نقدی بر اظهارات نسنجیده و نابخردانه شهردار چرام درباره نماینده کهگیلویه بزرگ

اقای نوری از این سخنان کوته نظرانه شما چند هدف برداشت می‌شود که شما خوشبختانه علاوه بر اینکه در هیچ کدام از انها موفق نشدید بلکه شخصیت واقعی شما برای بسیاری از مردم مشخص شد.

کد خبر : 10045
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱:۴۰

مهردنا؛

مطلبی که می خوانید از سری یادداشت های مخاطبین مهردنا است و انتشار آن الزاما به معنی تایید تمام یا بخشی از آن نیست. می توانید با ارسال یادداشت خود، این مطلب را تأیید یا نقد کنید.

 

سیروس رشیدپور؛ مدتی است برخی از مسئولان که در مدت مسئولیتشان عملکرد مثبتی برای مردم نداشته و تنها هنرشان تکیه بر صندلی ریاست بوده، برای توجیه کم کاری‌های خود سخنان نسنجیده و نابخردانه‌ای بر زبان جاری می‌کنند که موجب شرمساری شنوندگان و خوانندگان می‌شود.

چندی پیش یکی از این مسئولان که گاه و بیگاه در جلسات مختلف علی رغم تلاش‌های شبانه روزی نماینده شهرستان های کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده برای محرومیت زدایی از کهگیلویه بزرگ که نتیجه فعالیت چنین مسئولانی که فقط به دنبال سیاسی کاری، بهانه جویی و تخریب دیگران بودند و هستند و خواهند بود، تخصیص سهمیه قیر برای شهرداران استان را که نتیجه تلاش مجمع نمایندگان استان بود و هر سه نماینده استان در تخصیص این سهمیه نقش داشتند را دستاورد تاجگردون نماینده مردم گچساران دانست و موجب شد که حتی شخص تاجگردون نیز در مخالفت با این سخنان غیر واقع بیانیه‌ای صادر کند و این سخنان را کذب بداند.

اقای نوری از این سخنان کوته نظرانه شما چند هدف برداشت می‌شود که شما خوشبختانه علاوه بر اینکه در هیچ کدام از انها موفق نشدید بلکه شخصیت واقعی شما برای بسیاری از مردم مشخص شد.

اگر هدفتان اختلاف بین نمایندگان استان بود دیدید که نماینده گچساران چگونه با انتشار نامه در فضای مجازی شما را سنگ روی یخ کرد و انتشار مستندات محکمی که از طرف دفتر نماینده کهگیلویه بزرگ انتشار یافت کذب بودن حرف شما را مشخص کرد.

اگر هم با زیر سئول بردن خدمات نماینده کهگیلویه بزرگ قصد دارید که بر کم کاری های خود سرپوش بگذارید باز بگویم که با این روش‌های نخ نما شده هم علاوه بر اینکه موفق نشدید و اینکار شما صحه‌ای شد بر تلاش های سردار هاشمی پور

شاید هم تصمیم داشتید در گام اول تخصیص قیری که با تلاش مجمع نمایندگان بدست آمده را در یک خوش خدمتی به تاجگردون نسبت دهید و در گام بعدی بگویید که با تلاش‌های شخصی تان تخصیص قیر چرام را از نماینده گچساران دریافت کرده و این را به نام خود ثبت کنید که این کار هم از امثال شما بعید نبوده و نیست اما دیدید که جز سیاهی چیزی برای زغال نمی‌ماند.

گفته بودی کهگیلویه در تمامی حوزه‌ها نابود شده است!!!!

آقای نوری اگر در این چند سال گذشته از اطراف شهرها عبور می‌کردی با چشمان خود می‌دیدی که با وجود مشکلاتی که در کشور وجود داشت چگونه پروژه‌های عمرانی در هر چهار شهرستان مشغول به کار هستند و حتی اگر به خود زحمت حضور در پروژه‌ها را نمیدادی لاقل می‌توانستی دود انواع ماشین آلات عمرانی را از دور دست مشاهده کنی؛ کسی را که به خواب رفته می توان بیدار کرد اما کسی که خود را به خواب زده هرگز!

پروژه عظیم گازرسانی به مناطق دشمن زیاری، چاروسا، دیشموک که اگر با روند گذشته انجام می‌شد چه بسا تا بیست سال آینده هم گاز به این مناطق نمی‌رسید اما با پیگیری و تدبیرهای سردار هاشمی پور دیدیم که چگونه با تسریع روند اجرای این پروژه گاز تا کمتر از یک سال دیگر به همه مناطق چاروسا و دیشموک می‌رسد و پرونده این پروژه که برای مردم این منطقه آرزویی دست نیافتنی بود برای همیشه بسته می‌شود.

