روزگار ناخوش اصلاح طلبان در بویراحمد و دنا؛ مخالفت تیم سید باقر با معرفی «بهرامی» به عنوان نامزد مورد حمایت اصلاح طلبان

نظری گفته که اصلاخ طلبان بنا را بر این گذاشته‌اند که در انتخابات دوم اسفند از فرد خاصی حمایت نکنند بلکه هر اصلاح طلبی مختار به انتخاب نامزد مورد علاقه خود باشد.

کد خبر : 12822
تاریخ انتشار : شنبه ۱۹ بهمن ۱۳۹۸ - ۲۰:۳۲

مهر دنا/ برخی از تشکل‌های اصلاح طلب بویراحمد و دنا با انتشار بیانیه‌ مورد تایید ۱۶ تشکل حمایت خود از محمد بهرامی را اعلام کردند موضوعی که با واکنش سید محمد کاظم نظری معاون سابق سیاسی و امنیتی استانداری و از دوستان غلام محمد زارعی رد شده است.

نظری گفته که اصلاخ طلبان بنا را بر این گذاشته‌اند که در انتخابات دوم اسفند از فرد خاصی حمایت نکنند بلکه هر اصلاح طلبی مختار به انتخاب نامزد مورد علاقه خود باشد.

در انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی اصلاح طلبان بویراحمد و دنا با پرچم داری سید رضا عسکری نیز علم حمایت از محمد بهرامی را بلند کردند که در نهایت نتیجه‌ای بهتر از چهارمی برای آنان حاصل نشد.

بیانیه اکثریت احزاب اصلاح طلب استان کهگیلویه و بویراحمد

مردم آگاه و شریف استان

با درود بر شهیدان و مبارزان راه آزادی و عزت و شرف ملت ایران و تمامیت ارضی این کهن بوم پر افتخار

در آستانه برگزاری انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ضمن اعتراض شدید به عملکرد شورای نگهبان در رد صلاحیت‌های گسترده و بی سابقه‌ی اصلاح طلبان سراسر کشور، ما احزاب اصلاح طلب زیر با توجه به بیانیه شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان کشور مبنی بر آزاد بودن احزاب اصلاح طلب در حمایت از کاندیداهای اصلاح طلب، هر چند که امکان رقابت عادلانه برای این جریان مترقی در اکثر حوزه‌های انتخابیه کشور نیست، اعلام می‌داریم؛

اکنون که امکان رقابت نسبی در حوزه انتخابیه بویراحمد و دنا امکان پذیر است و در صورت عدم معرفی کاندیدای اصلاح طلب بخشی از سبد رأی اصلاح طلبان به نفع کاندیداهای اصول گرایان مصادره خواهد شد و ممکن است برخی اصلاح طلبان در چنبره‌ی فریب تبلیغات رقبای اصولگرا گرفتار شوند و یا ضمن احترام به تمامی طوایف ۴ و ایلات شریف و نجیب استان، بازگشت به مرزبندی‌های واپسگرایانه طایفه‌ای که موجب عقب ماندگی تاریخی استان است از مسیر درست و عقلانی خارج شوند، حمایت خود را از معرفی کاندیدای اصلاح طلب در حوزه انتخابیه بویراحمد و دنا اعلام می‌کنیم و از تمام اصلاح طلبان مقاوم و آرمانخواه و عزت طلب بویراحمد و دنا از هر قشر و طایفه، که اکثریت قاطع مردم شریف این منطقه هستند انتظار داریم که در این شرایط خطیر با انسجام و وحدت و همدلی و همزبانی دست در دست یکدیگر همچون دنای همیشه استوار، بر آزادگی و جوانمردی و آرمان‌های انسانی خود محکم و استوار بمانند تا به براستی در سمت درست و افتخار آمیز تاریخ استان ایستاده باشند.

بی تردید ما در زمان آزادی تبلیغات کاندیدایی که بتواند از آزادی‌ها و توسعه‌ی و پیشرفت کشور و استان و جایگاه بلند و قانونی مجلس شجاعانه دفاع کندو با فساد دامن گستر و اختلاس و رشوه خواری و رانت خواری مبارزه کند به شما معرفی خواهیم کرد.

