عذر بدتر از گناه آموزش و پرورش بویراحمد برای دخالت در انتخابات

برخی از مسئولان آموزش و پرورش بویراحمد با سوء استفاده از موقعیت شغلی خود به صورت مستمر نشست‌های را با حضور فرهنگیان برای کاندیدای خاص برگزار می‌کنند.
کد خبر : 11895
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۱ دی ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۶

مهر دنا/ برخی از مسئولان آموزش و پرورش بویراحمد با سوء استفاده از موقعیت شغلی خود به صورت مستمر نشست‌های را با حضور فرهنگیان برای کاندیدای خاص برگزار می‌کنند.حسن زاده - مرادیان

به گزارش مهر دنا از یاسوج، برخی از مسئولان آموزش و پرورش شهرستان بویراحمد بی محابا و با سوء استفاده از موقعیت شغلی خود به صورت مستمر نشست‌های را با حضور فرهنگیان برای کاندیدای خاص برگزار می‌کنند به گونه‌ای که معلمان جرات مخالفت برای حضور در این نشست‌ها را ندارند.

هادی‌ زارع پور مدیرکل آموزش و پرورش استان  ۳۱ شهریورماه به یکی از رسانه‌ها گفت: مدیران و مسئولان رده‌های مختلف آموزش و پرورش شهرستان‌ها و مناطق مختلف استان حق جانبداری از فرد خاصی را در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ندارند.

وی این را نیز گفته بود که با توجه به در پیش بودن انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی مدیران و مسئولان مختلف آموزش و پرورش در شهرستان‌ها و مناطق  حق ورود و جانبداری برای نامزد خاص و یا اعضای مجمع نمایندگان کنونی با استفاده از امکانات، تجهیزات و موقعیت شغلی خود را ندارند.

زارع‌پور تاکید کرده بود: از هم اکنون تذکر می‌دهیم که احدی از همکاران حق جانبداری در انتخابات را ندارد و نباید قداست آموزش و پرورش را با جانبداری و سوء استفاده از موقعیت شغلی، امکانات و تجهیزات موجود برای نامزدی خاص زیر سوال ببریم.

وی آن روز گفته بود که در صورت اثبات تخلف هر یک از همکاران بدون هیچ ملاحضه‌ای قاطعانه برخورد می‌کنیم. اما این روزها آموزش و پرورش به صورت کامل رنگ و بوی انتخاباتی به خود گرفته ولی نهیب‌های زارع‌پور تنها در یک مصاحبه ماند.

آقای استاندار روز موعود فرا رسید

حسین کلانتری استاندار کهگیلویه و بویراحمد ۲۵ شهریورماه امسال به صورت سرزده از آموزش و پرورش بازدید کرد و در واقع در همین روز برای هادی زارع‌پور خط و نشان کشید که احتمال می‌رود در زمینه دخالت این نهاد در انتخابات کدهای به نماینده عالی دولت رسیده بود که اینگونه حتی به مدیران مدارس در دور افتاده ترین روستاها اخطار داد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد در این بازدید با تاکید بر اینکه مدیران آموزش و پرورش حق جانبداری از نامزدها در انتخابات آتی را ندارند، گفت: حتی با مدیر متخلف مدرسه‌ نیز قاطعانه برخورد می‌کنم.

وی خطاب به هادی زارع‌پور مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: با درایت و تدبیر مسائل و موضوعات را پیگیری کنید و در صورتی جایی نیاز بود برخورد کنید زیرا برخورد قاطع سبب می‌شود حساب کار دست دیگران بیاید.

کلانتری با تاکید بر اینکه رسالت آموزش و پرورش پرداختن به نظام تعلیم و تربیت است، ابراز کرد: آرمان امام(ره)، فرامین رهبری و برنامه‌های دولت مد نظر مسئولان باشد و تکلیف ما برگزاری انتخاباتی باشکوه و پرشور در امنیت و سلامت است.

