آیا مشکلات کارخانه آرد، نشاسته و گلوکز یاسوج پایان می‌یابد

دردسرهای کارخانه آرد، نشاسته و گلوکز یاسوج از دهه هفتاد تاکنون برای تمامی مردم کهگیلویه و بویراحمد بویژه دو شهرستان بویراحمد و دنا تمامی نداشته است.

کد خبر : 12562
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۶ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۸:۰۳

مهر دنا/ دردسرهای کارخانه آرد، نشاسته و گلوکز یاسوج از دهه هفتاد تاکنون برای تمامی مردم کهگیلویه و بویراحمد بویژه دو شهرستان بویراحمد و دنا تمامی نداشته است.

به گزارش مهر دنا و به نقل از خبرگزاری تسنیم، سازمان اقتصادی کوثر اویل دهه ۷۰ با هدف  تأمین آرد و کمک به رونق بخش صنعت و کشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد بخش آرد و نشاسته و در ادامه گلوکز و دکستروز کارخانه آرد، نشاسته و گلوکز یاسوج را راه اندازی کرد.

کارخانه آرد، نشاسته و گلوکز یاسوج اویل فعالیت بر روی ریل قرار داشت و هر روز بر اوج می‌نشست تا نماد صنعت این استان بر صفحه زیبای این دیار بدرخشد، آرد مورد نیاز این استان و حتی دیگر استان‌ها را تولید می‌کرد و حتی دستی بر آتش تولید شیرینی‌جات داشت کار تا جایی پیش رفت که محصولات تولیدی آن سر از صادرات در آورد.

کارها خوب پیش می‌رفت تا اینکه در سال ۸۴ رکود گلوی این کارخانه را گرفت و دیگر قطار این کارخانه از ریل خارج شده و روز به روز بر مشکلاتش افزوده می‌شد و تا جایی که در روزگاری شاهد تعطیلی تمامی خطوط تولیدی آن بودیم.

دست به عصا برخی مواقع بعد از مدتی تعطیلی مستمر با کمک مسئولان استانی و سازمان اقتصادی کوثر لنگ لنگان آن هم با تولید آرد زیر ظرفیت اسمی کار می‌کرد به گونه‌ای که به سختی حقوق و مزایایی کارکنان را پرداخت می‌کرد.

خط نشاسته و دیگر خطوط کارخانه روز به روز در حال فرسوده شدن هستند و انتخاب مدیران پر طمطراق  برای این واحد صنعتی -تولیدی راه به جایی نبرد و حتی به دلیل مسائل بهداشتی و با ورود دانشگاه علوم پزشکی در برخی مواقع کار به پلمپ کشیده می‌شد.

کار تا جایی پیش رفت که سازمان اقتصادی کوثر تصمیم به واگذاری این کارخانه به بخش خصوصی گرفت ولی به دلیل برخی مسائل و مشکلات در فرایند قانونی کار، این واگذاری نیمه تمام ماند.

در آخرین اقدام سازمان اقتصادی کوثر تصمیم به انتخاب مدیری برای این کارخانه دردسردار کرده تا بلکه پایانی بر این دردسرها باشد، حجت‌الاسلام سید صادق نجاب طلبه‌ای که به چندین زبان دنیا مسلط و دستی در آتش علم پزشکی نیز دارد.

مدیر جدید کارخانه  آرد، نشاسته و گلوکز یاسوج می‌گوید: برای حضوری پویا و تاثیرگذار در بازار و اقتصاد راهی جز ارتقای کیفیت نداریم که در این راستا در یک ماه اخیر شاهد جهشی قابل توجه در این زمینه بوده‌ایم.

البته یکی از رانندگان کامیون‌های حمل آرد به مناطق عشایری کهگیلویه و بویراحمد در گفت‌وگو با تسنیم این صحبت مدیر جدید کارخانه را تایید می‌کند و می‌گوید: واقعیت امر در گذشته تولید این کارخانه چنگی به دل نمی‌زد و اما هم اکنون کیفیت آرد تولیدی حرف ندارد.

نجابت با بیان اینکه راه اندازی تمامی بخش‌های کارخانه در دستور کار است، افزود: امیدوارم در آینده‌ای نزدیک شاهد بکارگیری ۲۰۰ نیروی جدید در قسمت‌های مختلف کارخانه باشیم.

وی با اشاره به اینکه یک زنجیره تامین در توسعه گندم داریم که تنها یک مورد آن آرد است، خاطرنشان کرد: یکی از برنامه‌های پیش بینی شده فرآوری ۷۰ تا ۱۰۰ تن گندم در یک روز است.

نجابت با ابراز نگرانی از بلا استفاده ماندن و خاک خوردن دستگاه‌های ساخت آلمان که سال‌ها در کارخانه آرد، نشاسته و گلوکز یاسوج بلااستفاده مانده و خاک می‌خورد، ادامه داد: تاکنون ۱۰ مرتبه نهج البلاغه و قران را تدریس کرده‌ام و در واقع شم مدیریتی خود را از نهج البلاغه گرفته‌ام.

انتهای پیام/۵۴۱

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.