در بحث ورزش و زیرساخت‌های آن اگر از روی انصاف و جوانمردی نگاهی به هر چهار شهرستان بیندازی می‌بینی که حتی در روستاهای دورافتاده در زمینه ساخت زمین‌های چمن مصنوعی که شاید برای جوانان آن منطقه رویایی بیش نبود چه کارهایی انجام شده و الان تعداد زیادی به بهره برداری رسیده و تعداد قابل توجهی نیز در حال اجرا و یا به زودی ساخت انها آغاز می‌شود و این کار بزرگ هنوز ادامه دارد.

آقای نوری اگر نمی‌دانی، بدان که در گذشته تخصیص سهمیه آب از رود خانه مارون و حتی سد کوثر برای مردم کهگیلویه بزرگ یک آرزوی غیرممکن بود اما پس از اعتماد مردم به سردار هاشمی پور همگان دیدند که چگونه این امر غیرممکن، ممکن شد و نماینده کهگیلویه بزرگ توانست با پیگیری‌های زیاد حق مردم این منطقه را بگیرد و این در حالی بود که هم مسلکان شما در گذشته با یاس و نا امیدی انجام این کار را به دلایل مختلف غیر ممکن می‌دانستند.

در خصوص جاده پاتاوه – دهدشت که دیگر هر چه بگویم کم گفته‌ایم و تقریبا همه می‌دانند که اگر تلاش‌های سردار هاشمی پور چه قبل از نمایندگی و چه بعد از آن نبود این همه پیشرفت نداشت و شاید تا سالهای سال راکد می‌ماند و پیشنهاد می‌کنم لااقل به همراه یک متخصص عمران از این منطقه بازدید کن و میزان کارهای انجام شده در این چند سال را ببین شاید وجدان شما کمی بیدار شود و به خاطر سخنان نسنجیده از مردم کهگیلویه بزرگ مهذرت خواهی کنی.

اگر به شهرستان بهمئی بازدید داشته باشی می‌بینی که پروژه‌های جاده سازی مانند جاده جایزان – لیکک، جاده رامهرمز به بهمئی ورودی ۴ خطه لیکک – بهبهان که در حال انجام است و می‌تواند در چند سال آینده بخش عظیمی از مشکلات مردم این منطقه را حل کند و یا تخصیص اعتبار برای اجرای جاده ارتباطی دیشموک به خوزستان از طرف تنگ چویل و دیگر پروژه های ارتباطی که با وجود محدودیت‌های مالی در کشور در حال انجام است و همه نشان از تلاش‌های سردار هاشمی پور است.

گازرسانی به ۳ هزار خانوار بخش‌های ممبی و سراسیاب در شهرستان بهمئی یکی دیگر از پروژه‌های بزرگی است که برای مردم محروم این مناطق در حال اجراست.

آقای نوری پروژه آبرسانی از سد کوثر به چهار شهرستان که دیگر نیازی به توضیح ندارد در مسیر حرکت به سمت بهبهان فقط کافی است کمی با انصاف به اطراف نگاه کنید.

در خصوص پتروشیمی اظهار نظر فرمودید، بدان تا الان ۱۷۰۰ متر مکعب خاکبرداری، ۴۵۰ هزار متر مکعب خاکریزی و ۵۲ هزار متر مکعب دیوار سازی با اعتبار ۲۳ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان اجرا شده و هم اکنون اجرای ساختمان‌های غیرصنعتی و انبارها در دست اجراست که پس از آن عملیات اجرایی ساختمان‌های صنعتی نیز آغاز می‌شود، اما نکته‌ای که شما به عنوان یک مسئول می‌دانید و شاید برای تخریب سردار هاشمی پور خد را به نداستن می‌زنید این است که شرکت هلدینگ خلیج فارس یک شرکت بزرگ سرمایه گذار خصوصی در زمینه ساخت پتروشیمی در کشور است که در حال ساخت چندین پتروشیمی بزرگ در کشور است و هیچ شرکت خصوصی بدون دلیل حاضر نیست که بیش از ۲۳ میلیارد تومان در جایی سرمایه گذاری کند، قطعا این شرکت تمایل دارد که زودتر پروژه به نتیجه برسد و علاوه بر برگشت سرمایه، سود دهی نیز داشته باشد.

جناب نوری اینها تنها گوشه ای از هزاران اقدام انجام شده سردار هاشمی پور در جهت محرومیت زدایی در ۴ شهرستان محروم حوزه انتخابیه است یا با الفبای عمرانی آشنایی ندارید و یا خود را با ندانستن می‌زنید، هر چند برای دیدن آنها چشمی بصیر و فکری بدون بغض می‌خواهد.