وی بیان کرد: بدون تعارف خودم نظارت دارم و از دستگاه‌های مسئول گزارش گرفته و تیم‌های ویژه برای بررسی این موضوعات تشکیل داده و به جد دنبال می‌کنم و اگر مدیر منطقه‌ و مدرسه‌ای  نگاه خاص داشته باشد بدون شک برخورد می‌کنم.

کلانتری با اشاره به اینکه در صورت برخورد مدیرکل آموزش و پرورش با متخلفان به جد مورد حمایت قرار می‌گیرد، افزود: نباید خدمات مجموعه آموزش و پرورش با وجود تلاش‌های شبانه روزی توسط کارهای بی تدبیرانه یک نفر در گوشه‌ای زیر سوال برود.

وی با تاکید بر اینکه مدیران آموزش و پرورش حق جانبداری از نامزدها در انتخابات آتی را ندارند، گفت: حتی با مدیر متخلف مدرسه‌ نیز قاطعانه برخورد می‌کنم.

اجبار معلمان برای حضور در نشست‌های انتخاباتی کاندیدای خاص

اما گزارش‌های رسیده نشان می‌دهد مدیر آموزش و پرورش و معاون آموزش ابتدایی این اداره بی محابا به بحث انتخابات ورود کرده‌اند و به صورت مستمر پیگیر برگزاری نشست‌هایی با حضور فرهنگیان و یکی از کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی هستند.

در آخرین تحرکات تیم انتخاباتی آموزش و پرورش شهرستان بویراحمد، جمعی از معلمان زن این شهرستان شب گذشته در منزل شخصی یکی از کاندیداهای حوزه انتخابیه بویراحمد و دنا در یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی با سرتیمی آناهیتا مرادیان معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش شهرستان بویراحمد حضور پیدا کردند و در روزهای گذشته دو نشست دیگر نیز در حسینیه‌ای در امامت ۶ شهر یاسوج متعلق به برادر علی حسن زاده مدیر آموزش و پرورش بویراحمد برگزار کرده‌اند.

بدون شک این اقدام برخی از مسئولان آموزش و پرورش شهرستان بویراحمد خدمات ارزشمند این نهاد بزرگ فرهنگی-آموزشی که رسالت تعلیم و تربیت فرزندان این رمز و بوم را دارد، خدشه دار می‌کند.

عده‌ای از مدیران این اداره در جلساتی محرمانه و شبانه با عنوان‌های مختلف اقدام به گردهمایی مدیران و معاونان مدارس نموده که به اهداف انتخاباتی خود برسند که بی شک با چنین رفتارهای دور از شان، ساحت مقدس آموزش و پرورش و خدمات پسندیده مسئولان ارشد اداره کل آموزش و پرورش است.

عذر بدتر از گناه آقای رئیس برای دخالت در انتخابات

رئیس آموزش و پرورش شهرستان بویراحمد در پاسخ به این سوال که آیا استفاده از موقعیت اداری برای برگزاری نشست‌های انتخاباتی برای یک فرد خاص در منزل شخصی کاندیدای خاص و حسینیه برادرتان در امامت ۶ خلاف قانون نیست؟، می‌گوید: چگونه برای فلان نامزد خاص انتخابات در حوزه انتخابیه کهگیلویه ۲ هزار نفر جمع می‍‌‌شوند و مگر این نشست قانونی بوده است.

حسن‌زاده با اشاره به اینکه در نشست شب گذشته فرهنگیان خانم شهرستان بویراحمد در منزل شخصی یکی از کاندیداها حضور نداشتم، افزود: همکاران من در وقت غیر اداری در نشست‌ها شرکت می‌کنند و مشکلی وجود ندارد.

وی در پاسخ به این سوال که اینکه مدیر و معاون آموزش ابتدایی اداره آموزش و پرورش حضور و تلفنی معلمان را برای حضور در این نشست‌ها دعوت می‌کنند آیا سوء استفاده از موقعیت شغلی نیست، خاطرنشان کرد: بله، ولی حق ندارند بگویند چه کسانی باید در این جلسات شرکت کنند.

