آقای حسین پور عزیز شما که با لابی گری به مدیریت رسیده ای لطفا اول سعی کن اطلاعات فنی خودت را تکمیل کن بعد اظهار نظر کن راجع به امر صادرات استان…اولا اینکه همه زیرساخت ها در گمرک استان جهت صادرات کالا آماده هست…دوما اگر کمبودات ونواقصاتی هم باشه اینو بدون که سازمان صنعت ومعدن متولی اصلی صادرات کالا در هر استانی هست…بفرمایین خودتون چه اقداماتی در این زمینه انجام داده ای؟
وقتی بود و نبود گمرک کهگیلویه و بویراحمد تفاوتی ندارد!
بدون شک افزایش توسعه صادرات نیز به تولید کمک میکند و برعکس و هم ایجاد اشتغال را به همراه دارد در نتیجه میتوانیم بگوییم بخشی از موضوع اقتصاد مقاومتی در استان را جامعه عمل پوشاندهایم.
مهر دنا/ بسیاری از تولیدات کهگیلویه و بویراحمد در بخشهای مختلف به دلیل فراهم نبودن زیرساختها در گمرگ به نام دیگر استانهای کشور صادر میشود.
به گزارش مهر دنا از یاسوج، در سالهای اخیر یکی از مشکلات حوزه تجارت در استان کهگیلویه و بویراحمد فراهم نبودن زیرساختهای صادرات کالا از طریق گمرک این استان بوده که بنا به گفته سالار حسین پور رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت بسیاری از تولیدات در بخشهای مختلف از جمله، صنعت، کشاورزی و صنایع دستی از طریق دیگر گمرکها صادر میشود.
بدون شک تاسیس گمرک به عنوان دروازه و دروازبان اقتصادی اهدافی از جمله ورود و صدور آزاد کالا، ورود و صدور ممنوع و کنترل شده کالا و کنترل گمرکی و اعمال قانون دارد که در واقع به هدفمندی تجارت کمک میکند، موضوعی که در کهگیلویه و بویراحمد تفاوت زیادی با دیگر استانها دارد و در یک کلام با این شرایط با تعطیلی گمرک آب از آب تکان نمیخورد.
سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد میگوید: محصولاتی از جمله آرایشی و بهداشتی، عصاره گیاهان دارویی، عصاره شیرین بیان و موکت از طریق گمرک این استان صادر میشود.
سالار حسینپور با بیان اینکه سیمان مارگون از طریق گمرک بوشهر صادر میشود، افزود: همچنین روغن صنعتی موتور تولیدی در یاسوج به دلیل نبود شرایط لازم از طریق مرز دوغارون خراسان رضوی صادر میشود زیرا کارشناس مخصوص این کالا را ندارد.
وی با تاکید بر اینکه فرش و صنایع دستی تولیدی کهگیلویه و بویراحمد را به دلیل نبود کارشناس تخصصی نمیتوانیم از طریق گمرک استان صادر کنیم، ابراز کرد: محصولات کشاورزی از جمله مرکبات، سیب و سیفی جات از بنادر جنوبی ایران صادر میشود و ما هیچ اطلاعی از آن نداریم.
حسین پور خاطرنشان کرد: بدون شک در صورت صادر شدن این کالاها از طریق گمرک استان در توسعه موثر بوده و در زمینه کمک به ایجاد و توسعه زیرساختهای تجاری نقش آفرینی میکند.
سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد با تاکید بر اینکه صادرات ایجاد ثروت میکند، ادامه داد: در صورت افزایش صادرات از طریق گمرک استان از یکسری درآمدهای اختصاصی بهره مند میشویم.
حسینپور با اشاره به اینکه هیچ استانی دوست ندارد آمار تولید و صادرات آن کمتر از دیگر استانها باشد، خاطرنشان کرد: برای تاثیرگذاری در زمینه مولفههای اقتصاد مقاومتی شامل تولید، اشتغال و صادرات غیر نفتی باید به فکر توسعه و افزایش صادرات باشیم.
وی تصریح کرد: بدون شک افزایش توسعه صادرات نیز به تولید کمک میکند و برعکس و هم ایجاد اشتغال را به همراه دارد در نتیجه میتوانیم بگوییم بخشی از موضوع اقتصاد مقاومتی در استان را جامعه عمل پوشاندهایم.
انتهای پیام/تسنیم
برچسب ها :تجارت ، سالار حسین پور ، سایت خبری و تحلیلی مهر دنا ، صادرات ، صنعت ، کهگیلویه و بویراحمد ، گمرک ، معدن ، مهر دنا ، یاسوج
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
آقای حسین پور متولی امر صادرات در هر استانی سازمان صنعت ومعدن هست…خودنون چیکار کرده ای برای استانت؟>؟
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 2 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 2