در نشست مهدی روشنفکر با فرهنگیان مطرح شد

سایه شوم باند بازی و خط بازی از سر آموزش وپرورش برداشته شود؛ ساحت مقدس آموزش را از زد و بندهای شبهه سیاسی دور کنیم/ نظام تعلیم و تربیت بیمار است+تصاویر

نشست بانوان فرهنگی با مهدی روشنفکر کاندیدای یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه بویراحمد و دنا برگزار شد.

کد خبر : 12814
تاریخ انتشار : شنبه ۱۹ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۳

مهر دنا/ نشست بانوان فرهنگی با مهدی روشنفکر کاندیدای یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه بویراحمد و دنا برگزار شد.

به گزارش مهر دنا، مهدی روشنفکر در این نشست گفت: باید سایه شوم باند بازی و خط بازی را از سر آموزش وپرورش برداشت، نباید دامن آموزش وپرورش را به سیاست بازان وسیاست زدگی آلوده کرد، نباید آموزش وپرورش حیاط خلوت احزاب و باندهای قدرت و پدر خوانده‌ها و طایفه‌ها تبدیل گردد.

وی با بیان اینکه ساحت مقدس آموزش را باید از زد و بندهای شبهه سیاسی دور نگه داشت تا آموزش وپرورش در مسیر شکوفایی و سربلندی قدم بردارد، افزود: امروز در ابتدای دهه پنجم انقلاب باید پرسید ۱- نسبت نظام تعلیم وتربیت ما با نظام اسلامی چیست، ۲- آیا نظام تعلیم وتربیت ما در دهه پنجم انقلاب در تراز جمهوری اسلامی هست؟ ۳- آیا امروز خروجی سیستم‌های آموزشی ما انسانی در تراز انقلآب و متناسب با ایرانی شکوهمند وعزتمند است؟ آیا تعلیم و تربیت به عنوان دوبال رستگاری به یک نسبت مناسب رشد کرده اند؟ یا نه در سیستم‌های آموزشی ما عملا تربیت پیش پای تعلیم ذبح گردیده؟ آیا در سیستم آموزش وپرورش ما پرورش شأن و جایگاهی برابر با آموزش دارد یا برعکس همانند حرفی است که نوشته می‌شوند اما خوانده نمیشوند؟ آیا عدالت نسبی آموزشی در مقایسه مناطق مختلف استان وجود دارد؟ یا برعکس برای پر کردن این شکاف‌های آموزشی، نیازمند پذیرش بیماری و رفع علت‌ها هستیم؟ آیا توزیع فرصت‌ها وامکانات و خدمات در آموزش وپروش ما مبتنی بر شایستگی‌هاست یا مبتنی بر عوامل غیر آموزشی؟ آیا در سیستم تعلیم و تربیتمان برای انتقال ارزش‌های دینی، ملی و انسانی موفق بوده‌ایم؟ بدون شک رها شدن وبه تعطیلی کشاندن پرورش در نظام آموزشی فاجعه است.

وی ادامه داد: آیا امروز کلاسها و کتابها و متون آموزشی و موسسات کمک آموزشی به صنعتی پرسود تبدیل نشده‌اند که حتی امکان یک رقابت سالم آموزشی را از طبقات وگروهای مختلف سلب نموده و خود سوداگرانه میدان دار آموزش شده اند و فرصت وامکان برابر را از توده های خوش فکر وجوان والبته کم بضاعت ازلحاظ مالی و فرصتی، سلب نموده اند؟ و آیا ادامه این روند غیرمنصفانه مخل تحقق اصل حق آموزش وپرورش رایگان نیست؟ آیا امروز متون آموزشی، مدل آموزشی، اهداف آموزشی، ساختارها و ساز و کارها و مناسبات در خدمت تربیت فرزندی انقلابی و توانمند و باسواد می‌باشد یا برعکس؟ چرا بهترین خبر برای دانش آموزان ما خبر تعطیلی مدارس شده؟ چرا مدارس جذاب نیستند؟چرا خروجی در تراز انقلاب ندارند؟  چرا نباید شور وحرارت ونشاط و عشق و ایثارگری امثال علامه طباطبای، پرفسور حسابی، مجید شهریاری، حسن طهرانی مقدم، صیاد شیرازی و امثال دکتر آشتیانی و دکترملک حسینی به فرزندان ما منتقل گردد؟ چرا دزدانه الگوهای کودکان ما بت من و بن تن، مرد عنکبوتی و زورو باشند.

روشنفکر بیان کرد: چرا باید چند صد دانشجوی صنعتی شریف یا امیر کبیر که با پول نظام اسلامی و در ساختار آموزشی ما رشد کرده و با استعداد بالا بالاترین رتبه ها درمدرن ترین دانشگاه ما مشغول به تحصیل هستند و حقیقتا سرمایه های اصلی و اساسی  ما هستند، نتوانند تحلیل کنند که اگر امروز آرامشی هست مدیون قاسم سلیمانی است و چند شب پس از شهادت ایشان بازی بخورند و در زمین دشمنان قسم خورده ایران بازی کنند؟ آیا اینها نخبه نیستند؟ بالاترین آی کیوها را ندارند؟ از بسترهای دینی نیستند؟ بله همه این‌ها را دارند؟ اما باید نقص کار را در سیستم آموزش وپرورشی جستجو کرد که بعد از ۱۵ سال نتوانستند یا نخواستند یا نگذاشتند که ارزش‌ها و باورهای دینی وانقلابی را به برخی جوانان منتقل کنند؟پس مقصر دانشجو نیست؟ بلکه نظام تعلیم وتربیت  ماست که بیمار است؟ و باید این بیماری را پذیرفت و بعد مشغول درمان شد تا سربازان آخرالزمانی امام عصر را در ایران عزیز تربیت کرد، ارزش‌های دینی، انقلابی،ملی و میهنی وحتی عشایری ما در اوج جاذبه هستند اما ما در انتقال انها ناتوان هستیم.

