انتقاد رئیس اتاق بازرگانی یاسوج از پروسه طولانی اخذ مجوزهای سرمایه‌گذاری در کهگیلویه و بویراحمد

 رئیس اتاق بازرگانی یاسوج از پروسه طولانی اخذ مجوزهای سرمایه‌گذاری در کهگیلویه و بویراحمد انتقاد کرد و گفت: فعالان اقتصادی استان عطای کار کردن در این شرایط را به لقایش بخشیده‌اند.

کد خبر : 11092
تاریخ انتشار : جمعه ۲۲ شهریور ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۵

مهر دنا/ رئیس اتاق بازرگانی یاسوج از پروسه طولانی اخذ مجوزهای سرمایه‌گذاری در کهگیلویه و بویراحمد انتقاد کرد و گفت: فعالان اقتصادی استان عطای کار کردن در این شرایط را به لقایش بخشیده‌اند.

به گزارش مهر دنا از یاسوج، جبار کیانی پیش از ظهر امروز در نشست شورای برنامه‌ریزی کهگیلویه و بویراحمد با انتقاد از پروسه طولانی اخذ مجوزها در این استان، اظهار داشت: اخذ مجوزها بلایی بر سر طرح‌های اقتصادی آورده که فعالان اقتصادی عطای کار کردن در این شرایط را به لقایش بخشیده‌اند.

وی افزود: لازم است بازه زمانی مشخصی برای اخذ مجوزها مشخص شود تا فعالان اقتصادی بر اساس این بازه زمانی، برای پروژه‌های اقتصادی برنامه‌ریزی کنند.

رئیس اتاق بازرگانی یاسوج گفت: گاهی آنقدر فرایند اخذ مجوزها طولانی می‌شود که گران شدن ماشین‌آلات و غیره طرح را از توجیه می‌اندازد و در نتیجه کسب و کاری که باید به اشتغال منجر می‌شد از بین می‌رود.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد در واکنش به انتقادات رئیس اتاق بازرگانی یاسوج گفت: به منظور تسهیل در روند کار سرمایه‌گذاران از لحظه‌ای که درخواست اجرای طرح به پنجره واحد وارد می‌شود باید حداکثر در یک بازه زمانی یک ماهه تعیین تکلیف شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 2 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 2
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

حسین سلیمی پور جمعه , 22 شهریور 1398 - 15:05

سلام برای ایشان آرزوی موفقیت میکنم ولی امیدوارم این مسائل ازروی صدق ورعایت حقوق دیگران صورت بگیرد

ناشناس از پایتخت سه شنبه , 20 اسفند 1398 - 0:37

همه پرونده ها یتان را این مدلی انجام میدهید! به حساب حرفهای شما دیگران از اعتبارشان هزینه میکنند