهشت سالروز رویدادی بزرگ در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است که بی تردید نشان از تعمیق مردم سالاری دینی در جامعه اسلامی ما دارد.
نهاد شورا که شالوده آن ریشه در قرآن و مبانی دین مبین اسلامی دارد در واقع به فرایند واگذاری امور به مردم ، عینیت بخشید و به برکت این اتفاق، نقش آفرینی مردم در تعیین سرنوشت خود و جامعه ای که در آن زندگی می کنند، دوچندان گردید.
اين روز با شکوه را به همه ی اعضای محترم شوراها بخصوص همکاران عزیزم در شوراهای اسلامی روستا، بخش، شهر و شهرستان های بویراحمد و مارگون که با وظيفه شناسی و توجه به اصل دانش محوری در حل مشکلات شهر و روستا تلاش می نمايند و با امانت، کفايت، درايت و کياست و حسن سلوک برای نيل به جامعه ی شهروند مدار خالصانه و عاشقانه کوشش می نمايند تبريک و تهنيت عرض می نمايم.
از ايزد منان خدمت رسانی وسيع، اهتمام به سلامت مردم در ابعاد مختلف و توجه به نيازهای اجتماعی جوانان و مناطق محروم و اشخاص بی بضاعت و توجه خاص به خانواده های شهيدان، جانبازان و ايثارگران و همه ی ملت شريف و صديق ايران مسالت داریم.
انتهای پیام/
برچسب ها :استان کهگیلویه و بویراحمد ، پایگاه اطلاع رسانی مهر دنا ، روز شوراها ، سایت خبری و تحلیلی مهر دنا ، شورای اسلامی شهرستان بویراحمد ، مارگون ، محمد دانشی نسب ، مهر دنا
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0