انتقاد کلانتری از برگزاری مراسمات تشییع و تدفین/با مخلان جان مردم برخورد می‌شود

استاندار کهگیلویه و بویراحمد از تشییع جنازه‌های 1000 نفره که کرونا با آن شیوع پیدا می‌کند انتقاد کرد.

کد خبر : 14756
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۲۲:۱۷

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مهردنا، از یاسوج حسین کلانتری در نشست ستاد مقابله و پیشگیری از کرونا در استان کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: از زمانی که وارد این بیماری شدیم تنها راه نبرد مراقبت و پیشگیری است در یک برهه مردم خوب رعایت کردند و دستگاه‌های مختلف زحمت زیادی کشیدند و مرحله‌ای سخت را پشت سر گذاشتیم.

وی در خصوص فعالیت صنوف و دستگاه‌ها هم گفت: دستگاه‌ها و اصنافی که به سامانه سلامت ورود پیدا کنند باید فعالیت‌ها را با رعایت پروتکل‌ها آغاز کنند و ارائه مجوزها منوط به رعایت پروتکل‌هاست.

این مسوول گفت: مسوولیت‌ها در این مرحله سخت‌تر می‌شود وقتی می‌خواهیم شغل و کار داشته باشیم و کرونا هم باشد باید الزامات را رعایت کنیم نباید آزادانه هر کاری که می‌خواهیم انجام دهیم.

وی افزود: کد گرفتن‌های صنوف به این معنی نیست که مجوز فعالیت داشته باشند بلکه همه باید به اجرای پروتکل‌ها توجه داشته باشند و اکنون هم قرار بر بازگشایی هیچ پارک و منطقه گردشگری و تفریحی هم نیست.

کلانتری افزود: الان عشق و حرارتی که برای ورود به مساجد و حرمین و حرم امام رضا(ع) است در هیچ جای دیگر وجود ندارد این اماکن تعطیل است به همین خاطر هشدار می‌دهیم که خیلی‌ها در شهر یاسوج رعایت نمی‌کنند.

وی در خصوص اعلام وضعیت‌ها و سهل‌انگاری‌هایی که می‌شود گفت: وضعیت‌ها با هم فرق می‌کنند باید متخصص ها بگویند وضعیت زرد یا قرمز است.

این مسؤول با هشدار به کسانی که برنامه‌های ختم و عزاداری و فاتحه‌خوانی برگزار می‌کنند گفت: خیلی از بزرگان کشور مردند اما ۱۰ نفر هم برای ختم آن‌ها نرفت باید در استان این برنامه‌ها محدود شود نباید با یک تشییع جنازه ده‌ها نفر راهی قبرستان کنیم.

استاندار که از برگزاری برنامه‌های ختم در استان به شدت ناراضی و گلایه‌مند به نظر می‌رسید ادامه داد: وقتی در شهری مثل چرام یک نفر باعث آلودگی 16 نفر می‌شود و یا یک نفر یک خانواده 6 نفری را راهی بیمارستان می‌کند چرا نباید دستورات را رعایت کنیم.

وی گفت: در همین چین که می‌گویند وضعیت خوب شده دو پزشک بر اثر کرونا پوست بدنشان به مانند زغال کبود شده است که باید خطر را احساس کرد.

استاندار با بیان اینکه به صراحت می‌گویم برگزار برنامه‌های ختم 1000 نفره خطرناک است افزود: با همه ارادتی که به مردم و احترام به درگذشتگان داریم و رفته‌گان آن‌ها را به مانند درگذشتگان خود می‌دانیم اما با چنین برنامه‌هایی که مخل جان مردم است برخورد می‌کنیم و این یک تکلیف قانونی است.

استاندار به مدیرانی که شخصا در جلسات کرونا شرکت نمی‌کنند هم تذکر داد که از اتاق‌هایشان بیرون بیایند و در چنین جلسات مهمی که مربوط به سلامت و جان مردم است شرکت کنند و معاون خود را نفرستند چرا که معاون قبل از هر چیز باید مدیر خود را توجیه کند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.