کنایه‌های عجیب شاپور رمضانی به غلام محمد زارعی؛ همین زبان صادقانه‌ای که خیلی‌ها با آن دروغ می‌گویند، می‌گویم کنار شما و پشت شما هستیم”

دزد هم اگر بود جوانمردی می کرد دله دزدی نمی کرد مال مردم را ناجوانمردانه نمی خورد آنها کالایی که قابل خرید و فروش باشد نداشتند اما جوانمردی شان را هم نمی فروختند .
کد خبر : 11843
تاریخ انتشار : یکشنبه ۸ دی ۱۳۹۸ - ۰:۵۱

مهر دنا/  کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه بویراحمد و دنا گفت: مجلس برای رسیدن به مرحله تکامل می بایست در مسیر رندگی رشد کنیم و برای رسیدن به این رشد نیاز هست که در زندگی تغییراتی ایجاد شود،لذا تغییر و رشد کلماتی هستند که همواره کنار هم هستند .

به گزارش مهر دنا، شاپور رمضانی در جمع مردم روستای کالوس بویراحمد اظهار داشت: ما زمانی رشد می کنیم که مسیری را در زندگی تغییر دهیم ،اما تغییر به سادگی اتفاق نمی افتد این تغییر مسیر تدریجی است که باید تداوم و تحمل در مسیر داشته باشیم .

وی عنوان کرد: باید بلند شویم و اعلام کنیم که از چه ناراحت هستیم و چه چیزی ما را راضی می کند و برای آنکه تغییر را ایجاد کنیم میبایست جهت تغییر را مشخص کنیم ما نیازمند یک هدف هستیم تا در جهت آن حرکت کنیم .

رمضانی بیان کرد: هدف ما اعتلای سرزمینمان ایران است دنبال این هستیم که زندگی مان پر از آرامش باشد دنبال این هستیم که خودمان و فرزندانمان شاد باشند .

وی تصریح کرد: دنبال این هستیم که مدیران و نمایندگان ما عدالت محور و پاسخگو باشند تا مردم کمتر حسرت بخورند وآرزوهای ناچیز کنند ،یک عمر بدنبال فردایی بهتر و برای حرکت در این مسیر باید مدیران و نمایندگانی باشیم که در مرحله اول صداقت داشته باشند ،هدف شان در جهت خدمت به مردم و حرکت شان برای مردم باشد و برای مسیر و هدفی که حرکت می کنند کیسه ای ندوخته باشند .

رمضانی با بیان اینکه کسانی نباشند که بفکر مافیای اطرافشان باشند و درکنار حرفهایشان برای کشور مطامعی برای اطرفیان داشته باشند، افزود: نماینده باید شجاعت در کنار ایستادن کنار مردم را داشته باشد و هیچ چیزی آنها را از هم جدا نکند و با عزت و احساسات مردم بازی نکند ، به اعتماد مردم احترام بگذارد .

وی خاطرنشان کرد: در همین روستا یا روستای من و در جای جای این شهرستان بویراحمد مردمانی هستند که شاید تمام دارایی شان قیمت یک پراید نشود اما وقتی اسم شان می آید تعظیم می کنیم مردم به آنها اعتماد می کردند و آنها مقابل اعتماد مردم سر تعظیم فرو می آوردند .

رمضانی ابراز کرد: آن زمان اگر کسی زیر قولش می زد رسوا می شد و برای مردم ارزشی نداشت ما در یک جامعه عشیره ای زندگی می کنیم و در این جامعه بزرگ شده ایم همه می دانیم چه چیزی برای ما ارزش بود ،؛اعتماد برای آنها خط قرمز بود اما فقر خط قرمز مردم آن زمان نبود .

وی بیان کرد: دزد هم اگر بود جوانمردی می کرد دله دزدی نمی کرد مال مردم را ناجوانمردانه نمی خورد آنها کالایی که قابل خرید و فروش باشد نداشتند اما جوانمردی شان را هم نمی فروختند .

رمضانی گفت: اما در جامعه امروزی عده ای وجود دارند که اعتماد و پیمان مردم را قابل خرید و فروش می دانند من این را توهین و بی احترامی به عزت مردم می دانم ، مردم نیازی به بوسیدن ، تعظیم کردن و شرکت در مراسمات فاتحه ندارند این ها روش های دزدی مدرن است که عزت مردم را زیر سوال می برد .

وی اضافه کرد: اگر فردی مبلغی را از دست دهد یک ماه دو ماه ناراحت می شود اما اگر کسی به شما بی حرمتی کند کلک بزند و روی پیمان خودش نایستد و از احساسات مردم به اسم مصالح مملکت و شهر سواستفاده کند شما آن را هیچ وقت فراموش نمی کنید چون حرمت ، عزت و شرافت شما قابل خرید و فروش نیست .

رمضانی خاطرنشان کرد: بدترین نوع بی احترامی اینست که از اعتماد مردم سواستفاده شود همه مردم ما شریف هستند و همه با شرافت هستند اگر کسی از این روستا ناخواسته ماندگار می شد و شب را در منزل یکی از شما به صبح می رساند چنانچه قصد پرداخت وجهی در مقابل اقامت در منزل شما را داشت شما آن را بدترین بی احترامی بخود می دانستید ، اما مردم عزیز این وضعیت امروز جامعه ماست که همه می بینید که چه بازی هایی با ما نمی شود .

رئیس اسبق دانشگاه یاسوج ادامه داد: من از خودم می پرسم آیا این وضع قابل تغییر هست و من به عنوان فرزند شما که در این مسبر قدم بر می دارم چه کالایی دارم به شما عرضه کنم و دست آخر می خواهم چه چیزی را عوض کنم ؟

رمضانی اظهار داشت: اگر از میان مردم و برای مردم و مملکت و عزت آنها با صداقت بلند شوی می شود وضعیت را تغییر داد ، افلاطون می گوید سیاست مداران از زیر درخت گردو بعمل نیامدند ما آنها را پرورش دادیم .

