بررسی سخنان این روزهای استاندار حول محور سلامت انتخابات

برای پاسداری از رای مردم اعضای ستاد انتخابات را تغییر دهید؛ ریش و قیچی در دست شماست

این روزها استاندار جدید کهگیلویه و بویراحمد دست روی درد مردم گذاشته است تا مرهمی بر درد کهنه مردمی باشد که از عوامل اجرایی در انتخابات گذشته زخم خورده‌اند.

کد خبر : 10432
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۰ تیر ۱۳۹۸ - ۱۷:۵۵

مهر دنا/ این روزها استاندار جدید کهگیلویه و بویراحمد دست روی درد مردم گذاشته است تا مرهمی بر درد کهنه مردمی باشد که از عوامل اجرایی در انتخابات گذشته زخم خورده‌اند.

۵ ماه تا انتخابات زمان داریم و از امروز مردم نگران برگزاری انتخاباتی سالم و بدون حاشیه هستند زیرا وقتی می‌بینند فرماندار به عنوان اجرا کنند انتخابات با فلان نماینده مجلس به مراسم فاتحه می‌می‌رود فضای نگرانی و بی اعتمادی را فراهم می‌کنند.

در روزهای اخیر حسین کلانتری که بیش از نیمی از دوران خدمتش را به عنوان فرماندار و در واقع کسی که در اجرای انتخابات نقش داشته است، سپری کرده حرف‌های بر زبان می‌راند که مردم را از آینده انتخاباتی سالم و پرشور امیدوارم می‌کند.

کلانتری در همایش «هم اندیشی و همدلی اقوام» در گچساران در حضور آیت الله ملک حسینی، سردار خرمدل و بسیاری از مدیران استانی و شهرستانی با اشاره به انتخابات پیشرو گفته است: انتخابات پروسه ای دارد که در زمان خودش انجام می‌گیرد و امروز اعلام می‌کنم اجازه نخواهم داد یک رای به نفع قوم و حزبی جابجا شود.

وی این را نیز گفته که رای مردم هم چون ناموس ما است و مطمئن می‌گویم تصمیم گیرنده اصلی مردم هستند و این را با اطمینان خاطر بیان می‌کنم اگر سند شش دانگ همه دنیا را به نام من بزنند از رای مردم پاسداری خواهم کرد.

بدون شک عزم استاندار برای حراست و صیانت از آرای مردم در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی جدی است و باید برای تحقق این مهم اول تغییر را از ستاد انتخابات آغاز کند و مدیران بدنام در انتخابات گذشته را عزل کند و حساب و کتاب فرمانداران و بخشداران را از همین اول تعیین تکلیف کند.

انتهای پیام/

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 4 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 4
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

عدالت دوشنبه , 10 تیر 1398 - 18:31

واقعا درود بر استاندار ولایی و مجری عدالت .جناب استاندار در صورتی این حرف شما محقق خواهد شد که امثال نظری ها در این انتخابات دست نداشته باشن و گرنه همین اش هستو همین کاسه

ناشناس چهارشنبه , 12 تیر 1398 - 8:49

امیدواریم که این حرف ها در عمل نیز محقق شود و تنها به شعاری بی عمل برای فریب اذهان عمومی اکتفا نکنند.

نیک کار شنبه , 15 تیر 1398 - 20:23

اکثر مسولین نظام فقط و فقط دروغ پردازی میکنن و سر مردم بدبخت کلاه میذارن و با این حرفها و قولهاشون به بزرگی و اینده نگری امام راحل بیشتر ایمان پیدا میکنم که فرمودن مواظب باشید که این نظام و انقلاب به دست نااعلان و نابخردان نیفتد که متاسفانه افتاد و بدجور هم افتاد

همدلی دوشنبه , 11 آذر 1398 - 15:17

وقتی استاندار حلق به گوش اصلاح طلبان خصوصا پناه و رضا توفیقی شده است باید فکری دیگر کرد و همه اینها شعار هزار.