حسن‌زاده بیان کرد: در دو نشست فرهنگیان بویراحمد در امامت یاسوج با یکی از کاندیداها، تنها در یک نشست و آن هم در حد ۵ دقیقه حضور پیدا کردم.

به گزارش مهر دنا، بدون شک برگزاری نشست‌های انتخاباتی با مدیریت برخی از مدیران آموزش و پرورش شهرستان بویراحمد مصداق بارز سوء استفاده از موقعیت شغلی است زیرا هرگونه تماس تلفنی و دعوت از معلمان برای حضور در اینگونه نشست‌ها به نوعی اجبار آنان برای حضور است.

انتهای پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 35 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 35
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

اصلاح طلب چهارشنبه , 11 دی 1398 - 17:36

آقای حسن زاده اموزش پرورش را دچار سیاست زدگی کرده است وای به حال مردم.

مظفری چهارشنبه , 11 دی 1398 - 19:36

برادر حسن زاده اصلاح طلب ارزشی است اوج شرف و انسانیت در طول مدیرتش را داشته به چپ و راست احترام گذاشته

فرهنگی چهارشنبه , 11 دی 1398 - 17:45

حسن زاده حتی توانایی اداره یک مدرسه ابتدایی رو نداره،آموزش و پرورش بحرانی ترین دوران‌ خودش رو داره سپری میکنه،ولو اینکه این چند سال آموزش و‌پرورش بویراحمد اجاره یک طایفه خاص بود….

حمید بهادران چهارشنبه , 11 دی 1398 - 17:47

بدا به حال آموزش و پرورش ،بدا به حال اولیا وبچه هاشون ،افسوس باید خورد که چه کسانی سکاندار آموزش وپرورش هستند که بحث آموزش را رها نمودند و فقط وفقط دنبال سیاسی بازی وباند بازی هستند پس معلمان و اولیای عزیز انتخاب درست نمایید تا حداقل گوشه ای از این مشکلات حل شوند

آفتاب چهارشنبه , 11 دی 1398 - 23:10

انتخاب درست بقول شما کیه؟
….

مرادی چهارشنبه , 11 دی 1398 - 17:54

جون‌من نفس آدم زونی دار
شیری شییییر حسن زاده

ناشناس چهارشنبه , 11 دی 1398 - 18:07

هر مدیری که درانتخابات دخالت کند حکمش مفسد فی لارض هست مخصوصا آقای ….. باید اخراج بشه

آب و فاضلاب چهارشنبه , 11 دی 1398 - 18:18

درود بر حسن زاده نترس ودلیر، کارت را ادامه بده چیزی تو حرفها نبست

سهبلا چهارشنبه , 11 دی 1398 - 18:33

مگه آقای زارع پور خودش جوار میکنه این آتیشا از گور خودش بلند میشه

امیر چهارشنبه , 11 دی 1398 - 18:42

امیرخانم مرادیان آموزش ابتدایی رو به ……کشید و

امیر چهارشنبه , 11 دی 1398 - 18:44

خانم مرادیان آموزش ابتدایی رو به ……. کشید خدا امسال به داد معلمان ابتدای برسه با این اخلاق ….و….. اداری و آموزشی که ایشون تو اداره انجام میدن

بوبر احمد چهارشنبه , 11 دی 1398 - 18:46

هادی زارع پور سرتا پا سیاسی. از اداره کل گرفته تا شهرستانها و مناطق.اونوقت شما می خواهید ایشون دخالت کنه. .تا تاج هست اینا هر کاری دلسون بخواد انحام میدن.پس به فکر نان باش

یاسوجی چهارشنبه , 11 دی 1398 - 18:47

هادی زارع پور سرتا پا سیاسی. از اداره کل گرفته تا شهرستانها و مناطق.اونوقت شما می خواهید ایشون دخالت کنه. .تا تاج هست اینا هر کاری دلسون بخواد انحام میدن.پس به فکر نان باش

یاسوجی چهارشنبه , 11 دی 1398 - 18:48

هادی زارع پور سرتا پا سیاسی. از اداره کل گرفته تا شهرستانها و مناطق.اونوقت شما می خواهید ایشون دخالت کنه. .تا تاج هست اینا هر کاری دلشون بخواد انحام میدن.پس به فکر نان باش

لر چهارشنبه , 11 دی 1398 - 18:49

آمکزش و پرورش یعنی ساست.

