سید محمد کاظم نظری غزل خداحافظی خواند+جزئیات
معاون سابق سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد از همکاران خود طلب حلالیت کرد و تغییرات مدیریتی را طبیعی خواند.
مهر دنا/ معاون سابق سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد از همکاران خود طلب حلالیت کرد و تغییرات مدیریتی را طبیعی خواند.
به گزارش مهر دنا از یاسوج، ” سیدمحمدکاظم نظری ” در جمع همکاران خود در حوزه معاونت سیاسی و امنیتی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: در دوران مسوولیتم در این حوزه صادقانه تلاش کردیم و آنچه که در توان مان بود هم از حق و حقوق همکاران دفاع نمودیم.
وی با بیان اینکه در دوران مدیریت دکتر احمدی استاندار سابق کهگیلویه و بویراحمد بدلیل برخی مشکلات شخصی استعفاء دادم، اظهارداشت: استعفای من در آن زمان مورد موافقت قرار نگرفت و با حضور استاندار جدید هم به ایشان اعلام استعفاء نمودم و ایشان گفت که فعلا به کارتان ادامه دهید تا اینکه فرد جدیدی مشخص شود.
معاون سابق سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد افزود: شرایط جدیدی اکنون پیش آمده و من نیز از همه همکاران طلب حلالیت کرده و از همه عزیزان خداحافظی می کنم.
نظری با تاکیدبراینکه تغییرات مدیریتی طبیعی و تقدیر براین بوده که جابجایی ما نیز صورت گیرد، خاطرنشان کرد: آرزوی توفیق و موفقیت برای معاونت جدید سیاسی و امنیتی استان دارم.
به گزارش مهر دنا، طی حکمی از سوی وزیر کشور و به پیشنهاد دکتر حسین کلانتری استاندار کهگیلویه و بویراحمد، ” احد جمالی ” بعنوان معاون سیاسی و امنیتی استاندار این استان منصوب شد.
انتهای پیام/
برچسب ها :استانداری ، انتصاب ، حسین کلانتری ، سایت خبری و تحلیلی مهر دنا ، سید محمد کاظم ، کهگیلویه و بویراحمد ، معاون سیاسی و امنیتی ، مهر دنا ، نظری
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0