اعزام کاروان سلامت هلال احمر کهگیلویه به روستاهای محروم سوق + تصاویر

کاروان سلامت و نیکوکاری جمعیت هلال‌احمر کهگیلویه با حضور در روستاهای بخش سوق خدماتی از قبیل ویزیت رایگان، توزیع دارو، توزیع کتاب و قصه‌خوانی اجرا کرد.

کد خبر : 11886
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۱ دی ۱۳۹۸ - ۱:۰۹

به گزارش مهردنا، در ادامه طرح‌های انسان‌دوستانه جمعیت هلال‌احمر این بار کاروان سلامت و نیکوکاری این نهاد حمایتی به روستاهای منطقه پاقلعه از توابع بخش سوق خدمات‌رسانی کرد.

کاروان سلامت و نیکوکاری جمعیت هلال‌احمر کهگیلویه با حضور در روستاهای بخش سوق خدماتی از قبیل ویزیت رایگان، توزیع دارو، توزیع کتاب و قصه‌خوانی اجرا کرد.

در این کاروان که بخشدار سوق، رئیس جمعیت هلال‌احمر شهرستان و مبلغان فرهنگی حضور داشتند علاوه بر خدمات درمانی، بسته‌های مواد غذایی بین مردم توزیع شد.

سعید خواجوی در حاشیه برگزاری این مراسم گفت: روستاهای حوزه پاقلعه شامل برم سبز، بردکشکی، بی‌بی زلیخایی، آب بید، آب مو،میرزاخانی، کلگه زری و طوف خیمه از خدمات کاروان سلامت و نیکوکاری بهره‌مند شدند.

بخشدار سوق با بیان اینکه اجرای چنین طرحی نقش مهمی در سلامت مردم دارد، افزود: با توجه به دوری روستاها از مراکز درمانی ویزیت رایگان و توزیع دارو به مردم کمک می‌کند هزینه‌های ناشی از تردد به مراکز درمانی کاهش پیدا کند.

خواجوی با قدردانی از خدمات جمعیت هلال‌احمر و کادر درمانی این کاروان گفت: اجرای چنین طرحی در سایر روستاهای بخش سوق ضرورت دارد.

همچنین سید عادل رهبریان با اشاره به اجرای کاروان‌های سلامت و نیکوکاری جمعیت هلال‌احمر در روستاهای کم برخوردار هدف از اجرای این طرح را ارائه خدمات سلامتو معیشت به روستائیان اعلام کرد.

رئیس جمعیت هلال‌احمر کهگیلویه گفت: «قصه‌گویی» و «نذر زیبایی دانایی» در حوزه کتاب از اقدامات متنوعی است که به خدمات کاروان اضافه شده است.

وی تصریح کرد: در این کاروان ۱۵۰ خانوار از هشت روستای بخش سوق خدمات درمانی و معیشتی دریافت کردند.

حجت‌الاسلام اسماعیل آذری‌نژاد که برای اجرای طرح «قصه، رنگ، توپ» کاروان را همراهی می‌کرد از ابتدای شروع کاروان تا پایان این مراسم با «قصه‌خوانی» و انجام انواع بازی لحظات مفرحی برای کودکان این روستاها رقم زد.

داستان‌پردازی و برانگیختن حس پرسشگری همراه با تقویت روحیه اعتماد به نفس از دیگر اقداماتی بود که روحانی قصه‌گو در این طرح اجرا کرد.

آذری‌نژاد درباره فعالیت‌های خود به فارس گفت: ۶۰ طلبه مربی در اجرای طرح «قصه‌خوانی»با ما همکاری دارند که به صورت ماهانه برای آنها کارگاه آموزشی برگزار می‌شود.

روحانی قصه‌گو با اشاره به شبکه گسترده کتابخوانی در روستاها افزود: با اجرای چنین طرح‌هایی سطح سواد دانش‌آموزان استان نسبت به سایر مناطق کشور بالاتر رفته است.

 

 

انتهای پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.