۱ حزب توسعه ایران اسلامی
۲ حزب اتحاد ملت
۳ سازمان عدالت و آزادی
۴ ” مجمع ایثارگران
۵ ” همبستگی دانش آموختگان ایران
۶ ” سازمان معلمان ایران
۷ ” مجمع زنان اصلاح طلب ایران اسلامی
۸ ” آزادی ایران اسلامی
۹ ” جمعیت تولید گرایان ایران
۱۰” راه ملت ایران اسلامی
۱۱” جوانان ایران اسلامی
۱۲ ندای ایرانیان
۱۳ انجمن اسلامی معلمان
۱۴حزب اعتماد ملی
۱۵ حزب اسلامی کار
۱۶ خانه کارگر جمهوری اسلامی ایران

واکنش سید محمد کاظم نظری به بیانیه برخی از اصلاح طلبان

سید محمد کاظم نظری دبیر شورای اصلاح طلبان استان کهگیلویه و بویراحمد و از نزدیکان سید باقر موسوی گفت: ضمن عرض تبریک بمناسبت ایام دهه فجر انقلاب اسلامی، در ارتباط با انتحابات پیش رو؛ ابتدا عرض می‌کنم نظر اصلاح طلبان همچنانکه در بیانیه شورای عالی اصلاح طلبان کشور هم بیان شده است؛ دعوت مردم به شرکت در انتخابات هست و علی رغم گلایه‌ها و اشکالاتی که هست قهر با صندوق انتخابات را به هیچ وجه توصیه نمی‌کنیم.

در خصوص انتخابات در استان، مانند خیلی از استانها که از ارائه لیست صرفنظر کردند در استان ما هم در آخرین جلسه‌ای که شورای اصلاح طلبان استان کهگیلویه و بویراحمد در تاریخ ۱۴ بهمن داشت مصوب شد در حوزه انتخابیه بویراحمد و دنا لیستی نداشته باشیم.

رأی گیری در این خصوص علنی بود و ۱۷ نفر از نمایندگان احزاب مخالف ارائه لیست بودند و ۱۳ نفر هم موافق ارائه لیست بودند، متن مصوبه صراحتاً قرائت و بعد از رأی گیری مکتوب گردید. این مصوبه قطعی و تغییر ناپذیر هست.

در جلسه فوق الذکر هم روی مصداق‌ها و کاندیداهای محترم بحثی نشد و اینکه بعداً عده‌ای دوستان را به دوگروه موافق ومخالف کاندیدای محترمی به صورت مصداقی معرفی کردند ودر فضای مجازی انتشار دادند کار نادرستی بود.

شورای اصلاح طلبان استان با حضور جناب مهندس صوفی نماینده شورای عالی اصلاح طلبان کشور تشکیل شد و با حضور ایشان و حضور همه احزاب، اعضا هیات رئیسه انتخاب شدند و مواضع این شورا از طریق رئیس شورا جناب سید باقر موسوی و یا دبیر شورا که بنده باشم و یا نائب رئیس که جناب خواجوی باشد اعلام خواهد شد.

سایر اعضای شورا ضمن اینکه عزیز و بسیار محترم هستند اعلام موضعشان به معنای اعلام موضع رسمی و مصوب شورا نمی‌باشد و البته این اختیار را دارند که مواضع خود یا حزبشان را بیان کنند.

ضمناً برای دو حوزه انتخابیه گچساران و باشت و همچنین کهگیلویه بزرگ منتظر اعلام رسمی شوراهای این دو حوزه انتخابیه هستیم و امیدواریم که انشاالله تا ۲۲ بهمن ماه همه حوزه‌های انتخابیه استان کهگیلویه و بویراحمد تعیین تکلیف و بیانیه رسمی داده شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 5 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 5
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

جوان یکشنبه , 20 بهمن 1398 - 22:12

مطمعن باشین جوانان امروز هیچ گونه عهدی با سید باقر موسوی نبسته اند و نمیبندن و بدانید که آقای موسوی هیچ جایگاهی در بویراحمد ندارد ای کاش تایید صلاحیت میشد اونوقت متوجه میشدین ۱۰ هزار رای هم نمی آورد لطفا از ایشان بت نسازید

بویراحمد یکشنبه , 20 بهمن 1398 - 22:12

موسوی کیلو چند

فقط خدا در این سرزمین یکشنبه , 20 بهمن 1398 - 22:15

آخ وجونم منتظر آسیدباقر بودیم فقط بیاد راه رو نشونمون بده بابا باقر به تاریخ پیوست رفت

فرشاد یکشنبه , 20 بهمن 1398 - 22:17

حالا اگه بگن دکتر غریب پور هم یچیزی ولی موسوی کیلو چند اصلا کجاست چند ده سال یکبار میاد بویراحمد با کی ارتبطات داره

امیر دوشنبه , 21 بهمن 1398 - 16:07

اولا اقای باقر موسوی در زمان مجلس ششم نیت وذات غربزدگی خود رو نشون دادن و همون جا تموم شدن
اینکه دست و پا میزنن ک بگن هنوز هستن عجیبه
اقای غریب پور از نظر فکری و سلامت اعتقادی ارجح هستن
اقای موسوی مردم شما رو دیگه نمیشناسن