بن بستی که آخرش خودکشی است!؛ آیا مسئولان کهگیلویه و بویراحمد برای کنترل خودکشی برنامه‌ای دارند؟

خودکشی دو دختر جوان ۱۷ و ۲۰ ساله در بخش دیشموک از توابع کهگیلویه در مدت زمانی کمتر از ۴۸ ساعت به یک تراژدی تلخ تبدیل شده و البته می‌توان این موضوع را مقدمه‌ای برای به خود آمدن مدیران و تدبیری در این زمینه دانست.

کد خبر : 10186
تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۷:۱۲

مهر دنا/ این روزهای برخی افراد هنگام به بن بست رسیدن بهترین و تنها ترین راه را خودکشی می‌دانند، موضوعی که مسئولان و متولیان امر در کهگیلویه و بویراحمد به راحتی از کنار آن می‌گذرند.

به گزارش مهر دنا از یاسوج، خودکشی دو دختر جوان ۱۷ و ۲۰ ساله در بخش دیشموک از توابع کهگیلویه در مدت زمانی کمتر از ۴۸ ساعت به یک تراژدی تلخ تبدیل شده و البته می‌توان این موضوع را مقدمه‌ای برای به خود آمدن مدیران و تدبیری در این زمینه دانست.

موضوع از این قرار است، دختری خودکشی می‌کند و دختری دیگر نیز به دلیل ممانعت پدر و مادرش در مراسم بزرگداشت آن مرحوم، نیز راه اولی را انتخاب کرده و پایان تلخش را با طناب دار تمام می‌کند.

خودکشی دلایل مختلفی از جمله اختلافات خانوادگی، مشکلات معیشتی، گرسنگی، فقر، اختلافات زناشویی، طلاق، شبکه‌های مجازی و …دارد ولی آیا برای کنترل این پدیده مسئولان کهگیلویه و بویراحمد برنامه‌ای دارند.

به طور حتم آموزش و آگاهی برای کنترل این پدیده ضروری است و راهی جز رفتن به سمت تقویت و تعمیق گرایش‌های دینی و اخلاقی، تقویت نگرش مثبت به زندگی و ارزش‌های آن، تقویت خودآگاهی و عزت نفس، تقویت مهارت‌های سازگاری از قبیل حل مسئله، حل تعارض، مهارت‌های اجتماعی، کنترل خشم و مهارت‌های ارتباطی، فراهم ساختن جو و حمایت‌های عاطفی نیست.

برخی رسانه‌ها بحث خودکشی دو دختر جوان ۱۷ و ۲۰ ساله در بخش دیشوک شهرستان کهگیلویه را به مشکلات زیرساختی، زیربنایی و ارائه خدمات رفاهی گره زدند که البته بررسی‌ها تسنیم نشان از کذب بوده این فرضیه بوده است.

دکتر خرامین عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با انتقاد از بزرگ نمایی و اغراق برخی افراد و سایت‌های خبری در خصوص میزان خودکشی در استان گفت: با همکاری دستگاه‌های متولی از جمله بهزیستی و استانداری می‌توان با برگزاری جلسات مشاوره‌ای و کار فرهنگی تعداد خودکشی را در استان کاهش داد.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کهگیلویه و بویراحمد وضعیت خودکشی در استان را مطلوب‌تر از میانگین کشوری ارزیابی کرد و گفت: در سال ۹۶ در نقاط مختلف استان ۱۶ مورد خودکشی داشتیم که این تعداد در سال ۹۷ به ۳ نفر کاهش یافت.

حجت‌الاسلام سید علی فتح میر محمدی افزود: در زمینه کنترل خودکشی تخصصی داریم کار می‌کنیم به گونه‌ای سال گذشته دو کمیته تخصصی برگزار شد و امسال نیز دو نشست در دست بررسی است.

وی خاطرنشان کرد: یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان اعتبار برای کاهش آسیب‌های به استان اختصاص یافت که از این میزان ۶۳۳ میلیون تومان به شهرستان‌های کهگیلویه، بهمئی، لنده و چرام داده شد.

فرماندار شهرستان کهگیلویه با بیان اینکه اطلاعی از اعتبارات کاهش آسیب‌های اجتماعی ندارم، اظهار داشت: عملکرد حوزه اجتماعی و فرهنگی استانداری بیشتر شبیه مستندسازی است.

جعفر نیکبخت با اشاره به اینکه بعد از خودکشی دو دختر جوان دو جلسه در دیشموک و دهدشت برگزار کردیم، بیان کرد: در اسفندماه چند کارگاه و سمینار به صورت مستمر با هدف مقابله با کاهش‌ آسیب‌های اجتماعی در کهگیلویه برگزار شد که به طور حتم شیوه اجرا در یک بازه زمانی محدود کارساز نیست و بلکه باید در طول سال به صورت مستمر و منظم برگزار شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.