وی تصریح کرد: پس کمک کنید که نحوه انتخاب ما از عزت خودمان شروع شودو نگذارید با انتخاب مدیران یا نمایندگانی اول عزت خودمان را زیر سوال ببریم .

رمضانی اضافه کرد: من در این مسیر بدون پول اما با صداقت آمده ام تا به عزت ، اعتماد و شرافت مردمم بی احترامی نکنند و می خواهم در این مسیر اعتماد مردمم را با اعتماد پاسخ بدهم می خواهم صدای رسای شما باشد و سخنم حرف دل شما باشد .

وی تاکید کرد: فرزند این سرزمین و بویراحمد هستم و می خواهم از بین مردم بلند شوم و برای این مردم و همواره سر عهدی که به شما داده ام در هر شرایطی خواهم ماند .

در پایان این جلسه یکی از حاضرین در جلسه از رمضانی پرسید راست می گویند که شما بنفع یکی از کاندیداها کنار می رود صحت دارد .

رمضانی : همه صحبت های ما در امروز این بود که به اعتماد مردم ضربه نزنم ، هیچ چیز جلودار بنده در این مسیر نیست رای بنده روز دوم اسفند ماه فقط و فقط شاپور رمضانی است رای شما کیست (با خنده)

وی بیان کرد: واقعیت اینست که این صحبتی که شما فرمودید بنفع کسی کنار بروم تبلیغات شومی است و بی اخلاقی است که برخی دوستان راه می اندازند اگر می خواستم برای کسی کنار بروم اصلا ورود نمی کردم اگر می خواستم به نفع آن فرد خاص کنار بروم دور قبل به همان فرد رای می دادم .

رمضانی بیان کرد: این یک بی اخلاقی است از طرف دوستانی که قافیه را باخته اند ، نمایندگی هم می تواند شرافت و خدمت داشته باشد و هم منافع برای دوستان ، اگر یک جمعی بمن اعتماد نکنند کنار می روم اما اگر منافعی در ذهن ما باشد آنها را نمی توانیم از دست دهیم .

وی ادامه داد: در لوداب هم که بودم باز همین حرف شما را به من زدند اگر می خواستم بنفع کسی کنار بروم برخوردهای گذشته من با دوستان به گونه دیگری بود، ولی صادقانه می گویم زندگی من را قبل و بعد از انتخابات مقایسه کنید من با تمام وجود آمدم و باز هم می گویم هیچ چیز جلودار مان نیست ولی با همین زبان صادقانه ای که خیلی ها با آن دروغ می گویند می گویم کنار شما و پشت شما هستیم و هیچ چیز نمی تواند این جریان را از مردم جدا کند .

انتهای پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 12 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 12
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

علی یکشنبه , 8 دی 1398 - 7:56

شرکت در مراسمات در زمان انتخابات واقعا توهین به شعور مردم است

لیلی جهانبین یکشنبه , 8 دی 1398 - 7:57

پدیده این دوره انتخابات کسی نیست جز دکتر شاپور

ناشناس یکشنبه , 8 دی 1398 - 8:07

واقعا سخنرانی قشنگی بود

ناشناس یکشنبه , 8 دی 1398 - 9:23

درود بر اصلاحات درود بر شاپور رمضانی مرد شجاع بویر احمدی. مرد شجاع با ایده های نو

امینی .پ یکشنبه , 8 دی 1398 - 9:38

بسیار عالی ….درود بر صداقتت مرد بزرگ

محمودی یکشنبه , 8 دی 1398 - 10:13

دکتر رمضانی صدای قلب های غمناک مردم

اکبری یکشنبه , 8 دی 1398 - 10:15

به صداقتت اعتماد میکنیم …و به توانمندیت دست پیمان میدهیم

عنایتی لوداب یکشنبه , 8 دی 1398 - 14:18

جناب آقای رمضانی لطفا اخلاق سیاسی را رعایت کنید معلم الگوی اخلاقی همگان است آحاد مردم ما نیازبه پذیرش مدیران هستند این یه ویژگی خاص حاج زارع هست وبه فضل خدا قدرت بلامنازع سیاسی است خدا نگهدار

حیفه که شما لودابی باشی واز فضیلت حاج زارع حرف بزنی وایشون بگه شما لودابی عارو رو با ی گونی ارد میخرم ناراحتم که هم ولایتیتم چهارشنبه , 11 دی 1398 - 18:33

حیفه که شما لودابی باشی واز فضیلت حاج زارع حرف بزنی وایشون بگه شما لودابی هارو رو با ی گونی ارد میخرم ناراحتم که هم ولایتیتم

خانم چهارشنبه , 11 دی 1398 - 18:34

حیفه که شما لودابی باشی واز فضیلت حاج زارع حرف بزنی وایشون بگه شما لودابی عارو رو با ی گونی ارد میخرم ناراحتم که هم ولایتیتم

تیرتاجی یکشنبه , 8 دی 1398 - 20:14

حرف مفت نزنید کبنا ورمضانی رمضانی درحدی نیست که به زارعی کنایه بزنه حاج زارعی گذاشتش ریس دانشگاه یاسوج خودش خراب کرد گند زد

ناشناس یکشنبه , 15 دی 1398 - 21:35

ادب رو رعایت کن، شما که با عنوان اسم طایفه خودتون نظر نوشتید و با این ادبیات صحبت میکنی دیگر نیازی به بقیه صحبتها نداره