سلام علیکم،
ازاقای نجات نیا خواهشمندیم این مساله را پیگیری کنند،باتوجه به توانی که درایشون سراغ دارم میتواند تا دره شور دهدشت را هم علاوه براباد کردن به ثبت برساند
پاسخ قاطع مدیر کل ثبت آثار میراث جهانی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری کشور به برخی اظهار نظرها پیرامون ثبت جهانی بلاد شاپور/با دعوت نجات نیا به دهدشت آمدم
مدیر کل ثبت آثار میراث جهانی کشور کشور گفت: علیرغم دعوت از بنده برای حضور در همایش ایام عید، بالاخره توفیقی حاصل شد که به منظور معارفه رییس جدید بافت با پیگیری مهندس نجات نیا به شهر تاریخی دهدشت بیایم.
به گزارش مهردنا از دهدشت، در پی انتشار مطلبی به نقل از مهندس عزیزی مدیرکل ثبت آثار سازمان میراث فرهنگی و گردشگری کشور توسط جوان جویای نام (مشاور فرماندار کهگیلویه) و دامن زدن برخی رسانههای محلی مبنی بر اینکه طرح مساله ثبت جهانی بلادشاپور توسط سید فرزاد نجات نیا را سوء استفاده سیاسی خوانده، قویا تکذیب و اظهار داشت: که یکی از دلایل حضور بنده در استان کهگیلویه و بویراحمد و بازدید از بافت تاریخی بلادشاپور دهدشت به دلیل رایزنی برادر ارزشمند آقای نجات نیا دستیار وزیر ارتباطات بوده وایشان از رفقا و دوستان صمیمی بنده هستند.
وی در این گفتگوی تلفنی اظهار داشت، نجات نیا همواره از جوانان دلسوز و اثرگذار در پایتخت بوده و حضور موثر ایشان در مرکز، در کنار دیگر مدیران کشوری فرصتهای جدیدی را برای پیشرفت استان کمتر توسعه یافته کهگیلویه و بویراحمد خلق مینماید.
مدیر کل ثبت آثار میراث جهانی کشور دراین تماس تلفنی عنوان کرد؛ علیرغم دعوت از بنده برای حضور در همایش ایام عید، بالاخره توفیقی حاصل شد که به منظور معارفه رییس جدید بافت با پیگیری مهندس نجات نیا به شهر تاریخی دهدشت بیایم.
وی افزود: برای احیاء بافت تاریخی از همه ظرفیتها خصوصا پویشهای مردمی، سمنها و سازمانهای مردم نهاد استقبال میکنیم وحفاظت از بافت، تلاش برای فراهم کردن زیرساختها و زنده و پویا بافت با تعریف کاربریهای جدید بخشهایی از بافت برای رونق اقتصادی و اشتغال از مهمترین اقداماتی هست که در خصوص وضعیت تاریخی بلادشاپور انجام خواهد پذیرفت وهمه ی دستگاههای اجرایی میبایست جهت رفع این موانع با تشکیل کارگروه احیای بافت تاریخی دهدشت تلاش نمایند.
عزیزی یادآور شد: نظر به محدودیت در معرفی آثار، در سال جاری پرونده بافت اورامانات برای ارسال به یونسکو و ثبت جهانی مطرح، امیدوارم در سالهای آتی تلاشهایی این عزیزان برای ثبت بلاد شاپور به ثمر بنشیند.
مهندس عزیزی در پایان صحبتهای خود خاطر نشان کردند که استنباط غیرحرفهای از صحبت نسبت به کسی که ارادت دارم را غیر اخلاقی میدانم.
بافت تاریخی دهدشت استحقاق و قابلیت ثبت جهانی می تواند داشته باشد و دارد. ولی با تاسف فراوان از روز اول تا امروز برخی از رسانه ها و اشخاص حقوقى و با منسب، در حوزه تقنین و اجرا به پویش مردمى # شب _ بلادشاپور سنگ اندازى کردند؛ برخی سعى در به ثمر نرسیدن این پویش داشتند و دارند!
لذا دست همه شهروندان، متنفدین و عقلای قوم و مسئولین ملی و محلی را برای به ثمر نشستن این مهم به گرمی میفشاریم، و به مهندس سید فرزاد نجات نیا که اصالت خود و دیار خود را فراموش نکرده و زاده و بزرگ شده دهدشت است و زمانى در شوراى شهر این شهرستان نماینده مردم بوده، و حالا امروزه بدون هیچ سمت یا مسئولیت مرتبطى، قصد کرده این بافت تاریخی را حمایت کند، را دست مریزاد میگوییم.
در پایان از همه ی فعالین سیاسی- اجتماعی این دیار استدعا دارد برای دلخوشی برخی جریانات موجود از تخریب بزرگان خود دوری نماییم.
فریاد جنوب/
برچسب ها :پایگاه اطلاع رسانی مهر دنا ، پایگاه تحلیلی خبری مهر دنا ، دانشگاه علوم پزشکی ، دهدشت ، سایت خبری مهر دنا ، سایت خبری و تحلیلی مهر دنا ، سید فرزاد نجات نیا ، کهگیلویه ، کهگیلویه و بویراحمد ، مدیر کل ثبت آثار میراث جهانی کشور کشور ، مهر دنا
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 1