غربالگری کنترل فشار خون بیش از ۱۰هزار نفر در شهرستان لنده
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان لنده گفت: ازآغاز طرح بسیج ملی کنترل فشار خون تا کنون ۱۰هزار و۵۵۸ نفر در این شهرستان غربالگری شدند.
مهر دنا/ مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان لنده گفت: ازآغاز طرح بسیج ملی کنترل فشار خون تا کنون ۱۰هزار و۵۵۸ نفر در این شهرستان غربالگری شدند.
به گزارش مهر دنا از لنده ، امراله خانی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه طرح بسیج ملی فشار خون از ۱۷اردیبهشت مصادف با روز جهانی فشار خون آغاز و تا ۱۵ تیرماه ادامه دارد اظهار داشت : تاکنون ۱۰هزار و ۵۵۸ نفر در شهرستان لنده غربالگری و ۸هزار نفر مبتلا به فشار خون بالا شناسایی شده است.
وی افزود: افرادی که مبتلا به فشار خون بالا هستند یا در معرض خطر ابتلا به این بیماری هستند بیشتر آنها اطلاع کافی از وضعیت بیماری خود ندارند.
خانی با بیان اینکه طرح بسیج ملی کنترل فشار خون از سوی وزارت بهداشت تصویب و به مرحله اجرا در آمده است عنوان کرد: در این طرح افرادی که آگاهی از خطراتت فشار خون بالا ندارند با راهنمایی بهو ر زان و کارشناسان شبکه بهداشت سطح آگاهی آنها را بالا برده و با تشکیل پرونده در سامانه سلامت به صورت هفتگی توسط بهور زان و ماهانه توسط پزشک کنترل میشود.
مدیر شبکه بهداشت ودرمان شهرستان لنده جامعه هدف طرح بسیج ملی کنترل فشار خون را افراد بالای ۳۰سال ،زنان باردار و بیماران کلیوی را عنوان کرد.
برچسب ها :امرالله خانی ، دانشگاه علوم پزشکی ، سایت خبری و تحلیلی مهر دنا ، فشار خون ، لنده ، مهر دنا
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0