لر چهارشنبه , 11 دی 1398 - 18:50

آموزش وپرورش یعنی ساست و تمام.

لیلی جهانبین چهارشنبه , 11 دی 1398 - 19:02

اتاهیتا مرادی هر کسی با زارع بود پست معاونتی و ریسی بهشون دهد.متاسفم برای مسولین که امثال این خانم و حسن زاده جز مدیرانش هست

رضا مرادی چهارشنبه , 11 دی 1398 - 19:03

کسی که دوسه سال استخدام بشه بعدش بیارن معاونش کنن.نباید چنین انتظاری ازش بره

فرهنگی 5 چهارشنبه , 11 دی 1398 - 19:18

سلام والا ما خونمون امامت ۶ است ولی تو خیابون ما هیچ حسینیه ای نیست

اروین چهارشنبه , 11 دی 1398 - 19:29

برادر من سلام ،شما میدانید که انتشار مطالب خلاف واقع،غیراز این که جرم میباشد از لحاظ شرعی و قانونی،تهمت و غیبت محسوب میباشد اولا گرم کردن تنور انتخابات،از واجبات بوده و مورد تاکید مقام معظم رهبری هست و از طرفی در وقت غیر اداری،هر شخص حقیقی شاغل میتواند در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری،به روشنگری ومعرفی ویژگیهای کاندیدای اصلح،گام بردارد،و اقای حسن زاده هم جزئی از این دریایی خروشان امت،جهت انجام این امر خطیر هستتند که نباید در جهت طرفداری از فرد خاصی،زحمات و تلاش این فرد که خود ،ایثارگر و برادرتنها امیر شهید استان هست، در امر خطیر اموزشی و پرورشی،نادیده انگاشت به وجدانت رجوع کن که این طور قلم فرسایی،نه در این دنیا عاقبت به خیری دارد و نه در ان دنیا

معلم چهارشنبه , 11 دی 1398 - 19:41

خانم مرادیان واقای حسین زاده برای کاندید های خاصی تبلیغ می کنند ودارن آقای زارعی را دور می زنند مدیران ومعاونین مدارس ابتدایی را وادار کردن که به کاندید مورد علاقشان رای بدهند

خانم یزدانی چهارشنبه , 11 دی 1398 - 22:40

باسلام خدمت شمابرادربزرگوار،این جلسه نامبرده شده درخبرشما مربوط به جشن مولودی حضرت زینب (س)بود،وعموم خواهران اعم ازپرستار،خانم خانه دار،فرهنگی،بازاری،حضورداشتند،ولازم به ذکراست که ازاصحاب رسانه انتظارمی رودکه اخبارکذب رادرجامعه انتشارندهندزیراکه وظیفه اصحاب رسانه وظیفه ای بس خطیراست.وبهتراست که به جای انتشاراین اخبارکذب به بررسی مشکلات جامعه وانتشار آنها باشید.

محمدولایتی چهارشنبه , 11 دی 1398 - 20:29

اقای حسن زاده وخانم مرادیان خسته نباشید .کارتون بیسته 👌

پارس صفا چهارشنبه , 11 دی 1398 - 20:32

متاسفم برای فرهنگی که از آقایون ذکر شده ترس داره اونها از هر لحاظ از بیشتر فرهنگیان ضعیفترن

فرهنگی چهارشنبه , 11 دی 1398 - 20:51

اخی سی خانم مرادیان
حراتش‌به اندازه ۱۰مرده. شیربانو،سیاست‌ما عین دیانت ماست

پناهی چهارشنبه , 11 دی 1398 - 20:53

اموزش و پرورش بچه بازی شده
نه اخلاقی،نه شان و شخصیتی باقی نمانده
حسن زاده بدرد ابدارچی هم نمیخورد

