سید مصطفی گنجی

شهروندان دهدشتی به اجرای طرح فاصله‌گذاری هوشمند توجه نمی‌کنند

رئیس شبکه بهداشت و درمان کهگیلویه گفت: استان کهگیلویه و بویراحمد در زمینه پیشگیری تاکنون جز استان‌های برتر کشور بوده و امیدوارم که مردم همچنان پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند.
کد خبر : 14722
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۱۹:۲۰

به گزارش مهر دنا از دهدشت، طرح فاصله‌گذاری هوشمند با بازگشایی مشاغل کم‌خطر و متوسط در شهرستان کهگیلویه از سوی مردم و کسبه جدی گرفته نشده و مردم نسبت به رعایت پروتکل‌های بهداشتی هیچگونه توجهی ندارند.

با آغاز به کار فعالیت مشاغل کم‌خطر و متوسط در سراسر کشور، مردم شهرستان کهگیلویه گمان می‌کنند که شیوع بیماری کووید19 در این شهرستان کاهش یافته و دیگر نیازی به رعایت پروتکل‌های بهداشتی نیست و روزانه در سطح بازار و خیابان‌های شهر دهدشت کمتر کسی را مشاهده می‌کنید که با رعایت نکات و دستورالعمل‌های بهداشتی تردد کند.

خانمی ۳۴ ساله که در صف نانوایی ایستاده بود، به خبرنگار مهردنا گفت: پس از تعطیلات نوروزی و بازگشایی بعضی از مغازه‌ها در شهر دهدشت تا امروز کمتر کسی را دیدم که با پوشیدن ماسک و دستکش در سطح شهر رفت و آمد کند.

این شهروند دهدشتی افزود: رعایت فاصله‌گذاری هوشمند حداقل کاری است که ما می‌توانیم انجام دهیم و چنانچه سلامتی شخصی برایمان مهم است پس وظیفه داریم فاصله خود را با دیگران حفظ کنیم.

طرح فاصله‌گذاری هوشمند یکی از مصوبات مهم ستاد ملی مبارزه با کرونا بوده که اجرای آن از ۲۰ فروردین به بعد در سراسر کشور آغاز شده و همچنان اجرای این طرح ادامه دارد و مردم می‌بایست در تمامی مکان‌ها به ویژه در مکان‌های شلوغ آن را رعایت کنند.

یکی از رانندگان تاکسی شهر دهدشت با اشاره به اجرای طرح فاصله‌گذاری هوشمند در تاکسی‌های درون شهری به خبرنگار مهردنا گفت: اگر بخواهم واقعیت را بگویم طرح فاصله‌گذاری هوشمند در تاکسی‌های شهر دهدشت به‌صورت کامل اجرا نمی‌شود.

این راننده تاکسی گفت: از زمانی که پس از تعطیلات تا امروز شروع به کار کردیم بیشتر اوقات عقب سه‌نفر و جلو هم یک نفر سوار می‌کنیم و در این خصوص نه ماموران راهور و نه خود مردم اعتراضی نداشتند.

روح‌الله مسئول یکی از نانوایی‌‌های شهر دهدشت به خبرنگار مهردنا گفت: بیشتر اوقات که صف نانوایی شلوغ می‌شود به مشتری‌ها می‌گوییم که با فاصله پشت‌سرهم توی صف بایستید و این فاصله یک‌و‌نیم متری را رعایت کنید، گاهی مواقع هم مشتری‌ها اصلأ توجهی نمی‌کنند و چسبیده به هم توی صف می‌ایستند.

پورمهدی مسئول یکی از فروشگاه‌های بزرگ شهر دهدشت به خبرنگار مهردنا گفت: در روزهای آغاز سال جدید مشتری‌ها برای خرید اجازه ورود به داخل مغازه را نداشتند اما الان چند روزی است که مشتری خودش وارد فروشگاه شده و خرید خود را انجام می‌دهد.

این فروشنده دهدشتی گفت: در خصوص فاصله‌گذاری هوشمند ما به مشتریان تذکر می‌دهیم اما آنها توجه نمی‌کنند و کار خودشان را انجام می‌دهند.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کهگیلویه در این باره به مهردنا گفت: بازرسان شبکه بهداشت و درمان کهگیلویه در سطح شهرستان به صورت روزانه از تمامی صنوف بازدید کرده و اصنافی که دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت نمی‌کنند به دادستانی شهرستان معرفی می‌شوند.

محمدطاهر طیب‌زادگان عنوان کرد: در یک هفته گذشته میزان 10 تن مواد غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته از فروشگاه‌های مواد غذایی شهرستان کشف و معدوم شد.

وی با بیان اینکه رعایت دستورات بهداشتی از سوی مردم بسیار ضروری است، خاطرنشان کرد: استان کهگیلویه و بویراحمد در زمینه پیشگیری تاکنون جز استان‌های برتر کشور بوده و امیدوارم که مردم همچنان پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند.

گزارش: سید مصطفی گنجی

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.