رویش انقلابی‌ها در کاکان

روشنفکر: جریان ندای وحدت کاملا مطیع امر رهبری است؛ دود این تخریب‌ها به چشم مخالفان بی تقوا می‌رود/ بعد از بازگشایی صندوق‌ها و پیروزی معنادار مردم، به اشتباه خود پی‌ می‌برید

روشنفکر گفت: مگر چه خطری این افراد را تهدید می‌کند که چنین روی به تخریب و قانون شکنی و دسیسه آورده‌اند امروز از سه ضلع زر و زور و تزویر خطر تزویر و دسیسه را برای از میدان به در کردن رقبا بیشتر از هر چیز دیگر می‌بینم.

کد خبر : 13473
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۴
مهر دنا/ مهدی روشنفکر در نطق انتخاباتی خود در جمع مردم منطقه کاکان با بیان اینکه کاکان یکی از مناطق خوش آب و هوا در استان کهگیلویه و بویراحمد و به نوعی در جنوب و جنوب غربی کشور است اظهار کرد: کاکان قبل از هر چیز یک منطقه گردشگری است که باید سرمایه‌گذاری بیشتر و بهتری در این حوزه صورت می‌گرفت.
وی با بیان اینکه مردم کاکان مردمی سخت‌کوش و زحمت‌کش بوده که فرهنگ کار به خوبی در آن نهادینه شده است ابراز کرد: اگر به کاکان توجه بیشتری می‌شد در سه حوزه کشاورزی و دامداری و گردشگری اکنون شاهد رونق بیشتر تولید در این منطقه بودیم.
روشنفکر به باغداری در کاکان هم اشاره کرد و گفت: ظرفیت باغداری کاکان بی‌مثال است و باید در کنار آن به فکر صنایع تبدیلی و فراوری بود اگر در کنار تجربه باغدار کاکانی دیگر ملزومات صادرات از جمله فضای سردخانه به اندازه کافی و صنایع فرآوری و بسته‌بندی وجود داشت کاکان در امر صادرات محصولات باغی حرف‌های زیادی برای گفتن داشت که متاسفانه اکنون این گونه نیست و دلالان همچنان جولان می دهند و دسترنج باغدار کاکانی مثل همیشه به باد می‌رود.
وی با بیان اینکه نیازهایی مثل آب و برق و جاده حق همه است و باید به فکر کارهای بزرگتر در مناطقی مثل کاکان بود اظهار کرد: در دوره خشکسالی هیچ منطقه‌ای به اندازه کاکان سختی متحمل نشد چرا که کشاورز و باغدار کاکانی با مرارت و سختی باغات خود را در طول سال‌های سال حفظ کرده و باید کاری کرد که در هنگامه خشکسالی و بحران‌ها به باغدار و کشاورز کاکانی چنین فشار و سختی وارد نشود.
روشنفکر در ادامه با انتقاد شدید از تخریب‌هایی که علیه وی و جریان ندای وحدت می‌شود ابراز کرد: به اسم ما درگیری ایجاد می‌کنند و کارهایی انجام می‌دهند که در شان یک مسلمان نیست و این اقدامات برای نظام هزینه دارد.
این کاندیدای انتخابات با بیان اینکه جریان ندای وحدت کاملا مطیع امر رهبری است و در انتخابات فرمایشات رهبری را سرلوحه کار قرار می‌دهد افزود: همه را به قانون‌مداری دعوت می‌کنم و معتقدم دود این کارها به چشم خودشان می‌رود.
وی گفت: مگر چه خطری این افراد را تهدید می‌کند که چنین روی به تخریب و قانون شکنی و دسیسه آورده‌اند امروز از سه ضلع زر و زور و تزویر خطر تزویر و دسیسه را برای از میدان به در کردن رقبا بیشتر از هر چیز دیگر می‌بینم.
انتهای پیام/
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 4 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 4
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ندای حق دوشنبه , 28 بهمن 1398 - 19:45

حق آبه چاه حفر شده برای روستاهای حمزه خانی ، منصورخانی و غضنفر خانی را همان روستایی که امروز در چمنش مهمانشان بودی به کمک مردمی از جنس شما که در دستگاههای دولتی هستند و به عنوان کارشناس وووو اقدام به خرید از روستای حمزه خانی کرده اند باعث گردید که زحمت زیادی بر دوش مردم منطقه بیفتد

تیرتاجی سه شنبه , 29 بهمن 1398 - 3:10

جریانندای وحدت کار دیگه تمام کرده الکی ادامه ندید کاندیدها.
زارع و منتظریان و بهرامی برگردید و به فکر انتخابات بعدی باشید.

ناشناس پنجشنبه , 1 اسفند 1398 - 15:58

روشنفکر……

ایل سرافراز تیرتاجی شنبه , 3 اسفند 1398 - 12:31

اولش همه شعار میدن .ولی آقای زارع بیشتر از هرکسی بدرد همین ایل تو خورد ن ایل خودش .جوونای ایل خودش بیکارن خیابونای مرکز شهرودیدین اما اون برا مردم مارگون و..آسفالت کردن ما چندین جوان از ایل شما رو دیدیم بازبان خود گفتن حاج زارع براشون شغل مهیا کرد چرا خوبیاشونمیگین ودنبال تخریب هستین .این قد نمک نشناس نباشن بعضیا چرا انتظار معجزه رو فقط از حاج زارع دارین .حاجی ما خدا باهاشه. وخدا حاضر وناظره. من آدم میبینم دست ب سیاه سفید نمی زنن ولی انتظار داشتن آقای زارع اوناروبزاره پشت میز .واین واقعا فکر احمقانه ایست