محمود احمدی چهارشنبه , 11 دی 1398 - 21:34

باید باهاشون برخورد بشه ….جای تاسف داره که جامعه ی آموزش یک کشور این همه درگیر باند بازی و چاپلوسی هستند 👊

ناشناس چهارشنبه , 11 دی 1398 - 21:50

سلام برادر مادامی که خارج از وقت اداری وبدون امکانات اداری در جهت شرکت حد اکثری مردم که باعث مایوس کردن دشمنان نظام می شود گام برداری نه تنها اشکالی ندارد بلکه خیلی هم موثر است

مدیر پنجشنبه , 12 دی 1398 - 9:54

مقام معطم رهبری گفته تنورانتخابات بایدگرم باشد و معلمان قشر تاثیرگذار جامعه هستند.چرا با این تیترها سعی درمخدوش کردن اذهان عمومی وبدبین کردن آنهانسبت به مسئولین دلسوز اداره بویراحمددارید.الحق والانصاف که خانم مرادیان دلسوزانه مشکلات همه ما راشنید وحل کرد،ولیاقتشان بیشترازاین حرفهاست.

فرهنگی پنجشنبه , 12 دی 1398 - 11:41

امامت۶حسینیه‌نیست‌برادر
درضمن‌برادرایشون‌امامت‌۱۰خونه‌دارند
تشویق‌مردم‌وامدن‌ پای صندوق کار درستی است

ناشناس پنجشنبه , 12 دی 1398 - 17:36

خانم مرادیان در این مدت که در آموزش و پرورش بودند. باعث ارتقا و رشد ان شدند و توانستند با فعالیت های ارزشمند و اخلاق مدارانه خودشون جایگاه ویژه ایی در دل معلمان ایجاد کنند.

شهروند یکشنبه , 15 دی 1398 - 20:29

چه رشدی دادن؟؟ چه جایگاه ویژه ای؟؟ افسوس که ما چه راحت آخرت خودمون رو فدای دنیای دیگران میکنیم

ناشناس پنجشنبه , 12 دی 1398 - 17:38

چون خانم مرادیان همه جا حرف برای گفتن داره و طرفدار منافع معلمان و قشر فرهنگی جامعه است. عده ایی از روی نادانی به بدخواهی میپردازن. واقعا جای تاسف داره.

اصلاح طلب پنجشنبه , 12 دی 1398 - 18:36

وجود افرادی مثل علی حسن زاده در آموزش پرورش واقعا جای تاسف داره افسوس میخورم که میبینم ایشون جایگزین افرادی بزرگ شده که مدیر و مدبر بوده اند. ایشون بی کفایت و ناکارامد هستن

معلم جوان یکشنبه , 15 دی 1398 - 20:50

یک بار برای کاری پیش حسن زاده رفتم که اون کار واسه اولین بار در استانمون قرار بود انجام بشه، گفت از کدوم طایفه ای؟ هیچ نگفتم چون میخواستم با تخصصم به من بها داده بشه، ن خانواده ام؛ ( چ بسا با گفتن اسم پدرم و طایفه ام فوراً مورد احترامش بودم)
فقط راجع به کارم و تخصصم و جوانگرایی صحبت کردم، گفت نمیشه!! و منم نمیخواستم ارزشم بیاد پایین دیگه صحبت نکردم

چندروز بعدش بدون اطلاع من، همکارم اون رو دیده بود و طرحم رو بهش توضیح داد، در دیدار بعدی گف چرا از همون اول نگفتی پسر فلانی هستی!؟؟ ما که هم خطیم و فامیلیم و یار غاریم!! و ب پدرم زنگ زد و کلی تعارف و …!!!

جمله آخرش به من این بود: (( فک کردم مال فلان منطقه ای که مجاب نیابی))

دیگه طرح رو نبردم پیشش، این طرح در حال حاضر در بعضی از مدارس شهر اصفهان با چنان استقبالی روبرو شده که هم خداروشکر میکنم که حسن زاده از طایفه ت…. بدش میاد و هم افسوس که چرا در زادگاهم شروعش نبوده!!