روشنفکر انتصاب نماینده جدید ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد را تبریک گفت
استاد مهدی روشنفکر عضو هیئت علمی دانشگاه و از فعالان سیاسی و اجتماعی انتصاب حجت الاسلام و المسلمین سید نصیر حسینی به سمت نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد و امام جمعه یاسوج را تبریک گفت.
مهر دنا/استاد مهدی روشنفکر عضو هیئت علمی دانشگاه و از فعالان سیاسی و اجتماعی انتصاب حجت الاسلام و المسلمین سید نصیر حسینی به سمت نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد و امام جمعه یاسوج را تبریک گفت.
به گزارش مهر دنا، در پیام روشنفکر آمده است:
بسم الله الرحمن الرحیم
اَلَّذِینَ یُبَلِّغُونَ رِسٰالاٰتِ اَللّٰهِ وَ یَخْشَوْنَهُ وَ لاٰ یَخْشَوْنَ أَحَداً إِلاَّ اَللّٰهَ وَ کَفىٰ بِاللّٰهِ حَسِیباً ﴿ احزاب _ ۳۹﴾
حضرت حجت الاسلام و المسلمین جناب حاج آقای حسینی
نماینده محترم ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد و امام جمعه مکرم شهر یاسوج
با سلام و تحیات الهی
انتصاب جناب عالی از سوی رهبر عزیز انقلاب به عنوان نماینده ایشان در استان و امام جمعه شهر یاسوج مایه خوشحالی و افتخار می باشد.
ضمن عرض تبریک به جنابعالی امید است با پشتیبانی و اقبال مردم ولایت مدار این دیار بویژه جوانان فرهیخته و توانمندی ها و شایستگی های خود ، در پیشبرد اهداف نظام مقدس اسلامی ، آرمان های امام (ره) و شهیدان والا مقام و منویات مقام معظم رهبری بالاخص منشور گام دوم انقلاب پیروز و سربلند باشید.
لازم می دانم از زحمات و تلاش های عالمانه و مواضع منصفانه حضرت آیت الله ملک حسینی در کسوت نمایندگی ولی فقیه و ارشادات و فعالیت های خالصانه حضرت حجت الاسلام والمسلمین سید علی اصغر حسینی در سالیان متمادی بعنوان امام جمعه شهر یاسوج تقدیر و تشکر وافر خود را ابراز دارم.
سلامتی ، عزت و سربلندی آن عالمان وارسته را از خداوند سبحان مسئلت دارم
با احترام
مهدی روشنفکر
۲۶ دی ماه ۹۸
انتهای پیام/
برچسب ها :تبریک ، روشنفکر ، سید نصیر حسینی ، مهر دنا
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0