عضو هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان یاداور شد: باید پرورش و آموزش به عنوان دوبال رستگاری یکسان دیده شوند و یکسان رشد کنند تا خدای ناکرده دچار رشد کاریکاتوری و نامتوازن دانش آموزان نباشیم.

روشنفکر خاطرنشان کرد: معلم به عنوان نقطه کانونی و محور اصلی آموزش باید بدون دغدغه معیشت به آموزش بپردازد، شغل دوم معلم یعنی فاجعه در سیستم آموزشی،باید بدنبال تربیت دانش آموز مستقل، خودکفا، خوداتکا، پرتلاش و اهل پژوهش بود و نه بدنبال تکرار طوطی وار متون کم محتوا، باید مدارس را جذاب کرد، باید زنگ ورزش جایگاه دیگری داشته باشد، باید مدرک گرای جای خود را به کارامد محوری دهد، باید بدنبال مسائل کاربردی تر رفت تا انباشت تئوری های بدون اثر، عدالت آموزشی هم از لحاظ کیفی و هم ازلحاظ کمی باید در راس دغدغه ها قرارگیرید،باید معلوم شود بدنبال تکمیل کدام تکه پازل انقلاب اسلامی در مدارس هستیم، باید بدنبال تربیت دختران دانش آموزی کارامد، باورمند،باشیم که درس‌های زندگی و مادری و رشد وتعالی آینده را درمدارس بیاموزند، متون آموزشی فعلی در تراز انقلاب و هماهنگ با نگاه رهبری نیست.

وی ادامه داد: امروز دانش آموزش در مدارس درس‌های زندگی، انقلاب، آینده و حتی خانواده را نمی‌آموزد، باید تحولی عظیم درمتون ایجاد کرد تا دانش آموز خودکفا و ضربه ناپذیر و کارامد تربیت گردد، هزاران  هزار قاسم سلیمانی، پرفسورحسابی و ملک حسینی و مجید شهریاری در سیستم آموزشی ما وجود دارد که هیچگاه به مرحله غنی سازی نمی‌رسند و ساختار جدید قتلگاه  خلاقیت  و شور  و نشاط دانش آموزان میباشد، شور و نشاط و خلاقیت و امید را باید به ساختار آموزشی و بلکه کل نظام تعلیم و تربیت تزریق کرد تا این زمختی و ناباروری درمان گردد، دانش آموزش کارامد، خلاق، پرتلاش و باورمند  و توانمند در اجتماع وخانواده را باید ساخت و نه یافت.

روشنگری مهمترین رسالت فرهنگیان

آذربو از بانوان فرهنگی در این نشست گفت: ما باید همیشه به نظر و انتخاب مردم احترام بگذاریم حتی وقتی که به گزینه‌ای جز آنها اعتماد می‌کنند، نمایندگان و مسئولان فعلی باید از خود بپرسید چرا اعتماد مردم از آنان سلب شده، چرا به مردم اتهام قبیله گرایی می‌زنید؟ شما بر حسب کدام دلیل شرعی وادله علمی اصلح تر و باتقوا تر انتخاب می‌کنید؟ مگر شما تقوا سنج دارید؟ ما به عنوان یه فرهنگی رسالت داریم روشنگری وتبیین کنیم برای نمایاندن چهره واقعی زر و زور وتزویر که متاسفانه همچون اختاپوس بر بدنه استان چمپره زده است.

معصومه بهروزی از دیگر بانوان فرهنگی افزود: بسیاری از ما به جای اینکه بگوئیم معلم هستیم در جواب میگوییم فرهنگی هستیم .با گفتن این واژه ما میپذیرم ونشان میدهیم که چه مسولییت مهمی بر عهده ماست.دلیل اینکه امروز منو شماکنار هم هستیم  این است که ما رسالت مشترکی شامل تعلیم و تربیت داریم، مهمترین کار هر جامعه ای و یکی آز پایه های اصلی هر تمدن و جامعه ای میباشد.

وی تصریح کرد: ما بعد از ۴۱ سال پیروزی انقلاب نون منطقه محروم بودنمان را میخوریم البته این واژه نامبارک چند سالی است که اسما  وروی کاغذ از دیار ما حذف شده اما ایا در عمل هم اینطور است؟

بهروزی عنوان کرد: در طی این چند سال استان ما بالاترین نرخ بیکاری ویکی از بالاترین نرخ های توروم را داشته ،ایا استان ما یک بن ست است وقابلیت توسعه ندارد ؟

وی گفت: این استان پتانسل بالای در زمینه کشاورزی دارد اما هنوز به صورت سنتی است وخام فروشی این محصولات دارامد چندانی ندارد
اما فرهنگیان محترم یکی از همکاران ما ،یکی از بزرگ مردان این سرزمین مثل همه ما دغدغه پیشرفت این اب وخاک را دارد، استاد مهدی روشنفکر، ایشان هم مثل شما معتقدند جامعه ما نیازمند فکری نو، تلاشی صادقانه و عملکردی جهادی میباشد به همین خاطر پا به عرصه انتخابات گذاشته اند تا بتوانند خدمتشون و رسالتشون را درقبال این مردم شریف کامل کنند، امیدوارم که همه ما معلمان با اگاهی کامل وبصیرت صحیح بتوانیم به این بزرگ مرد سرزمینمان در توسعه وابادانی کشورمان یاری برسانیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.