آقای نوری حرف شما شبیه همان کسی بود که برای تخریب نماینده کهگیلویه بزرگ می‌گفت این پول‌ها و اعتبارات همه متعلق به دولت است و طوری حق به جانب صحبت می‌کرد که گویا اگر سردار هاشمی پور با چانه زنی و پیگیری زیاد اعتباری را از وزارتخانه‌ای برای حوزه انتخابیه می‌گرفت، این اعتبارات را در خیال خام خود به خاطر وجود آن فرماندار و یا فلان مسئول و به نوعی آن را منتسب به وجود چون خودی می‌دانستند، زهی خیال باطل؛ که امثال شما فقط راه خانه تا صندلی مدیریت خود را بیشتر نمی‌داند و آگاه نیستید که برای تخصیص اعتبار باید کفش‌های پولادین پوشید و پله‌های وزارتخانه را آنقدر بالا و پایین رفت و چانه زنی کرد تا مجوز اعتباری را گرفت؛ نه اقایان! به خاطر فلان جناح سیاسی و یا وجود فلان دولت اعتباری خارج از اعتبارات مشخص شده ملی و استانی به مناطق ما نیامده و نخواهد آمد و تنها و تنها با پیگیری و چانه زنی در مرکز است که می‌توان اعتبارات را به منطقه آورد و پروژه‌های عمرانی را فعال کرد و در این مدت نزدیک به ۱۰۰ میلیارد تومان خارج از همه اعتبارات ملی و استانی، تنها با پیگیری و تلاش‌های سردار هاشمی پور نصیب کهگیلویه بزرگ شده است.

جناب نوری ندیدی یکی از دوستان شما چگونه در حسی کاذب خود را در قامت قیم مردم محروم احساس کرد و اهدای کنتور گاز رایگان را که با کمک سردار هاشمی برای مردم فراهم شده بود ” صدقه سری ” خواند و گفت که ما این کنتورهای رایگان را نمی‌خواهیم که همان زمان با واکنش قاطع مردم منطقه مواجه شد.

آقایان مردم ما از مسایل سیاسی خسته شده‌اند و تنها خدمت صادقانه می‌خواهند، محرومیت و عدم توسعه کهگیلویه بزرگ نتیجه سیاسیت بازی‌های امثال شما و دوستانتان است که جز عقب ماندگی و محرومیت چیز دیگری نصیب مردم نکرده است، تا کی می‌خواهید با تخریب دیگران بر ضعف‌های مدیریتی خود سرپوش بگذارید.

بهتر است به جای سخنان غیر مسئولانه و وارونه جلوه دادن واقعیات؛ در جواب استاندار که از شما پرسید ” بینی و بین الله بگو چکار کردی؟ ” از عملکرد خود بگویی و به اوضاع نابسامان شهر چرام بپردازی.

انتهای پیام/

 

 

 

 

 

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 3 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 3
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

گورانی پنجشنبه , 26 اردیبهشت 1398 - 2:37

جناب رشید پور وقتی مسئولی نقد میکنه یعنی همه چیزرابهتراز من وتو که خارج از گود هستیم میبینه وتشخیص میده من بچه دهدشتم واصلا شهردارچرام رانمیشناسم شما فرمودیدید شهردارچرام ماهیت خودش رابرای همه مشخص کرد مگه قراره هرکس نماینده را نقد کنه واز عملکردش بگه باید ماهیتش نامشخص باشه اتفاقا ایشان نترس وخیلی رلکس و حقایق رابیان داشتند

ناشناس پنجشنبه , 26 اردیبهشت 1398 - 2:52

شورای شهر چرام باید به دنبال یک شهردار توانمند و تحصیل کرده باشد باید از بین جانان تحصیل کرده چرام یک گزینه مناسبی جهت تصدی پست شهرداری ی انتخاب نمایند در این بین نباید از توانمندی های خانم قدم زاده گذشت زیرا هم تحصیل کرده رشته برنامه ریزی شهری می باشد و هم در مدیریت مدیری توانمند هستند . خود اعضا ی شورای شهر چرام بر این امر و توانمندی های خانم قدم زاده واقف هستند ………

ناشناس پنجشنبه , 26 اردیبهشت 1398 - 18:52

سلام خیلی خیلی حرفه ای شهردار خودتونه و نماینده اونو سوخته چه گفته که آتشی شدید و هرچه توهین دروغ بلوف میزنید ومینویسید این دوهفته اش دلتون خاموش نمی شه
همه مردم چرام ومسولین شهرستانی واستانی خوب میدونن که شهردار چرام هم توانمند وهم متخصص وهم شجاع میباشد
شهرداری را هم نجات داد بیشترین کارهای عمرانی را انجام داده خیلی از مشکلات شهرداری را برطرف کرد حقوقهای هفت ماه عقب افتاده را بروز کرده کاغذی عمرانی با این همه مشکلات بهتر و بیشتر از هر شهرداری به جلو برده ۴میلیارد از بدیهای شهرداری را پرداخت کرده
از نماینده شما هزار برابر باسوادتره